Hva er WD Drive lås opp?

Hvordan låser du opp en WD ekstern harddisk som er låst?

 1. Gå til WD Smartware og gå til sikkerheten og legg et passord på min bok.
 2. Fjern den trygt fra datamaskinen, og koble den fra datamaskinen.
 3. koble den tilbake til datamaskinen og plasser i passordet du nettopp har laget.
 4. Gå tilbake i sikkerheten og plasser passordet igjen og be det ta passordet.

Hvordan omgår jeg WD -unlocker?

13 svar

 1. Koble til harddisken du vil fjerne WD -unlocker fra.
 2. Dobbeltklikk på WD Security og en boks for «» Rediger sikkerhetsinnstilling «dukker opp.
 3. Det er et alternativ for «Fjern passord», hvis det ikke allerede er valgt, velg det.
 4. Sett inn passordet ditt og klikk på «Oppdater sikkerhetsinnstillingen.»»

Trenger jeg WD Drive -verktøy?

WD Drive -verktøy lar deg konfigurere, administrere og diagnostisere dine vestlige digitale eksterne stasjoner. Grensesnittet er enkelt å bruke. Du kan skanne etter feil, samt sjekke for økninger i temperatur, støy eller lese og skrive feil, som alle kan være tegn på en sviktende harddisk. Sørg for å sikkerhetskopiere stasjonen først.

Hva er WD -apper for Mac?

WD Drive Utilities -programvare lar deg konfigurere, administrere og diagnostisere WD -stasjonen. Med WD Drive -verktøy kan du: Kjør Diagnostics. Administrer RAID -konfigurasjon (for RAID -støttede modeller)

Hvordan tilbakestiller jeg min eksterne harddisk?

Sett inn binders i hullet og trykk på «RESET» -knappen. Hold knappen nede i 10 sekunder og slipp. Etter 40 sekunder vil stasjonen starte på nytt. Dette er en «lang» tilbakestilling og stasjonen din vil tilbakestilles til fabrikkinnstillinger.

Hvorfor gjenkjenner ikke WD -harddisken min?

Finn og høyreklikk på WD-stasjonen din og klikk Endre stasjonsbokstav og stier… Klikk på Endre. Velg deretter fra rullegardinmenyen for å tilordne et bokstav og klikk OK. Start datamaskinen på nytt og sjekk om WD External harddisk ikke anerkjente problemet er løst.

Hvordan fjerner jeg WD -unlocker fra Windows?

Svar (6) 

 1. Trykk på Windows Logo + X -tastene på tastaturet og velg Diskadministrasjon fra hurtigmenyen.
 2. Høyreklikk på stasjonen for å formatere, velg Format fra hurtigmenyen, klikk på OK og vent til stasjonen skal formateres.
 3. Etter at formateringen er fullført, høyreklikk på stasjonen og velg Slett.

Hva er en WD -stasjon?

Western Digital Corporation (WDC, ofte kjent som Western Digital eller WD) er En amerikansk datamaskin med harddiskdrive og datalagringsselskap, Hovedkvarter i San Jose, California.

Hva er WD -verktøyet?

WD Drive -verktøy er Et innebygd program som er designet for å konfigurere, administrere og diagnostisere WD-stasjonene dine. Med WD Drive -verktøyene kan du kjøre Drive Diagnostics, administrere RAID -konfigurasjon, slette og formatere stasjonen, sette Drive Sleep Time and Register Drive.

Hvordan bruker jeg WD på Mac?

Macintosh

 1. Koble den vestlige digitale harddisken til Mac -datamaskinen din.
 2. Dobbeltklikk på stasjonsikonet som vises på skrivebordet ditt.
 3. Klikk «Applikasjoner» fra venstre rute, «Utilities» fra den andre ruten og dobbeltklikk deretter «Disk Utility» fra den tredje ruten.
 4. Klikk på stasjonen fra venstre rute på diskverktøyet.

Hvordan fjerner jeg låsen på WD -passet mitt?

Alternativet vil være lokalisert under Innstillinger> Drive Innstillinger> Sikkerhet, det vil be deg om ditt nåværende passord, og så vil det gi deg et alternativ som heter «Fjern sikkerhet». Hvis enheten din bruker WD -sikkerhet, kan du åpne WD Security og låse opp stasjonen. Alternativet for å fjerne sikkerhet vil bli tilgjengelig etter dette.

Hvorfor fungerer ikke min vestlige digitale eksterne harddisk?

Dette problemet kan oppstå hvis du bruker feil USB -kontrollerdriver, eller det er utdatert. Så du bør oppdatere USB -kontrollerdriveren din for å se om den løser problemet ditt. Hvis du ikke har tid, tålmodighet eller ferdigheter til å oppdatere sjåføren manuelt, kan du gjøre det automatisk med sjåføren enkelt.

Hvorfor fungerer ikke min vestlige digitale eksterne harddisk?

Endre USB -porten/kabelen for å oppdage WD Ekstern harddisk Hvis WD Ekstern harddisk ikke kan oppdages eller ikke vises på PC -en, kan du endre USB -porten (du kan prøve å koble den eksterne harddisken til hovedkortet), eller koble den til ved hjelp av en annen USB -kabel for å sjekke om den viser opp på PCen.

Hvordan tilbakestiller jeg WD -harddisken min?

Sett inn binders i hullet og trykk på «RESET» -knappen. Hold knappen nede i 10 sekunder og slipp. Etter 40 sekunder vil stasjonen starte på nytt. Dette er en «lang» tilbakestilling og stasjonen din vil tilbakestilles til fabrikkinnstillinger.

Hvordan gjenoppretter jeg WD -harddisken?

Klikk på enheten fra toppen. Velg WD harddisk og klikk på skanningsknappen for å oppdage partisjoner og filer og mapper i dem. Kontroller alle filene som må gjenopprettes fra skanningsresultatet og gjenopprette dem ved å trykke på lagringsknappen og sette en lagringssti.

Hvordan kan jeg bryte WD -passpassordet mitt?

I følge WD Support Forum, Det er ingen måte å tilbakestille et glemt passord for å få tilgang til lagrede filer. Hvis det var lett å tilbakestille eller bypass, kunne en kriminell omgå passordsikkerheten på en stjålet stasjon. Det er en prosedyre for å tilbakestille stasjonen.

Hvordan avinstallerer jeg WD?

0: 152: 59 Hvordan fjerne harddisken fra kabinettet | Wd easystoreyoutube

Hvordan bruker jeg en WD -harddisk?

Komme i gang med WD MyBook Drive

 1. Koble strømforsyningen til veggen/Powerbar og til stasjonen. …
 2. Koble USB -kabelen mellom datamaskinen og stasjonen. …
 3. Stasjonen skal nå slå på. …
 4. Se etter den nye harddisken på datamaskinen min. …
 5. Dobbeltklikk på den og deretter på «WD Apps Setup».

Er wd ekstern harddisk bra?

Det gode. WD Elements Portable Drive tilbyr en stor mengde lagringsplass for en lav pris. Den enkle designen gjør at den kan fungere godt med datamaskiner, spillkonsoller og andre typer verter.

Hva er WD -sikkerhet for Windows?

Hva er WD -sikkerhet? WD Drive -verktøy og WD -sikkerhet er inneholdt i WD Drive -verktøyene og WD Security ZIP -filene og Installerer tilpasset vestlig digital programvare for WD USB og Firewire aktiverte eksterne harddisker.

Hva gjør WD -oppdagelsen for Windows?

Beskrivelse. WD Discovery lar deg laste ned og holde deg oppdatert om andre WD -apper som WD Security App og WD Drive -verktøy, og lære om programvare fra WD -partnere.

Hvorfor kan jeg ikke bruke WD -passet mitt på Mac -en min?

Naviger til Finder Hvis stasjonen din ikke er synlig hvis passet mitt ikke dukker opp av en eller annen grunn, klikker du på «Finder», og velger deretter «Innstillinger». Et lite vindu åpnes opp. Forsikre deg om at du krysser av for avkrysningsrutene «harddisk» og «eksterne disker.»» Din WD MAC -passstasjon skal nå kjøres på skjermen.

Hvordan formaterer jeg en WD ekstern harddisk for Mac?

Hvordan formatere WD -elementet på Mac -enheten din?

 1. Koble WD Elemental harddisk til din Mac -drevne enhet. …
 2. Gå til alternativet for diskverktøy. …
 3. Velg harddisken du vil formatere. …
 4. Velg formatalternativer. …
 5. Slett stasjonen.

Hva er standardpassordet for WD -pass?

Det er ikke noe standardpassord. De kommer ut av boksen uten passordbeskyttelse aktivert. Pakk ut filene mine? Disk.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *