Hva er Alps Alpine Pointing Device Driver?

Kan jeg deaktivere Alps Pointing Device Driver?

Høyreklikk på Alps-enheten og velg Deaktiver.

Er ALPs pekende enhetsdriver et virus?

Hva er apntex.exe? APNTEX.EXE er en enhetsprogramvare for ALPs pekende enhetsdriver, eller en applikasjon for touchpad-driver i Windows NT/2000/XP. Fordi det er et støtteprogram for en maskinvare, er det en ekstremt viktig fil. Spammere tukler med den opprinnelige filen og slipper den løs på internett for å spre viruset.

Trenger jeg Alps Touchpad Driver?

Driverpakken er påkrevd for at berøringsenheten skal fungere ordentlig og er programvaren som lar datamaskinen din kommunisere med denne maskinvaren eller enheten. Dette programmet inneholder driveren for ALPs berøringsplate i de støttede bærbare/laptop -modellene og operativsystemene.

Kan jeg deaktivere Alps Pointing Device Windows 10?

Som det kan sees, mangler kategorien enhetsinnstillinger, og selve Alpene kan ikke deaktiveres.

Hvordan fikser jeg alpene mine pekende enhetsdriver?

Hva er dette? Naviger til Startup-fanen i Task Manager og sjekk listen for Alps Pointing-enheten når du har funnet den, venstre klikk den og velg alternativet Deaktiver nederst til høyre på vinduet. Start datamaskinen på nytt og se om det samme problemet fremdeles vises!

Skal jeg deaktivere IGFXTray Module?

Hvis du er lite på minnet, eller hvis systemet ditt er tregt å starte, kan du deaktivere IGFXTray. Dette er ikke viktig programvare, og det fungerer i utgangspunktet som en snarvei for Intel Graphics Configuration Software. For å deaktivere denne programvaren, gjør følgende: Trykk CTRL + SHIFT + ESC for å åpne Task Manager.

Hva er Apoint Alps Electric?

Selskap: Alps Electric Co. (Alper.com) fil: apoint.exe. Denne prosessen er En del av enhetsdriverpakken for visse merker av berøringsplater produsert av Alps. Siden berøringsplater normalt finnes på bærbare datamaskiner, vil prosessen generelt bli forhåndsinstallert sammen med systemets maskinvare og programvare.

Hva er Alps Touchpad Driver Windows 10?

Denne pakken inneholder driveren for Alps multi-touch berøringsplate. Touchpad -drivere hjelper pekeplaten til systemet ditt med å kommunisere med firmware i systemet.

Hvordan installerer jeg Alps Touchpad -driveren?

 1. Gå til Start, kontrollpanel, legg til og fjern programmer, fremhev Alps Touch Pad musedriveren og avinstallerer.
 2. Innsatt gjenopprettings-CDen på nytt i CD-ROM. …
 3. Uthev Alps Touch Pad -driveren og klikk på Install. …
 4. Klikk OK.

Hvordan fikser du ikke å laste inn apoint dll alps pekende enhetsapplikasjon har stoppet?

DLL feil på datamaskinen din:

 1. Reparer apoint. DLL feil automatisk.
 2. Last ned apoint. Dll manuelt.
 3. Registrer apunktet. DLL -fil.
 4. Kjør en systemfilkontroll for å fikse apoint. DLL feil.
 5. Skann datamaskinen din for skadelig programvare.
 6. Utføre en systemgjenoppretting for å fikse det korrupte apunktet. DLL -fil.

Hvordan installerer jeg Alps Pointing Device Driver?

 1. Last ned og installer driveren enkelt.
 2. Kjør driveren enkelt og klikk på skanningen nå -knappen. Driveren enkelt vil da skanne datamaskinen og oppdage eventuelle problemdrivere.
 3. Klikk på oppdateringsknappen ved siden av Alps Pointing -enheten for å laste ned den nyeste og riktige driveren for den.

28. mars 2018

Er IGFXTray nødvendig ved oppstart?

Dette er et gyldig program men Det er ikke påkrevd å kjøre ved oppstart. Dette programmet er ikke pålagt å starte automatisk, da du kan kjøre det når du trenger det. Det anbefales at du deaktiverer dette programmet slik at det ikke tar nødvendige ressurser.

Kan jeg fjerne IGFxTray fra oppstarten?

Trykk på Windows + R, skriv «msconfig» i dialogboksen og trykk Enter. Velg Startup -fanen og fjern merket for “IGFXTray” til stede under Intelcorp eller Intel.

Hva er Sihost?

Sihost.Exe står for Shell Infrastructure Host -fil. Det er en kjørbar systemfil som kjører i bakgrunnen og er en av de avgjørende filene for Windows 11/10. Sihost.EXE gjennomfører forskjellige prosesser i Windows 10, inkludert start og lansering av hurtigmeny, handlingssenter osv.

Hva er hidmonitorsvc?

Hidmonitorsvc står for Maskinvare grensesnitt Driver Monitor Service. De .EXE -utvidelse på et filnavn indikerer en kjørbar fil. Kjørbare filer kan i noen tilfeller skade datamaskinen.

Hva er apoint dll?

de apoint.exe og apoint.DLL er En del av Synapts Touchpad -programvaren , Oppdater sjåføren eller installer den gamle sjåføren på nytt.

Hva er apoint exe i oppstart?

Et poeng.exe er En kjørbar Alps Pointing Device Driver-fil som hjelper til med å kjøre pekeplater ordentlig på en bærbar PC. Det forenkler pekerbevegelser og er ledsaget av flere filer. Filen lagres under programfilmappen som er lagret på systemstasjonen, som er C -stasjon (vanligvis).

Hvordan fikser jeg angitte brukerinnstillinger til driveren mislyktes?

Fix angi brukerinnstillinger til driver mislykket feil på Windows (2021)

 1. Slett alpene som peker driveren.
 2. Gi nytt navn til apoint.exe -fil.
 3. Deaktiver tjenesten.
 4. Installer sjåføren på nytt.

30. oktober 2021

Er det trygt å deaktivere IGFXTray?

Er IGFXTray Exe Safe? Ja, IGFXTray.exe -filen er 100% legitim og trygg. Applikasjonen er laget av Intel, og den brukes til å starte Intel Graphics Utility -programvaren, så det er helt trygt å bruke.

Kan jeg deaktivere IGFXTray?

Trykk på Windows + R, skriv «msconfig» i dialogboksen og trykk Enter. Velg Startup -fanen og fjern merket for “IGFXTray” til stede under Intelcorp eller Intel.

Trenger jeg IGFXTray Module?

Dette er et gyldig program men Det er ikke påkrevd å kjøre ved oppstart. Dette programmet er ikke pålagt å starte automatisk, da du kan kjøre det når du trenger det. Det anbefales at du deaktiverer dette programmet slik at det ikke tar nødvendige ressurser.

Skal jeg slette sihost exe?

Kanskje etter å ha deaktivert det, kan du ikke starte Start -menyen og Cortana, da de er kontrollert og administrert av Sihost.exe -prosess. Dessuten kan du også møte krasjen av filutforskeren ofte. Å slette det permanent vil føre til at vinduet skal bryte helt.

Hva skjer hvis jeg avslutter skallinfrastrukturverten?

Som en viktig systemprosess er ikke Shell Infrastructure Host -prosessen noe du kan deaktivere eller fjerne fra en Windows 10 -installasjon. Forsøker å stoppe Sihost.EXE vil føre til at PC -en din fryser, forårsaker en blå skjermbilde, eller omstart tilfeldig.

Hva er Alps Alpine Monitor Service?

Den ekte hidmonitorsvc.exe-fil er en programvarekomponent i ALPs pekende enhetsdriver av Alps Electric Co.. Alps pekende enhetsdriver letter riktig funksjon av maskinvare produsert av Alps Electric Co. Hidmonitorsvc.exe kjører overvåkningstjenesten for maskinvare koblet til datamaskinen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *