Hva er Nahimic Service?

Kan jeg deaktivere nahimisk tjeneste?

Hvis banen nevnt over 2 ikke er tilgjengelig, trykk på Windows -tasten og typen: Nahimic. Deretter Høyreklikk på Nahimic Companion & Select Uninstall. Da kan du følge spørsmålene for å fjerne søknaden.

Hva er nahimisk og trenger jeg det?

Nahimic lydprogramvare er En HD-lydteknologi som øker MSI-datamaskinens lyd- og stemmeytelse. Nyt en oppslukende virtuell 7.1 lyd gjennom ditt standard stereoutstyr!

Gjør Nahimic noe?

Nahimic er en lyddriver som PC -produsenten din valgte å gi deg en optimalisert lydopplevelse på bærbare datamaskiner, hovedkort og mer. Det er en pålitelig sjåfør designet for å Optimaliser og innstill lydytelsen på datamaskinen.

Hvordan kom Nahimic på datamaskinen min?

Hvis PC-en din ble sendt med Nahimic Audio Driver forhåndsinstallert, la en fersk oppdatering til driveren til ledsager-appen for å gi et brukergrensesnitt for driveren og la deg legge til flere nahimiske funksjoner.

Er nahimicService exe et virus?

NahimicService.exe er ikke et virus eller noen form for skadelig programvare . . . Nahamic er lydbehandlingsprogramvare installert på systemet ditt, av produsenten, har du en spill -PC eller bærbar PC – muligens et MSI -system?

Bruker Asus Realtek?

Hvis du ikke har tålmodighet, tid eller dataferdigheter for å oppdatere din Asus Realtek Audio Driver manuelt kan du gjøre det automatisk med sjåføren enkelt. Driveren enkelt vil skanne datamaskinen din for å oppdage eventuelle problemdrivere på datamaskinen din. Du trenger ikke å vite hvilket operativsystem datamaskinen din kjører.

Er nahimisk bloatware?

Som mange MSI -hovedkortkunder har jeg funnet et underlig programvare som dukker opp på datamaskinen min som heter Nahimic. MSI gir dette som et slags gjennombrudd i lyden som blir samlet som bloatware, Men så vidt jeg kan fortelle at mange vil kalle det skadelig programvare på grunn av dens oppførsel.

Er nahimisk del av Windows?

Så Nahimic Companion ble automatisk installert på MSI GF63 -bærbar PC etter den siste Windows 10 -oppdateringen.

Hvordan blir jeg kvitt Sonic Suite Companion?

Fjern Sonic Studio III helt ved å gå til Windows -tast> Windows -innstillinger ikoninnstillinger> App og avinstaller Sonic Studio III. Start deretter Windows på nytt. Det kan hende du må fjerne hele Asus Sonic Suite (men ikke Asus/Realtek -driverne). etc.

Er nahimisk skadelig?

Nahimic er bokstavelig skadelig programvare Uansett hvordan du avinstallerer programmet eller prøver å fjerne det er drivere det fortsetter å komme tilbake. Dette stykket av søppelprogramvare er forferdelig unngå at den ikke installer dette på PC -en før det er for sent og støter på mange problemer over tid bare på grunn av dette.

Hva gjør usikring av exe?

UNSECAPP utvides som universell synke for å motta tilbakeringinger fra applikasjoner og er relatert til synke for å motta asynkrone tilbakeringinger for WMI -klientapplikasjoner. Uten å komme i mye teknisk – deltar den i en prosess der applikasjoner mottar tilbakeringinger og synkroniserer dem.

Hvorfor er Realtek på datamaskinen min?

Realtek lyddriver Hjelper deg med å velge lydkonfigurasjon for høyttalersystemet ditt. Denne programvaren leveres med en romkorreksjonsfane som lar deg justere volumet individuelt for hver høyttaler. Det er ikke nødvendig å installere Realtek HD Audio Manager, men det hjelper mye hvis du har det.

Hvilken lyddriver bruker Asus?

For å fikse datamaskinen din ingen lydproblem, kan det være lurt å oppdatere Asus Realtek Audio Driver.

Hvordan blir jeg kvitt msi bloatware?

2: 509: 08Hvise å debloat eller fjerne MSI Red Dragon Center -komponenter …YouTube

Trenger jeg Realtek?

Må jeg installere Realtek High Definition Audio Manager? Mange brukere spurte seg selv om installasjon av Realtek HD Audio Manager er påkrevd når du ikke har noen lydproblemer. Svaret er Nei, sjåføren er ikke avgjørende for å kjøre PC -lyden riktig.

Kan jeg avinstallere Asus Sonic Suite -plugins?

Du kan avinstallere ASUS Sonic Suite -plugins fra datamaskinen din ved å bruke ADD/Fjern programfunksjonen i vinduets kontrollpanel.

Kan jeg slette usikring?

Den legitime usikringen.exe kan ikke slettes fra Windows 10. I likhet med andre viktige tjenester som kjører i bakgrunnen, kan ikke synke for å motta asynkrone tilbakeringinger for WMI -klient usikringsprosess, slettes eller stoppes. Imidlertid, hvis du klarer å slette eller slutte å kjøre, vil Windows slutte å fungere og tvinge en omstart.

Hvordan vet jeg om usikring exe er et virus?

Hvordan sjekke om datamaskinen din er smittet med UNSECAPP.exe malware?

  1. Internettforbindelse svinger.
  2. UNSECAPP.Exe tar for mye CPU -plass.
  3. PC bremser betydelig ned.
  4. Nettleser omdirigerer automatisk til noen irrelevante nettsteder.
  5. Uoppfordrede annonser og popups begynner å vises.
  6. Skjermen fryser konstant.

Trenger jeg Realtek?

Må jeg installere Realtek High Definition Audio Manager? Mange brukere spurte seg selv om installasjon av Realtek HD Audio Manager er påkrevd når du ikke har noen lydproblemer. Svaret er Nei, sjåføren er ikke avgjørende for å kjøre PC -lyden riktig.

Er realtek lyd et virus?

Realtek er ikke et virus, Det er det mest brukte lyddriveroppsettet på PC i disse dager, som også lager programvare for andre enheter på PC -en . . .

Bruker Asus Realtek HD Audio Manager?

For å endre og endre lydinnstillinger på datamaskinen, Asus Realtek HD Audio Manager er en av de mest populære programvarene du kan få tak i.

Hva er de beste innstillingene for Realtek HD Audio Manager?

Angi mikrofon og/eller linje i standardformat til 24Bits, 44100 Hz. De 44.1 kHz (44100 Hz) prøvehastighet er den som brukes av de fleste medier (spill, filmer, musikk), mens video -DVDer bruker 48 kHz. Å ha bit-dybden satt til 24-bit vil forbedre innspillings lydkvaliteten litt.

Er msi en bloatware?

MSI bærbare datamaskiner har fortsatt bloatware Men det meste av deres forhåndsinstallerte programvare er ikke alltid ansett som bloatware fordi de kan være nyttige for spillere. I mellomtiden er den gode nyheten for spillere at MSI bærbare datamaskiner ikke kommer med så mye bloatware som bærbare datamaskiner fra andre selskaper gjør.

Er realtek lyd et virus?

Realtek er ikke et virus, Det er det mest brukte lyddriveroppsettet på PC i disse dager, som også lager programvare for andre enheter på PC -en . . .

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *