Hva er normal temperatur for i7 8700k?

Er 80 grader Celsius varm for en CPU mens du spiller?

Hvis du svever rundt 70 til 80 grader Celsius, Noen vil si at det generelt er trygt. Selv om det er litt trygt, er det allerede i nærheten.

Hvor varmt er for varmt for i7?

Intel Core i7-4765T og i7-920 CPU har begge maksimale driftstemperaturer på 66 og 68 grader Celsius, henholdsvis (150 og 154 Fahrenheit). Begge prosessorene opererer mellom 36 og 38 grader Celsius (97 og 100 Fahrenheit) ved tomgang og 56 og 58 grader Celsius (132 og 136 Fahrenheit) jobber med full belastning.

Er 85 grader varm for CPU?

Mens 85C ikke er for farlig Det er fremdeles ganske varmt. Å treffe 85c i Prime95 er ikke dårlig med den kjøligere.

Er 77 Celsius for varm for CPU?

For de fleste CPU -er, Et sted mellom 60 og 80 Celsius er det ideelle temperaturområdet. Det er området som både Intel og AMD CPUer er designet for å kjøre på. Alt nedenfor som er en bonus. 85 er helt trygt, men egentlig ikke ideelt.

Er 90 grader normal for CPU?

CPU kan vanligvis håndtere opp til 100 grader C, men Hvis det noen gang når det punktet, vil det starte termisk gass. Uansett vil temperaturer så høye forkorte levetiden til CPU.

Er 90 grader for varmt for CPU?

90C er for varm, at CPU ikke skal overstige 80C under spillbelastninger. Før du bytter ut lagerkjøleren kan du prøve å rengjøre kjøleren av støv og legge på nytt den termiske pastaen mens den termiske pastaen på den kan tørkes ut siden CPU er noen år gammel.

Er 40c ledig god CPU?

Fornem. Nei, det er en ganske god temperatur. 38C handler om det laveste du normalt vil se på en CPU som kjører vinduer (på grunn av bakgrunnsoppgaver). En 100% belastningstemperatur i de lave 60 -tallet C er også god.

Er 80 grader celsius varm for en GPU?

På grunn av dette er det vanskelig å si hva som er en sikker temp for alle kort. Uansett har det alltid vært en tommelfingerregel som Grafikkort skal holde seg under 80 grader Celsius eller 176 grader Fahrenheit.

Er 85 grader Celsius varm for en CPU mens du spiller?

Laptop CPU -er har en mye høyere termisk grense over stasjonære kolleger, 85c er varm, men trygt å spille.

Hva er det hotteste CPU -en din skal få?

Prosessoren din skal ikke være varmere enn 75 grader C (167 grader F) Heller ikke betydelig kaldere enn 20 grader C (68 grader F). Det er mange ting du kan gjøre for å holde PC-en din kjølig, inkludert: Hold PC-en godt ventilert. Klar støv fra ventilasjonsåpninger og vifter.

Er 75c CPU bra for spill?

Verdig. Det er fremdeles innenfor et sunt temperaturområde. Under full belastning vil du ikke at CPU skal nå over 80 Celsius, så du blir varm, men fremdeles innenfor sunne driftstemperaturer.

Er 75 grader varmt for en CPU mens du spiller?

75C er helt trygg og normal for den CPU -en. Kanskje Muath ikke har stått på et spill som kan få en CPU -. Akkurat- en ettermarkedskjøler vil være roligere under belastning, og aksjekjøleren vil sannsynligvis ikke følge med når et straffende spill kommer hans vei.

Vil en 90C CPU skade?

Fornuftig. Ja disse vikarene er litt høye under belastning, men du vil sjelden se at under normale forhold. Høye 90c temp hvis vedvarende vil forringe CPU over tid. For lang levetid liker jeg å holde meg under 80C under belastning og 10-15c over omgivelsesrommetemperatur ved tomgang.

Er 90C for høy for CPU?

Å løpe i utvidede mengder tid over 85 grader kan skade CPU alvorlig. Hvis CPU -en din treffer høye temperaturer, kan du være termisk gass. Når CPU-tempene treffer omtrent 90 grader, vil CPU automatisk selvteng, og bremse seg slik at den avkjøles.

Er 93 varmt for en CPU?

93 er for høy, Og du har et problem. Det anbefales at den aldri overstiger 80C. Ting du kan prøve: Hvis skrivebordet og CPU -fansen din er i riktig retning: Fans foran og oppover, er fans bak- og ulemper eksos.

Er det ok hvis CPU -en min er på 100?

Hvis CPU -bruken er rundt 100%, betyr dette at datamaskinen din prøver å gjøre mer arbeid enn den har kapasitet til. Dette er vanligvis OK, men det betyr at programmer kan redusere litt. Datamaskiner har en tendens til å bruke nærmere 100% av CPU-en når de gjør beregningsintensive ting som å kjøre spill.

Er 40 grader Celsius for varm for en CPU?

Men som en generalisering som kan hjelpe deg med å identifisere et alvorlig problem, hvis du har en Intel- eller AMD -prosessor, kan du si det En CPU-kjernetemperatur på over 45 grader Celsius mens du går på tomgang og/eller en temperatur på over 95 graders Celsius mens under full belastning sannsynligvis er en grunn til bekymring.

Er 65c for varmt for CPU?

65C under belastning skal ikke skade CPU Men hvis du virkelig er bekymret, bare oppgraderer CPU -kjøleren din.

Er 80f for varmt?

Generelt, Det er trygt å øke innetemperaturen opp til 80 grader om sommeren og reduser innendørs lufttemperatur til 55 grader om vinteren, men det er unntak – for eksempel hvis du bor med en baby eller et eldre eller immunkompromittert individ.

Er 90C OK for GPU?

Men Hvis du generelt holder deg under 85-90 gradersmerket, vil du sannsynligvis være trygg. Bare jeg ville ikke holde meg for høyt i timevis. – Husk at den øverste GPU -en din sannsynligvis alltid vil bli varmere, da det sannsynligvis trekker varm luft fra GPU under den, slik at fans av sidepanelene kan bidra til å trekke ut denne varme luften.

Er 86 C for varm for en CPU?

86 centigrade er fremdeles innenfor akseptable grenser for Intel CPUer. Det er høyt, og du vil definitivt ikke at den skal kjøre på den temperaturen 24/7, men i en kort periode er det greit. Bærbare datamaskiner er ikke ment for lange og komplekse arbeidsmengder som 20 timers gjengir jobber, det er arbeidsstasjoner for det.

Hvilken CPU -temp er for høy?

Men som en generalisering som kan hjelpe deg med å identifisere et alvorlig problem, hvis du har en Intel- eller AMD -prosessor, kan du si at en CPU -kjernetemperatur på over 45 grader Celsius mens du går på tomgang og/eller en temperatur på over 95 grader Celsius mens han er under full belastning er sannsynligvis en grunn til bekymring.

Hva er en god CPU -temp mens du spiller?

Konklusjon. En normal CPU -temp mens spill er mellom 142 ° F og 164 ° F (61 ° C og 73 ° C). Noen ganger vil CPU -en din bli varmere enn vanlig. En god tommelfingerregel er at CPU -temp ikke skal overstige 176 ° F (80 ° C), ellers risikerer du å overopphetes.

Hvor varmt er for varmt for en spillpc?

Generelt bør ikke spill -PC -en din kjøre på noe større enn 75 grader C (167 grader F). Overskuddsoppvarming over 80 grader kan gjøre deg i fare for å skade ytelsen til PCen din.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *