Hva er Armory Crate Service?

Hva er Armory Crate og trenger jeg det?

Armory -kasse er Din one-stop-app for å koble til, konfigurere og kontrollere en mengde ROG-spillprodukter. Fra et enkelt intuitivt grensesnitt lar Armory Crate deg enkelt tilpasse RGB -belysning og effekter for hver kompatible enhet i arsenalet ditt og synkronisere dem med aura -synkronisering for enhetlige systembelysningseffekter.

Hva gjør Asus Armory Crate?

Armory Crate er et programvareverktøy designet for å Gi sentralisert kontroll av støttede ROG -spillprodukter. Fra et enkelt grensesnitt satte Armory Crate kommandoen over alt Aura -utstyret ditt til fingerspissene med den nye Aura Creator Suite Ready.

Kan jeg slette Armory Crate Service?

Pakk ut “Armoury_crate_uninstall_tool. ZIP ”og dobbeltklikk på“ Armory Crate Avinstalleringsverktøy.exe ”for å starte avinstalleringsprosessen. 4. Start systemet på nytt for å fullføre avinstalleringen.

Hva er formålet med Armory?

En rustning er et sted der våpen, bomber og annet militært utstyr lagres. I USA er en rustning En bygning som brukes av National Guard eller Army Reserve for møter og trening.

Kan jeg fjerne ASUS Framework Service?

Avinstallerer denne varianten: I tilfelle problemer med ASUS_FRAMEWORK.exe, du kan også Avinstaller programmet ved hjelp av kontrollpanelet ⇒ Avinstaller et program ⇒ ASUS Framework Service.

Trenger jeg ai suite3?

AI Suite 3 er et fint program for å oppnå en enkel overklokk. Det vil ikke gi deg den høyeste overklokken, men det vil gi deg den raskeste stabile OC. Så Det er greit å bruke det. Men hvis du vil OC til det høyeste du kan få, må du gjøre jobben.

Hvordan hindrer jeg Asus CPU fra å overklokke?

Ja du må Lagre standard [F5] -innstillingen, enten ved å bruke F10 -tastatursnarveien, eller klikk Avslutt og lagre endringer i UEFI. Systemet ditt er ikke lenger oppstått og endringer i CPU -frekvensen skyldes Intel Speed Boost etc. som det er justerer CPU -hastigheten avhengig av belastning.

Hvordan optimaliserer jeg Asus -bærbar PC for spill?

La oss gjennomgå de beste måtene å gjøre den bærbare datamaskinen raskere for spill:

 1. Rengjør den bærbare datamaskinen regelmessig.
 2. Oppgrader bærbar maskinvare.
 3. Oppdater driverne dine (spesielt for GPU).
 4. Installer den siste versjonen av DirectX.
 5. Overklokke GPU.
 6. Optimaliser strøminnstillingene.
 7. Aktiver Windows -spillmodus.
 8. Lukk bakgrunnsapper.

Hvordan slår jeg av Asus Armory Crate?

Klikk på [Verktøy] -> Finn [Asus Armory Crate] som nedenfor. 3. Alternativet til [Last ned og installer Armory Crate App] er standard som [aktivert], vennligst endres til [deaktivert] som nedenfor.

Skal jeg deaktivere ASUS COM -tjeneste?

Det har også vært mange rapporter om AtkexComsvc og ASUS Motherboard -verktøyet som forårsaker problemer med andre elementer i datamaskinen. Derfor, Det anbefales å deaktivere eller til og med slette verktøyet og tilhørende komponenter. Det er helt trygt og vil ikke ha noen bivirkninger på datamaskinen.

Hvor holdes våpen?

Et arsenal er et sted hvor armer og ammunisjon blir gjort, vedlikeholdt og reparert, lagret eller utstedt, i enhver kombinasjon, enten det er privat eller offentlig eid. Arsenal og Armory (British English) eller Armory (American English) blir for det meste sett på som synonymer, selv om det eksisterer subtile forskjeller i bruk.

Hva er et annet ord for Armory?

Hva er et annet ord for Armory?

Armouryuk Arsenal
lagerrom forsyning
lager lagerhus
oppbevaringssted deponering
fabrikk ressurs

Hva asus bloatware kan jeg fjerne?

Hvilke programmer kan jeg beholde og hvilke som kan fjernes?

 • Asus Giftbox.
 • Asus fantastisk videoforbedringsteknologi.
 • Microsoft Office 365 (hvis du vil)
 • Netflix (hvis du vil)
 • WPS Office.
 • Xbox.
 • Xbox Game Speech Window.
 • Microsoft OneDrive.

29. juni 2020

Hvordan bruker du Armory Crate?

0: 043: 21 -å vite å kjenne Armory Crate 3.0 | Asus Support – YouTubeyOutube

Er Asus ai suite nødvendig?

Det er ikke nødvendig. Det tilbyr bare funksjoner hvis du velger å bruke dem. De fleste innstillinger som viftekontroll, overklokking, BIOS -oppdatering kan også gjøres i BIOS. Du trenger ikke nødvendigvis AI -suiten.

Er asus ai suite verdt å installere?

3: 566: 06 er det verdt det å installere Asus AI Suite 3 og Asus Armory Crete? – YouTubeyOutube

Skal jeg slå på turbo boost?

Du bør slå på Intel Turbo Boost Hvis du bruker et skrivebord fordi det lett vil øke din CPU -klokkehastighet til maksimum. Men hvis du bruker en bærbar datamaskin der avkjøling er et problem, kan du vurdere å slå den av.

Gjør Armory Crate overklokke?

2) Med Armory Crate Manual Mode, ved å justere GPU -baseklokkeforskyvningen, i tillegg Overklokkingsevne gjør at brukeren fritt kan fikle med klokkeforskyvningen (ROG Boost O.C) for unik opplevelse.

Gjør spill på en bærbar datamaskin skade det?

Spill skader ikke PC -er, Men du bør være forsiktig hvis du vil ha flere råd om å passe på PCen eller den bærbare datamaskinen din, eller vil bygge eller kjøpe en PC som vil kunne vare i mange år uansett hva du kaster på den, ring Chillblast.

Hvordan øker jeg FPS på Asus -bærbare datamaskinen?

Hvordan får jeg bedre FPS på den bærbare datamaskinen min?

 1. Oppdater driverne dine.
 2. Juster for beste ytelse.
 3. Slå på spillmodus.
 4. Senk oppløsningen.
 5. Konfigurer vertikal synkronisering.
 6. Overklokker datamaskinen din.
 7. Installer Razer Cortex.
 8. Lukk bakgrunnsprosesser og ressurser som konsumerer programmer.

Hvordan stopper jeg Armory Crate fra å åpne ved oppstart?

0: 171: 57Stop Asus Armory -Crates installering automatisk – YouTubeyOutube

Hvilke ASUS -tjenester kan jeg fjerne?

Slett

 • Asus Giftbox.
 • Asus fantastisk videoforbedringsteknologi.
 • Microsoft Office 365 (hvis du vil)
 • Netflix (hvis du vil)
 • WPS Office.
 • Xbox.
 • Xbox Game Speech Window.
 • Microsoft OneDrive.

29. juni 2020

Kan jeg slette ASUS -tjenester?

Deaktiver disse tjenestene, Ikke slett dem, én om gangen slik at du vet hvilken som er feil hvis ting slutter. Hvis du virkelig trenger en av dem, kan du tilbakestille den til automatisk. Hvis du ønsker å fullføre fjerne dette fra maskinen din, kan du prøve Asus AI Suite Cleaner i en av klistrene.

Hva er i ditt arsenal?

Definisjonen av et arsenal er en samling av ting, ferdigheter og/eller talenter. Et eksempel på å ha et arsenal av informasjon er at skatteprofesjonen kjenner alle inn og outs om hvordan han kan få sin klient den beste refusjonen. En butikk eller forsyning. Et arsenal av retorter.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *