Hva er MSI One Dragon Center?

Hva er MSI Dragon Center og trenger jeg det?

Hvis du har et MSI -hovedkort eller GPU, kan du installere Dragon Center og bruke det i så fall også. Verktøyet dekker alt fra batteriets ytelse (på bærbare datamaskiner) til styring av strømmodus, viftehastighet, spillmodus og maskinvarestatistikk det til og med kontrollerer Mystic Light, MSIs RGB -lyssystem på periferiutstyr.

Hva er MSI Dragon Center Smart Tool?

MSI Smart Tool er Et praktisk verktøy som kan hjelpe deg med å lage Windows -installasjonen USB -flash -stasjonen med USB 3.0 sjåfører, og det kan også opprette et programvareangrep. Hovedmeny. Etter å ha installert og aktivert MSI Smart Tool, vil den vise en hovedmeny for deg å velge Win7 Smart Tool eller Software Raid.

Er det trygt å oppdatere BIOS med MSI Dragon Center?

Denne prosessen er enkel og trygg ved hjelp av MSI Dragon Center eller MSI Live Update. Oppdatering av GPU -firmware skal bare utføres hvis resten av plattformen støtter REAGEBLE BAR. Når du skanner systemet ditt, vil programvaren oppdage om en firmwareoppdatering er tilgjengelig, og hvis den støttes, vil du gi muligheten til å oppdatere den.

Hva er MSI drage -knapp?

MSI Dragon Center er et Windows Hardware Control and Management -program. Dette verktøyet er utviklet av MSI, og lar brukerne sine Overvåk status og endre innstillingene til datamaskinens maskinvare.

Har alle MSI -bærbare datamaskiner Dragon Center?

Det nye Dragon Center er kompatibelt for alle MSI -produkter.

Er MSI Dragon Center for bærbare datamaskiner?

MSI Dragon Center er en gratis forhåndsinstallert app som følger med hver MSI-bærbar PC. Du kan bruke appen til å endre alle slags funksjoner, eller for å optimalisere den bærbare datamaskinen for favorittspillene dine.

Er MSI -spillmodus bra?

MSI Game Boost er en god funksjon. Det kan hjelpe deg med å overklokke CPU uten for mye tenking og krefter. Noen mennesker tror imidlertid at overklokking manuelt er bedre, fordi Game Boost MSI vil sette for mye spenning til CPU Vcore (dette vil gi noen potensielle problemer).

Trenger MSI Smart Tool?

MSI Smart Tool er et praktisk verktøy som kan hjelpe deg med å lage Windows -installasjonen USB -flash -stasjonen med USB 3.0 sjåfører, og det kan også opprette et programvareangrep. Etter å ha installert og aktivert MSI Smart Tool, vil den vise en hovedmeny for deg å velge Win7 Smart Tool eller Software Raid.

Må jeg oppdatere biosene mine?

Generelt, Du trenger ikke å oppdatere BIOS så ofte. Å installere (eller «blinke») en ny BIOS er farligere enn å oppdatere et enkelt Windows -program, og hvis noe går galt under prosessen, kan du ende opp med å tømme datamaskinen. Jeg mener ikke å være alt undergang og dyktig om det.

Hva vil oppdatere BIOS gjøre?

Noen av grunnene til å oppdatere BIOS inkluderer: maskinvareoppdateringer – NEWER BIOS -oppdateringer vil Aktiver hovedkortet for å identifisere ny maskinvare som prosessorer, RAM riktig, og så videre. Hvis du oppgraderte prosessoren din og BIOS ikke kjenner den igjen, kan en BIOS -blitz være svaret.

Hva er MSI Center brukt til?

I et spill, på slagmarken og når du bruker PC -en. Å gi spillere optimal kontroll over maskinvaren deres, MSI har utviklet MSI Gaming Center. Dette smarte programvaren lar deg kontrollere noen nyttige funksjoner for å konfigurere spillriggen din.

Hva er Dragon Center bærbar PC?

Dragon Center gjenkjenner spillet du installerer på den bærbare datamaskinen, og det vil optimalisere innstillingene for et spesifikt spill. På denne måten vil tastaturet lyse opp tastene du bruker mest, eller Dragon Center vil justere lysstyrken på skjermen.

Er MSI Dragon Center bare for MSI?

MSI Dragon Center er en gratis forhåndsinstallert app som Leveres med hver MSI -bærbar PC. Du kan bruke appen til å endre alle slags funksjoner, eller for å optimalisere den bærbare datamaskinen for favorittspillene dine.

Hvor er Dragon Center installert?

File Dragon Center.Exe ligger i en undermappe av «C: \ Program Files (x86)«(Vanligvis C: \ Program Files (x86) \ MSI \ Dragon Center \ eller C: \ Program Files (x86) \ PCName \ Dragon Center \).

Hva gjør Dragon Center Gaming Mode?

I spillmodus, Dragon Center Sørg for at du har best mulig innstillinger for spillet du vil spille. Dragon Center gjenkjenner spillet du installerer på den bærbare datamaskinen, og det vil optimalisere innstillingene for et spesifikt spill.

Hva er MSI CPU Game Boost?

MSI Game Boost Aktiverer overklokking av ett sekund, gir deg ytelsesøkningen du trenger. Bare snu skiven eller bruk spillappen, og PCen din får et annet adrenalin -skudd!

Hvordan bruker jeg MSI Dragon Gaming Center?

0: 265: 33Dragon Center Tutorial | MSI – YouTubeyOutube

Skal jeg aktivere MSI rask oppstart?

Du må aktivere MSI rask oppstart hvis du bruker en harddisk. Etter at den er aktivert, vil du få en merkbar rask oppstartshastighet. Hvis du bruker en solid-state-stasjon, anbefales du ikke å aktivere MSI Fast Boot, da det ikke vil gjøre en åpenbar forskjell. I tillegg er oppstartstiden for SSD rask nok.

Hva BIOS bruker MSI?

MSI -er Klikk på BIOS 5 Lar brukere holde oversikt over maskinvaren sin i sanntid med maskinvaremonitor. Den sporer all statistikken du trenger for å hjelpe deg i din søken for å få mest mulig ut av maskinvaren uten å gå på akkord med å gå på akkord med. Kjøling og akustikk er avgjørende for å drive ethvert system.

Hva som skjer hvis BIOS ikke oppdateres?

BIOS -oppdateringer vil ikke gjøre datamaskinen raskere, de vil vanligvis ikke legge til nye funksjoner du trenger, og de kan til og med forårsake ytterligere problemer. Du bør bare oppdatere BIOS hvis den nye versjonen inneholder en forbedring du trenger.

Hva skjer hvis du ikke oppdaterer BIOS?

Hvis datamaskinen din mister strømmen mens du blinker BIOS, Datamaskinen din kan bli «muret» og ikke kunne starte opp. Datamaskiner bør ideelt sett ha en backup BIOS lagret i skrivebeskyttet minne, men ikke alle datamaskiner gjør.

Hvordan vet jeg om bios må oppdateres?

Først, Gå til hovedkortprodusentens nettsted og finn nedlastningene eller støttesiden for din spesifikke modell for hovedkort. Du bør se en liste over tilgjengelige BIOS -versjoner, sammen med endringer/feilrettinger i hver og datoene de ble utgitt. Last ned versjonen du vil oppdatere.

Fungerer MSI Center på bærbare datamaskiner?

MSI Gaming Center -kompatibilitet Du kan bruke MSI Gaming Center på de fleste PC -er der ute, Hvis du har en MSI-skrivebord eller alt-i-ett-PC, vil det være en av de mange standardfunksjonene den er utstyrt med.

Hva er msi etterbrenner?

MSI Afterburner er den mest brukte grafikkortprogramvaren av en god grunn. Det er pålitelig, fungerer på et hvilket som helst kort (til og med ikke-MSI!), gir deg fullstendig kontroll, lar deg overvåke maskinvaren din i sanntid og best av alt: det er helt gratis!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *