Hva betyr det når den valgte enheten ikke har noen utgangskontroller?

Hva betyr ingen utgangskontroller?

Den skal si «den valgte enheten har ingen utgangskontroll» siden Monitorvolumet blir da utelukkende satt av skjermen (ikke gjennom MAC -utgangsvolumet). Det kan hende du må skru opp volumet på skjermen ved hjelp av skjermvolumkontrollene i menyen.

Hvorfor har AirPods ingen utgangskontroller?

Når du ser denne meldingen, -«Den valgte enheten har ingen utgangskontroller.»»- Etter å ha valgt din foretrukne lydutgangsenhet, e.g Ditt høyttaleroppsett, og gå deretter til input og velg «Intern mikrofon» som forhåndsinnstilt inngangsmetode. Det fungerer for meg hver gang jeg kobler sammen «AirPods Pro».

Hvordan legger jeg til utdatakontroller til Mac -en min?

På din Mac, Velg Apple -meny> Systempreferanser, klikk på lyd, og klikk deretter på Output. Velg enheten du vil bruke i listen over lydutgangsenheter. ), USB -høyttalere og airplay -enheter.

Hvorfor er det ingen lyd når jeg kobler Mac -en min til TV -en med HDMI?

Deretter dobbeltklikk på systeminnstillinger, og klikk deretter på skjermer. Hvis HDMI-enheten din ikke mottar lyd fra Mac: Klikk på Apple-menyen (Apple Icon), velg System Prefer- Ences, og klikk på Sound. Klikk på Output -knappen, Forsikre deg om at HDMI -enheten din er valgt.

Hvordan legger jeg til en utgangsenhet i MacBook Air?

På din Mac, Velg Apple -meny> Systempreferanser, klikk på lyd, og klikk deretter på Output. Velg enheten du vil bruke i listen over lydutgangsenheter. ), USB -høyttalere og airplay -enheter.

Hvordan gjør jeg AirPods til en utgangsenhet?

Forsikre deg om at Bluetooth er på. Sett begge airpods i ladetiden og åpne lokket. Trykk og hold opp installasjonsknappen på baksiden av saken til statuslyset blinker hvitt. Velg AirPods i enhetslisten, og klikk deretter Koble til.

Hvordan fikser jeg ingen utgangsenheter på Mac -en min?

Flytt glidebryteren for utgangsvolum helt til høyre og sørg for at boksen før er ikke merket av. Hvis du i stedet for interne høyttalere, ser du digital utgang eller ingen utgangsenheter funnet, da Sett hodetelefonen inn i hodetelefonporten og trekk den ut. Fortsett å koble og koble fra til interne høyttalere dukker opp.

Hvorfor fungerer ikke lyd på Mac -en min?

Koble fra alle hodetelefoner eller eksterne høyttalere. Velg Apple -meny> Systempreferanser, klikk på lyd, og klikk deretter på Output. Forsikre deg om at «interne høyttalere» er valgt, glidebryteren «Output Volume» er ikke helt til venstre, og at den stumme avkrysningsruten ikke er valgt.

Hvordan får jeg Mac -en min til å gjenkjenne HDMI -kabel?

Velg Apple -meny> Systempreferanser, og klikk deretter lyden. Forsikre deg om at HDMI -enheten din er valgt i utgangsruten. Hvis du kobler til ved hjelp av en Mini DisplayPort -adapter, må du sørge for at Mac -en din kan sende lyd over Mini DisplayPort.

Hvordan får jeg TV -en min til å spille lyd gjennom HDMI?

Høyreklikk på volumkontrollikonet på den nederste oppgavelinjen og klikk på «Avspillingsenheter» for å åpne popup-vinduet for lydalternativer. I fanen «Playback», velg «Digital Output Device» eller «HDMI» som standardenhet, klikk «Sett standard» og klikk «OK» for å lagre endringene.

Hvilke utgangsenheter har MacBook Air?

Med disse nye Mac -ene er det faktisk to distinkte utgangsenheter. Hodetelefonkontakten og de interne høyttalerne er separate enheter, helt uavhengige av hverandre. Denne endringen betyr at det er mulig å sende forskjellige lydkilder til hver utdata.

Hvorfor vil ikke AirPods koble til lyd?

Hvis AirPods er tilkoblet, men lyden kommer fra telefonen din, Slå av og deretter tilbake på telefonens Bluetooth. Hvis det mislykkes, gå til Innstillinger> Bluetooth> Info> Glem denne enheten. Hold knappen på baksiden av AirPod-saken i 10 sekunder mens lokket er åpent for å par.

Er øreproppen inngang eller utgang?

Utgangsenhet
Noen ganger referert til som øretelefoner, er hodetelefoner en Maskinvareutgang Enhet som kobler seg til en datamaskinlinje eller høyttalere port.

Hvorfor fungerer ikke MAC -høyttalerne mine?

Sjekk systeminnstillinger: Åpne systeminnstillinger og klikk lyd. Klikk på kategorien Output og klikk på interne høyttalere. Kontroller at stum ved siden av utgangsvolumet ikke er dempet (Det skal ikke være noe hake i avkrysningsruten). Forsikre deg om at glidebryteren for utgangsvolum flyttes til høyre.

Hvorfor fungerer ikke lyden min?

Du har kanskje lyden dempet eller slått ned lavt i appen. Sjekk medievolumet. Hvis du fremdeles ikke hører noe, må du bekrefte at medievolumet ikke er slått ned eller av: Naviger til innstillinger.

Hvordan tilbakestiller jeg lyden på Mac -en min?

Finn søkefeltet øverst til høyre og skriv inn «CoreaudioD», og klikk deretter på den med musen eller styreflaten. Så snart det er fremhevet, klikker du på «X» -ikonet øverst til venstre i Activity Monitor -vinduet, og det starter automatisk Mac -en -lydprosessen.

Hvorfor vil ikke Mac -en min gjenkjenne en ekstern skjerm?

Gå til systeminnstillinger> Skjermer, klikker på skalert og hold nede alternativtasten for å vise og velg Detect Displays -knappen. Gå til systeminnstillinger> skjermer og Kontroller oppløsningen og lysstyrkeinnstillingene. Kontroller også skjermkabelforbindelsene, og oppdater programvare for adapter hvis aktuelt.

Hvordan får jeg Mac -en min til å vise på TV -en min?

Bare slå på TV og Apple TV, så på Mac, gå gjennom Apple -logoen, deretter «Systempreferanser», og klikk deretter «Visninger» og velg TV -en fra «AirPlay Display» oppgavelinjen. For å speile en Mac til andre smarte TV -er uten Apple TV, må du få en speil -app designet for å jobbe med det TV -merket.

Hvorfor fungerer ikke HDMI -lydutgangen min?

Hvis du bruker en set-top eller kabelboks: Forsikre deg om at volumet er dukket opp. Du må kanskje også gå inn i menyen Set-Top Box og velge HDMI i lydinnstillingene eller lydkodingsseksjonen for å sende lyden til TV-en. Tidligere versjoner av firmware av set-top-bokser håndterte ikke automatiske HDMI-tilkoblinger.

Hvorfor er det ingen lyd på TV -HDMI?

Ditt HDMI Ingen lydproblem kan være forårsaket av korrupte eller manglende problemer med lyddriver. For å løse problemet, kan du prøve å oppdatere lyddriveren. Det er to måter du kan få de riktige driverne til lydkortet ditt: manuelt eller automatisk.

Hvordan fikser jeg lyd på macen min ingen utgangsenheter?

Velg Apple -meny> Systempreferanser, klikk på lyd, og klikk deretter på Output. Forsikre deg om at «interne høyttalere» er valgt, glidebryteren «Output Volume» er ikke helt til venstre, og at den stumme avkrysningsruten ikke er valgt.

Hvordan får jeg lyd på AirPod?

Spill en lyd på AirPods

  1. Åpne Finn appen min.
  2. Velg kategorien enhet.
  3. Velg AirPods fra listen.
  4. Trykk på Play Sound for å spille en lyd som blir høyere gradvis.

21. februar 2022

Hvordan tilbakestiller jeg AirPod -lyden min?

Hvordan tilbakestille AirPods og AirPods Pro

  1. Legg AirPods i ladesaken, og lukk lokket.
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Åpne lokket på ladesaken.
  4. Gå til innstillinger> Bluetooth på din iPhone, iPad eller iPod Touch, og trykk på den mer info -knappen ved siden av AirPods. …
  5. Trykk glem denne enheten, og trykk igjen for å bekrefte.

Hva er utgangslyd?

Hva er en lydutgang? En lydutgang, eller også kjent som lyd ut, driver et signal (digital eller analog) til en annen enhetens lydinngang. De finnes på lydgenererende enheter som TV eller datamaskiner.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *