Forbedrer undervolt GPU ytelsen?

Underbygger en GPU en god idé?

Å undervolutt er å redusere driftsspenningen til GPU. Undervolting er bedre enn å underklokke og huske ytelsen fordi synkende klokkehastighet skader ytelsen enn synkende spenning. Hvis du kan undervise uten underklokking, vil du spare på energi og kraft uten å påvirke ytelsen.

Skal jeg undervurdere GPU -en for spill?

4: 399: 50 Hvordan undervurdere grafikkortet ditt (og hvorfor du burde) – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått utklipp, det kan raskt bli et morsomt spill i seg selv. Og ikke bekymre deg med undervolt. Det er lite tomorebut det kan raskt bli et morsomt spill i seg selv. Og ikke bekymre deg med undervolt. Det er liten eller ingen risiko for å presse ting for langt og bryte noe siden du egentlig.

Hva skjer hvis du underviser for mye?

Den eneste risikoen du kjører i undervolt er et ustabilt system fordi du i kraft overklokker CPU for den aktuelle spenningen. Hvis du underviser for langt, Systemet ditt låses opp, og du må starte på nytt.

Hva er fordelene med å undervise?

Fordeler med undervolt

  • Det genererer mindre varme.
  • Eliminerer forstyrrende lyder.
  • Det forlenger batteriets levetid.
  • Forhindrer overdreven strømforbruk.
  • Setter et stopp for termisk gass.
  • Øker levetiden til systemets maskinvarekomponenter.
  • Holder optimal ytelse.

16. nov 2021

Hvor mange volt skal en GPU få?

De tar stort sett 12V Men den viktige spesifikasjonen er hvor mye strøm (forsterkere) de bruker.

Kan undervurdere break CPU?

Samtidig som Undervolt skader ikke CPU -en din, Å overdrive det kan gjøre systemet ditt ustabilt (selv om det er enkelt å snu). Overvolt kan derimot skade CPU -en din hvis misbrukt, men brukt nøye, kan tillate deg å overklokke CPU -en din til høyere hastigheter.

Øker underklokkingen levetiden?

Ja, det ville det, Selv om jeg ikke er sikker på hvor mye av en utvidelse det vil gi deg. Varme er aldri bra for prosessoren din eller noen elektriske komponenter, og dermed vil underklokking redusere varmen og bør utvide forventet levealder.

Hva er ulempen med å undervise?

Ulemper: CPU -en din fungerer kanskje ikke så stabil som fabrikkspenning. Fordi transistorene kanskje ikke snur mellom 0 og 1 så raskt som nødvendig ved den spenningen og frekvensen, kan det sende ut feil resultat, eller til og med krasje/henge systemet.

Er det greit å maksimal GPU -spenning?

Ja det er bra GPU kjører på 99% mens han spiller/benchmarking. Eventuelle justeringer som er gjort i MSI Afterburner/EVGA Precision XOC er trygge.

Hvor mye GPU -spenning er for mye?

Kort sagt: Ja, du kan øke spenningen hvis du vil, men ikke gå forbi 1.2V, Virkelig bør du vurdere 1.187V Maks for vanlig spillbruk.

Kan du skade GPU ved å underklokke?

Å undervise en GPU vil ikke skade den, Men det vil ikke nødvendigvis føre til ønskelig drift heller. Chips produseres vanligvis med en god del toleranse, omtrent 5-10 prosent i begge retninger.

Undervolt GPU ugyldig garanti?

Gjør underbygging av tomgaranti? UV kan føre til at noen produsenter er ugyldige garanti, Så bare fjern UV fra Throttlestop før du kontakter dem for støtte, for å forhindre at problemet utvikler seg.

Hva er fordelen med å undervise?

Fordeler med å undervise øker holdbarheten til komponentene i systemet. Det hjelper systemet til å bli kjøligere. Det øker ytelsen til systemet, som kan gjøres ved overklokkering. Undervolt reduserer varmen betydelig.

Kan du skade GPU -en din med etterbrenner?

Generelt utgjør det en sikkerhetsrisiko fordi den øker GPUs produksjon av varme og Du kan skade delen permanent ved å gå for langt. Når du bruker et like godt mellomtone -skjermkort, er det ikke nyttig å trykke på problemet.

Er msi etterbrenner trygt?

MSIs offisielle nettsted for etterbrenner er ikke kompromittert og er trygt å bruke.

Kan lavspenningsskader GPU?

Hvis spenningen til GPU er for lav og ikke påført riktig, Det kan forårsake ustabilitet og lavere bildefrekvens. Derfor er det viktig å både dobbeltsjekke og teste GPU -ytelsen din for å sikre at det forbedrer seg med spenningsendringer.

Gjør økende spenningsskader GPU?

I motsetning til den vanlige troen, Spenning er ikke det som brenner GPUer/CPUer, temperaturen er. Hvis du vil legge inn en unormalt høy spenning i program som Afterburner, vil GPU stenge av for å forhindre skade. Det samme gjelder CPU.

Øker underklokkingen FPS?

Undervolting forbedrer bare FPS hvis kortet ditt ikke opprettholder det maksimale klokkehastighet på grunn av strøm- eller temp -grenser. Det gjør imidlertid lavere kraft/vikarer/støy, uavhengig av FPS -effekt, noe som alltid er velkommen i mine øyne.

Gjør økende kjernespenningsskader GPU?

Nei, å øke spenningen (med små trinn) vil ikke plutselig gjøre GPU mer ustabil med mindre: a) kortet kjører altfor varmt (95c+)), eller b) du faktisk har nådd grensene for hva kortet kan gjøre.

Reduserer overklokking GPU -levetid?

Sikringstiltakene som er innebygd i grafikkortet vil tvinge det til å krasje applikasjonen du kjører, eller systemet ditt før det skjer. Så Sannsynligheten for å permanent skade din GPU fra en feil overklokk er ganske mye null.

Har MSI etterbrenner garanti garanti?

Ja hvilken som helst OC ugyldiggjør garantien.

Har MSI etterbrenner skader PC -en din?

Skadet jeg PCen min på noen måte ved å bruke MSI etterburner? Med mindre du rotet med spenning, nei. De fleste GPU -er og CPU -er vil slå seg av før noen skader skjer. Den eneste virkelige måten å forårsake skade på er ved å overvole GPU.

Er msi etter brenner trygt?

MSIs offisielle nettsted for etterbrenner er ikke kompromittert og er trygt å bruke.

Er msi afterburner en trojan?

MSIs offisielle nettsted for etterbrenner er ikke kompromittert og er trygt å bruke.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *