Gjør forskjellige merkevarer av termisk pasta materie?

Er noe termisk pasta bedre enn andre?

For den flytende termiske pastaen er den typisk 70W/mk (watt per kvadratmeter av overflatearealet), mens ikke-metalliske forbindelser har en ledningsevne på mellom 4-10W/MK. Som en generell regel, Jo høyere antall rangeringer, jo bedre vil forbindelsen være ved varmeledning.

Gjør dyrere termisk pasta en forskjell?

Nei, det vil fungere helt fint. De dyrere termiske pastaene kan gi deg 1-5c bedre temp Men ingenting som tvinger deg til å kjøpe dem.

Er det ok å kjøpe billig termisk pasta?

Polyfem. Det er vanligvis bare noen få graders forskjellige på topptemperaturer fra noen billige pasta og de fancy $ 20 «Diamond Infused» -saken. Skal ha det bra.

Har det noe å si hvor mye termisk pasta jeg bruker?

Sørg for å bruke riktig mengde termisk pasta, som er omtrent på størrelse med en ert eller et riskorn. En utilstrekkelig mengde dekker kanskje ikke overflaten som trengs for å være effektivt.

Er det ok å blande termisk pasta?

Absolutt ikke. Termisk pasta skal være akkurat nok til å fylle eventuelle hull. Et tykkere enn nødvendig lag med termisk pasta reduserer pastaenes effektivitet. Det er heller ikke en god idé å blande forskjellige termiske pastaer med mindre du vet at de er kjemisk kompatible.

Kan jeg bruke tannkrem som termisk pasta?

Tannkrem er også en utmerket erstatning for termisk pasta. Strukturen avtar etter noen dager, spesielt hvis driftstemperaturene er høye.

Er det verdt å kjøpe premium termisk pasta?

God termisk pasta kan ha stor innvirkning på ytelsen din, fordi den vil tillate prosessoren din å overføre mer av avfallsvarmen til kjøleren din, og holde prosessoren din kjølig. Å velge den beste termiske pastaen er også viktig hvis du planlegger å overklokke riggen din til sin fulle.

Er mx4 termisk pasta bra?

Med sin enestående ytelse er MX-4 ikke bare et utmerket valg for overklokkere og entusiaster, men også for andre sapplikasjoner som krever termisk overføring. MX-4 beviser uten tvil at stor ytelse ikke nødvendigvis krever en høy pris.

Er fabrikk anvendt termisk pasta bra?

Illustrerende. Dette er et par år gammelt, men det dette viser er at det er veldig liten forskjell mellom de fleste termiske pasta (enten lager eller ettermarked). Så Uansett hva som følger med kjøleribben skal være bra, og bruk ettermarkedet når du må bytte ut termisk pasta.

Er den termiske pastaen på CPU -viften nok?

Sannheten er Pastaen gjør ikke stor forskjell. Pastaenes jobb er å fylle ut mikroskopiske lufthull, og luft er en så stor isolator at nesten alt som fyller ut disse hullene vil resultere i bedre varmeoverføring.

Kan jeg bruke vaselin som termisk pasta?

En annen løsning å bruke som termisk pasta kan oppnås ved Blanding veldig fint aluminiumspulver med vaselinolje. Blandingen må blandes i minst 10 minutter, for å unngå tilstedeværelse av små luftbobler.

Kan jeg bruke smør som termisk pasta?

For å være i orden fra det mest termisk ledende til det minste: Smør 53.2 ° C. Fuktighetsgivende krem 54 ° C. Hårvoks 56 ° C.

Er arktisk sølv fortsatt bra?

ARTIC har et usedvanlig sterkt rykte for kvalitet, og deres termiske pasta konsekvent benchmarks blant de beste termiske pastaene i verden. Det er også en av de mest konkurransedyktig prisede termiske pastaene på markedet, noe som gjør det til et utmerket valg for nesten hvem som helst.

Hvor lenge varer arktisk mx4?

8 år
Langvarig holdbarhet opptil 8 år.

Utløper termisk pasta?

Går termisk pasta dårlig? Tro det eller ei, omtrent som medisin og mat, termisk pasta har også en holdbarhet og kan gå dårlig. Generelt gir produsenter sin termiske pasta en levetid på 3 til 5 år.

Skal jeg stole på forhåndsført termisk pasta?

Sannheten er Pastaen gjør ikke stor forskjell. Pastaenes jobb er å fylle ut mikroskopiske lufthull, og luft er en så stor isolator at nesten alt som fyller ut disse hullene vil resultere i bedre varmeoverføring. Til og med tannkrem. Hvis det får deg til å føle deg bedre, bruk de ekstra $ 5- $ 10 for litt spesialpasta.

Skal jeg endre termisk pasta på lager?

Det er definitivt å foretrekke. Når du har fjernet kjøleribben fra CPU, oppretter du et tomrom der den termiske pastaen pleide å være. På nytt vil ikke varmevasken garantere at hele overflaten vil være like dekket og vil ha risikoen for overoppheting på grunn av de ubeskyttede områdene.

Kan du spise termisk pasta?

Jeg vil ikke anbefale å spise den Men selv hele røret med termisk pasta vil sannsynligvis ikke ha noen negative effekter på deg. Komponentene som vanligvis brukes i termiske geler er ikke så giftige, det verste er sannsynlig at du er gallium og aluminium, som anses å ha et lavt toksisitetsnivå.

Kan jeg bruke Colgate som termisk pasta?

Nei, tannkrem kan ikke erstatte termisk pasta Selv om det ligner på termisk pasta, har tannkrem ingen kjøleegenskaper som termisk pasta.

Er arktisk sølv 5 det beste?

Hvis du leter etter høy varmeledningsevne og ikke ser deg selv oppdatere din termiske pasta etter i årene etter at du har brukt den, er denne pastaen et godt valg. Arctic Silver 5 AS5 er et godt valg for folk som ønsker å bruke pasta på flere CPU -er.

Er arktisk 5 termisk pasta ledende?

Mens det er det ikke elektrisk ledende, Forbindelsen er veldig lett kapasitiv og kan potensielt forårsake problemer hvis den bygger bro mellom to nærheter elektriske stier.) Absolutt stabilitet: Arktisk sølv 5 vil ikke skille, løpe, migrere eller blø.

Er arktisk mx-4 noe bra?

MX-4 var også ekstremt enkel å jobbe med, ekstremt enkel å rengjøre og er ikke ledende så Det er trygt for selv de mest amatørdatamaskinbyggere….Arktisk kjøling MX-4 Termisk pasta gjennomgang.

Termisk ledningsevne (m/mk) 8.5
Netto vekt 4G / 20G
Bruttovekt 0.08 kg

• 5. desember 2011

Går MX-4 termisk pasta ut?

Sammenlignet med metall- eller silikontermiske pastaer, trenger du ikke å gjøre noen kompromisser med MX-4: Når den er brukt, varer det opptil 8 år.

Kan vi bruke tannkrem som termisk pasta?

Tannkrem er også en utmerket erstatning for termisk pasta. Strukturen avtar etter noen dager, spesielt hvis driftstemperaturene er høye.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *