Hva er MSI -skaper Genie?

Er MSI overklokker genie trygt?

Du kan også bruke OC Genie -funksjonen i BIOS -menyen, hvis du ønsker det. MSI hevder at denne teknologien lar deg forbedre ytelsen på bare ett sekund. Det er en konservativ måte å overklokke på, men også en trygg. Ganske enkelt: CPUs klokkefrekvens vil hoppe til 4.2ghz.

Hva gjør M 2 Optane Genie?

I likhet med Optane Genie, m. 2 Genie gjør det enkelt å sette opp raid ved å ta mindre skritt ved å bruke hvilken som helst m. 2 eller PCI-E SSD (Selv når du brukes i en blandet konfigurasjon). Nyt en flammende rask systemoppstart og sinnsykt rask lasting av applikasjoner og spill med MSI -hovedkort.

Hva er en XMP i MSI BIOS?

XMP eller ekstreme minneprofiler, er En Intel -teknologi som lar deg endre flere minneinnstillinger ved å velge en annen profil, og dra nytte av høyere enn standard minnehastigheter.

Hvordan aktiverer jeg XMP MSI?

Å aktivere XMP er ganske enkelt. For MSIs B560 hovedkort er BIOS -grensesnittet ganske intuitivt, bare Klikk på «XMP -profil» øverst til venstre på skjermen med musen eller tastaturet på standard «EZ -modus» -siden. Hovedkortet vil da automatisk lese og bruke konfigurasjonene som er lagret i minnet.

Skal jeg ha OC Genie på?

Skulle du bestemme deg for å bruke OC Genie for å overklokke PCen din, bør du være klar over det Det er teknisk sett en risiko for PCen din, men den er ikke veldig høy. OC Genie er designet for å gi deg overklokkingsevner uten å skyve datamaskinen for langt.

Hva er OC Genie -knappen?

Bare trykk på OC Genie -knappen, OC Genie Processor vil Oppdage automatisk de beste overklokkeinnstillingene for CPU / Memory / IGPU og unngå komplisert bios finjustering og mulig maskinvareskade årsaker ved overklokkingssvikt.

Skal jeg aktivere MSI rask oppstart?

Du må aktivere MSI rask oppstart hvis du bruker en harddisk. Etter at den er aktivert, vil du få en merkbar rask oppstartshastighet. Hvis du bruker en solid-state-stasjon, anbefales du ikke å aktivere MSI Fast Boot, da det ikke vil gjøre en åpenbar forskjell. I tillegg er oppstartstiden for SSD rask nok.

Hvordan slår jeg av m2 genie?

For å gjøre dette, se på toppen av BIOS, og du vil se enten EZ -modus (F7) eller Advanced Mode (F7). Klikk på Innstillinger på venstre side-menyalternativer. Velg m. 2/Optane Genie og endre verdien til deaktivert.

Forbedrer XMP FPS?

Jeg kjører systemet mitt på lager, og bestemte meg for å løpe på XMP -innstillingen etter å ha sett på noen PUBG -benchmarks. Overraskende nok XMP ga meg et ganske stort løft for FPS. Prosjektbiler maksimalt pleide å gi meg 45 fps på regn. 55 fps lavest nå, andre spill hadde et stort løft også, BF1 var mye mer stabil, mindre fall.

Skader XMP RAM?

Den kan ikke skade RAM -en din da den er bygget for å opprettholde den XMP -profilen. I noen ekstreme tilfeller bruker XMP -profiler imidlertid spenningsoverskudd av CPU -spesifikasjoner… og at på lang sikt kan skade CPU -en din.

Muliggjør XMP trygt?

Ja, aktiver det hvis du vil at minnet skal kjøres på den nominelle frekvensen. XMP er nettopp sett med instruksjoner innebygd i RAM -kontrollbrikke for BIOS for å stille inn minne riktig.

Er msi game boost bra?

Er spilløkning bra? MSI Game Boost er en god funksjon. Det kan hjelpe deg med å overklokke CPU uten for mye tenking og krefter. Noen mennesker tror imidlertid at overklokking manuelt er bedre, fordi Game Boost MSI vil sette for mye spenning til CPU Vcore (dette vil gi noen potensielle problemer).

Hvordan bruker jeg MSI -skaper Genie?

Bruke maskinvareknappen Hvis MSI -hovedkortet ditt er kompatibelt med systemet, vil du se en sirkulær knapp merket ‘OC Genie’ direkte på tavlen. Når du trykker på knappen, vil prosessoren skanne systemet ditt og oppdage det beste overklokkeringsoppsettet for deg, og starte det.

Hvordan bruker jeg msi oc genie 4?

Bare Trykk på OC Genie -knappen, OC Genie Processor vil automatisk oppdage de beste overklokkeringsinnstillingene for CPU / minne / IGPU og unngå kompliserte bios finjustering og mulig maskinvareskade årsaker ved overklokkingssvikt.

Hva BIOS bruker MSI?

MSI -er Klikk på BIOS 5 Lar brukere holde oversikt over maskinvaren sin i sanntid med maskinvaremonitor. Den sporer all statistikken du trenger for å hjelpe deg i din søken for å få mest mulig ut av maskinvaren uten å gå på akkord med å gå på akkord med. Kjøling og akustikk er avgjørende for å drive ethvert system.

Skal jeg aktivere eller deaktivere rask oppstart?

Som tidligere nevnt, er en rask oppstart aktivert på de fleste moderne bærbare datamaskiner og PC -er. Det er en av de mange måtene som hjelper deg å øke Windows -ytelsen. Men Mange mennesker fraråder å bruke en rask støvel, eller i det minste deaktivere den så snart du slår på systemet ditt for første gang.

Hva skjer hvis du tilbakestiller til Non Optane?

Tilbakestill stasjoner til ikke-optan. Merk: Alternativet for å tilbakestille til ikke-optan vil Fjern alle data inkludert operativsystemet på harddisken. Følg nedenfor Bellow -trinn for å løse problemet. Hvis den langsomme stasjonen (SATA) har mislyktes, kan du erstatte mislykket harddisk.

Skal jeg deaktivere Intel Optane?

Ikke deaktiver Optane -minne i BIOS med mindre du først har deaktivert funksjonen i Intel RST -applikasjonen. Åpne Intel Rapid Storage Technology -applikasjonen.

Er det ok å aktivere XMP?

Ja, aktiver det hvis du vil at minnet skal kjøres på den nominelle frekvensen. XMP er nettopp sett med instruksjoner innebygd i RAM -kontrollbrikke for BIOS for å stille inn minne riktig.

Øker XMP varmen?

Temp stigningen med XMP aktivert er normal. Minnekontrolleren er i CPU, så den høyere RAM -frekvensen spør mer av CPU. 71C er helt akseptabel for en 7700k.

Angir XMP CPU -garanti?

Ja, Intel* XMP vurderer å overklokke, endre klokkefrekvens eller spenning kan skade eller redusere prosessoren og andre systemkomponenter og kan redusere systemstabilitet og ytelse. Produktgarantier kan ikke gjelde hvis prosessoren drives utover spesifikasjonene.

Skal jeg bruke MSI -spillmodus?

MSI Game Boost er en god funksjon. Det kan hjelpe deg med å overklokke CPU uten for mye tenking og krefter. Noen mennesker tror imidlertid at overklokking manuelt er bedre, fordi Game Boost MSI vil sette for mye spenning til CPU Vcore (dette vil gi noen potensielle problemer).

Hvordan kan jeg forbedre MSI -ytelsen min?

Her er noen gode og enkle å gjøre tips for å forbedre Game PCs ytelse for å få det til å føles som helt nytt.

  1. Tips 1: Game Boost, PCen din får et nytt adrenalinskudd! …
  2. Tips 2: M. …
  3. Tips 3: X-boost lagringsytelsen. …
  4. Tips 4: Fysisk rengjøring av PCen er også viktig. …
  5. Tips 5: Forny CPU -termisk pasta.

Hva er MSI Creator Mode?

MSI Creator Center er Designet for skapere for å forbedre brukerens opplevelse på MSI -enheter. Med MSI Creator Center kan du overvåke og optimalisere systemytelsen din, og det er enkelt å sette opp, med enkle klikk for å endre brukerscenariet, vise fargemodus, lydeffekt, LED -bakgrunnsbelyst farge og mer.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *