Hva betyr unntak nr. 94 på Amazon Music?

Hvordan fikser jeg amazon musikkfeil?

 1. Bekreft at appen er oppdatert til den nyeste versjonen.
 2. Force Stop Amazon Music -appen på Android.
 3. Force stopp Amazon Music -appen på iOS.
 4. Klar cache i Amazon Music -appen.

Hvorfor kan jeg ikke spille noen sanger på Amazon Music?

For å feilsøke streamingproblemer: Bekreft at enheten din er koblet til Wi-Fi eller et mobilnett. Hvis du bruker et mobilnettverk, må du bekrefte at Amazon Music App -innstillingene tillater mobil. Force stop og åpne appen på nytt.

Hva betyr unntak nr. 119 på Amazon Music?

Du ser kanskje på unntak av avspillingsfeil 180, 119 eller 200. Hvis dette skjer med deg, betyr det det Det kan være noe galt med musikkstreaming -appen din, Android- eller iOS -enheten din, eller et pågående Amazon Music Server -strømbrudd.

Hvorfor vil ikke Alexa spille Amazon -musikken min?

Hvis Alexa ikke vil spille musikk fra Amazon -musikk, kan det være fordi Amazon -musikk er ikke standard musikkappen. Hvis du har flere musikktjenester og vil bruke en tjeneste for musikk som ikke er din standard, må du nevne tjenestenavnet når du ber Alexa spille musikk.

Hvordan oppdaterer jeg Amazon -musikken min?

Åpne appbutikken du brukte til å installere appen på enheten din. Søk etter appen, og åpne appens detaljside. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vises et oppdateringsalternativ.

Hvorfor fortsetter Amazon Music -appen?

Det er flere ting du kan gjøre for å diagnostisere Amazon -musikk som krasjer på Android. Men det første du bør prøve er Start enheten på nytt. Noen ganger kan en enkel omstart løse de fleste problemer. Mens du venter på at telefonen din skal starte på nytt, kan du sjekke den offisielle Amazon -musikkstatus -siden.

Er Amazon Music Unlimited Free med Prime?

Prime -medlemmer kan bli med Amazon Music Unlimited for bare $ 8.99/måned for et månedlig abonnement eller $ 79/år for et årlig abonnement. Ikke-prime kunder betaler $ 9.99/måned.

Hvor mange sanger kan du laste ned på Amazon Music?

Som alle de beste musikkstrømmingstjenestene, tillater Amazon Music Unlimited deg å laste ned sanger for offline avspilling – men bare når du bruker Android- eller iOS -appene. Dette betyr at offline avspilling ikke er tilgjengelig på Windows, Mac eller via webapper. Det er ingen grense for hvor mange sanger du kan laste ned på denne måten.

Hvorfor kan jeg ikke spille Amazon -musikken min på telefonen min?

Clear Amazon Music App Cache En ødelagt cache -fil kan forårsake feilen på Amazon Music -appen din. Noen ganger kan for mye cache -data også utløse krasjproblemet. Det kan være lurt å tømme app -cachen din. Start innstillingsmenyen til Android -enheten din.

Hvordan autoriserer jeg en enhet for Amazon Music?

Gå til Amazon -musikkinnstillingene dine for å administrere enheter som er autorisert til kontoen din. Du kan ha opptil 10 enheter som er autorisert til kontoen din. Hver enhet kan bare autoriseres til en konto om gangen. Enhver enhet du laster ned musikk til krever autorisasjon.

Hvordan kobler jeg til Amazon -musikken min til Alexa på nytt?

Du kan koble kontoen din til en støttet leverandør av musikkstrømming i Alexa -appen….Link Music Streaming Services til Alexa

 1. Åpne Alexa -appen .
 2. Åpne mer og velg Innstillinger.
 3. Velg Music & Podcasts, og koble deretter ny tjeneste.
 4. Velg leverandøren av musikktjenester og følg instruksjonene på skjermen.

Hvor lang tid tar det for Amazon -musikk å oppdatere?

Våre katalogeksperter vil undersøke og løse problemet så raskt som mulig, vær så snill å tillate opptil 4 uker for endringene for å reflektere over Amazon -musikk.

Hvordan klarer jeg opp plass på amazon musikk?

Android og branntabletter

 1. Åpne Amazon Music -appen.
 2. Trykk på Innstillinger -ikonet i øverste høyre hjørne.
 3. Velg Innstillinger fra listen som vises.
 4. Bla ned til lagringsdelen.
 5. Trykk på klar cache.

Hvordan hindrer jeg Amazon -musikken fra å stoppe?

0: 001: 35Amazon Music Playlist fortsetter å stoppe – YouTubeyOutube

Hvorfor må jeg betale for Amazon -musikk hvis jeg har prime?

Amazon Music er en streamingtjeneste som er inkludert i Prime -medlemskapet ditt uten ekstra kostnad.

Hva er forskjellen mellom Prime Music og Amazon Music Unlimited?

Amazon tilbyr to streamingalternativer: Prime Music and Music Unlimited. Amazon Prime Music er gratis og inkludert i Prime -medlemskap, mens Amazon Music Unlimited er en premium -tjeneste som koster $ 7.99 i måneden for eksisterende Prime -medlemmer (eller $ 9.99 i måneden for de som ikke er Prime -medlemmer).

Kan du beholde sangene du laster ned fra Amazon Music?

Klikk på nedlastingsikonet ved siden av sangen eller albumet. Du kan også dra og slippe sanger og album til nedlastingsdelen under handlinger i høyre sidefelt. Musikk du har lastet ned lagres som standard til en Amazon Music -mappe på datamaskinen din. For PC -datamaskiner lagres denne mappen vanligvis under musikken min.

Hvordan kan jeg få Amazon ubegrenset musikk gratis?

Dette 90-dagers gratis prøvetilbudet med en månedlig Amazon-musikk ubegrenset individuell plan er bare tilgjengelig for nye abonnenter på Amazon Music Unlimited som kjøper en kvalifisert vare som sendes og solgt av www.Amazon.com, registrer deg for et kvalifisert Amazon -abonnement (e.g. Prime, Kindle Unlimited, Prime Video Channel) eller Register …

Hvordan tilbakestiller jeg Amazon Music?

Trykk på klar cache….Det er tre forskjellige måter å oppdatere data.

 1. Logg ut og logger deg på Amazon Music -appen for å aktivere et bibliotek -resync- og oppdateringsdata.
 2. Fjern datamappen som er på følgende steder: …
 3. Gå til profil> Innstillinger> Avansert> Last inn musikken min på nytt? og klikk på Start Reload.

Hvorfor spiller ikke Amazon -musikken min på telefonen min?

Clear Amazon Music App Cache En ødelagt cache -fil kan forårsake feilen på Amazon Music -appen din. Noen ganger kan for mye cache -data også utløse krasjproblemet. Det kan være lurt å tømme app -cachen din. Start innstillingsmenyen til Android -enheten din.

Hvordan tillater jeg enheter på Amazon?

Hva du skal vite

 1. Bruk en Amazon -app for å logge på kontoen din, og velg Legg til enhet for å registrere en ny enhet.
 2. Smarte TV -er og andre enheter kan kreve at du logger deg på en nettleser på en egen enhet og angir en registreringskode for å parre enheter.

Hva tar plass på Amazon Music?

Når du blar gjennom biblioteket og lytter til sanger fra Amazon, lagrer Amazon Music -appen flere innhold og data i midlertidig lagring. Denne midlertidige lagringen kalles cache som tar mye plass på enhetene dine. For å frigjøre plass på enhetene dine, bør du fjerne hurtigbufferen fra tid til annen.

Hva skjer hvis jeg fjerner data på Amazon Music -appen?

FORSIKTIG: Å tømme appens data gjenoppretter appen til standardinnstillingene og tømmer alle lagrede appdata. Dette inkluderer innstillinger som foreldrekontroller, pålogging av kontoer osv. Fra enhetens startskjerm, trykker du på menyknappen på enheten. Velg Innstillinger.

Hvorfor slutter musikken min å spille?

Hvis musikkapper på telefonen eller nettbrettet ikke har lov til å kjøre i bakgrunnen, kan lyden din stoppe hvis telefonen eller appen går i dvale.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *