Er RAM -timing viktig?

Er RAM -timing viktig for spill?

Den eneste grunnen til at en spiller skal gå med veldig raskt 4 000 MHz+ RAM er hvis du kjører et høyt spesifikasjonssystem og du er i konkurrerende førstepersons skytespill på en høy oppdateringsmonitor. The Real Sweet Spot er et sett rundt DDR4-3600 MHz-sett med Samsung B-Die IC-er.

Trenger RAM den samme timingen?

først Det anbefales ikke å blande og matche minne. Det er best å bruke det samme minnet i alle minnebanker. Hvis du lar den ligge i autododus, vil moboen bruke de sikre innstillingene som lar moboen starte opp. 8-8-8-24 skal kunne løpe på den langsommere 9-9-9-24, men ikke omvendt.

Hvordan vet jeg om RAM -timingen min er riktig?

Start applikasjonen og gå til kategorien Memory. Se etter timingsseksjonen. Der kan du se minnefrekvensen din (multipliser den med to hvis du har dobbeltkanals RAM) og primære timinger.

Forbedrer RAM -timingen FPS?

Og svaret på det er: i noen scenarier og avhengig av hvor mye ram du har, Ja, å legge til mer RAM kan øke FPS -en din. Spill krever en viss minne for å kjøre. Mengden minne som spill krever for å løpe kan variere fra spill til spill.

Er 3200 mHz bra for spill?

DDR4 -minnet modnes virkelig pent. For bare et par år siden ble et anstendig DDR4-3200-sett sett på som high-end, men når tiden tikker på, 3.200MHz er nå grunnlinjen for et anstendig spillsystem.

Er 1600 MHz treg?

1600MHz er minimal rask ram Du vil kreve spill.

Hva er den beste timingen for RAM?

Generelt vil vi anbefale deg å holde deg med to DDR4-moduler for en dobbel kanalbygg, hver med en Minimum 3000 MHz klokkehastighet. Det bør sikre at du får mest mulig ut av de beste CPU -ene for spill.

Er det ok å blande merker av RAM?

Kan du blande forskjellige RAM -merker? Kort sagt, svaret på dette spørsmålet er: ja. Uansett merkevare, hastighet og størrelse på RAM, Teoretisk kan du blande og matche RAM i systemet ditt; Selv om det kan vise seg å være problematisk. Avhengig av oppsett og arbeidsmengde, kan det hende at du ikke en gang merker en forskjell i ytelse.

Hva er gode RAM -tider DDR4?

Når det gjelder minnehastighet, bør du se etter DDR4 -minne som fungerer i nærheten av eller over 2.400 MHz—Eller 2400mt/s som det vil vises på emballasjen og online. Brukere som kjøper DDR3 RAM, bør se etter minnet som opererer på 1.866 MHz i det minste, og jo nærmere 2000 MHz jo bedre.

Er 3200 mHz ram bra for ryzen?

Ved hjelp av en Intel Core i9 testbed, konkluderte vi med at ja, du kan se målbare rammehastighetsgevinster fra raskere minneytelse, med høyere frekvenser som gir et større løft enn strammere tider, og 3200MHz RAM som dukker opp som den fremragende verdivalget.

Hvor mye FPS kan en 16 GB RAM -løp?

16 GB er den anbefalte mengden RAM for å spille de fleste spill og vil gi en merkbar økning i ytelsen fra 8 GB….16 GB.

Spill Fps
Fortnite: 108 fps

Er 3600MHz RAM bedre enn 3200?

3200MHz CL14 RAM ville være et «bedre» valg over 3600MHz CL16. Mens Ryzen liker rask RAM, er det bare til et punkt. Ved 3200MHz vil hastighetsgevinsten sannsynligvis ikke være betydelig nok til å garantere økningen i latens.

Kan jeg bruke 3200MHz i 2666MHz hovedkort?

Ja. Kast minnet inn og prøv XMP -profilen…Det kan til og med løpe raskere enn 2666.

Er 1866MHz bra for spill?

1866 er mye billigere enn 2400MHz, og ytelsesforskjellen når begge kjøres i dobbeltkanal er relativt liten. Systemminnet har lite å gjøre med spillytelse.

Er DDR4 1600MHz bra?

1600MHz er minimal rask RAM du trenger for spill. Det faktum at 1366MHz fungerer bra, er også sant. Men en 2400MHz vil gjøre mye forskjell. Dette er før deg, og du vil føle forskjellen hvis du er tung bruker.

Som er bedre CL16 eller CL18?

En CL16 vil fungere vesentlig raskere enn en CL18 Ved denne minnehastigheten. CL16 og CL18 har lignende latens, med CL18 som er noe tregere. Som et resultat kan du behandle data raskere med en CL16 RAM siden det tar to færre sykluser for å fullføre oppgaven enn en CL18 RAM.

Er lavere CAS -latens bedre?

CAS -latenser er en unøyaktig indikator på ytelsen. Ekte latens måles best i nanosekunder. Når hastigheten øker, avtar ekte latenser og/eller forblir omtrent de samme, betydningen Raskere hastigheter gir bedre ytelse.

Kan jeg blande 8 og 16 GB RAM?

«»Du kan ikke blande ramstørrelser,»Eller» You Can’t Mix Ram -merker «De fleste bærbare datamaskiner eller datamaskiner har minst to spor for Ram -pinner, om ikke mer. De fleste moderne hovedkort vil gi fire RAM -spor. Det er en rådende misoppfatning du ikke kan bruke forskjellige RAM -størrelser sammen, eller at du ikke kan blande RAM -merker.

Kan jeg bruke 8 og 16 GB RAM sammen?

Ja det kan du, men jeg vil ikke anbefale det, Ettersom 16 GB vil bli brukt som 8 GB for å kjøre dobbeltkanal med 8 GB du sannsynligvis allerede har, og den andre halvparten vil bli brukt som enkeltkanal. Det er også bedre å ha samme type RAM, som ikke påvirker ytelsen via spenningen, kontrollerne og hva ikke.

Er 3200 mHz bra for spill?

DDR4 -minnet modnes virkelig pent. For bare et par år siden ble et anstendig DDR4-3200-sett sett på som high-end, men når tiden tikker på, 3.200MHz er nå grunnlinjen for et anstendig spillsystem.

Hva er den beste RAM -timingen for spill?

Når det gjelder minnehastighet, bør du se etter DDR4 -minne som fungerer nær eller over 2.400 MHz—Eller 2400mt/s som det vil vises på emballasjen og online. Brukere som kjøper DDR3 RAM, bør se etter minnet som opererer på 1.866 MHz i det minste, og jo nærmere 2000 MHz jo bedre.

Er 16 GB 3200MHz bra for spill?

Med mindre du er stor på produktivitetsoppgaver eller bare bare fremtidssikring, 16 GB er det søte stedet. Du vil se etter DDR4 RAM som går rundt 3200MHz for Intel -brikker og 3600MHz for AMDs siste tilbud. Dette skal gi CPU-en din nok båndbreddepute til å håndtere spill og arbeidsrelaterte oppgaver.

Er 32 GB RAM overkill?

I de fleste situasjoner kan 32 GB RAM betraktes som overkill, men dette er ikke alltid sant. Det er situasjoner der 32 GB er et passende beløp å ha. Det er også en god måte å fremtidige PCen når kravene øker med tiden.

Øker CPU FPS?

Mange spill bruker nå flere kjerner som en selvfølge (Quad-Core CPU ser ut til å være den mest utbredte), og opplever dermed raskere og bedre FPS-priser. Så du vil sannsynligvis ønske å gå med de litt høyere prisede firekjerneprosessorene hvis de ikke er for uoverkommelig dyre.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *