Hva gjør jeg hvis PS4 -innløsningskoden min ikke fungerer?

Hvorfor vil ikke min PS4 la meg innløse en kode?

Du kan ha overskredet PSN -lommebokgrensen. Sjekk at koden er lagt inn riktig. Sjekk datoen på kupongen. Det er mulig at den har gått ut eller ikke er tilgjengelig ennå. Kupongkoden må være for samme region som kontoen din.

Hvor er 12 -sifret kupongkode PS4?

Fra butikkmenyen, bla ned til bunnen av venstre sidefelt og velg Innløse koder. 3. Kupongen din skal ha kommet med en 12-sifret kode som du nå kan gå inn i denne boksen. Hvis koden ble kjøpt som et digitalt kjøp, som gjennom Amazon, har du kanskje bare koden i en e -post.

Hvordan sjekker jeg om PSN -koden min er gyldig?

Den eneste måten å sjekke koden på er av Prøver å innløse det. Etter å ha lagt inn koden, hvis koden er gyldig, vil det være et bekreftelsestrinn, og du kan avbryte operasjonen. Hvis koden er ugyldig eller utløpt, vil den bli avvist umiddelbart med en feilmelding.

Hvordan innløser jeg en 20 -sifret kode på PS4?

 1. Gå til PlayStation Store> Bla til bunnen av sidefeltet> Innløse koder.
 2. Skriv inn koden forsiktig og velg Ledning.
 3. Kreditt eller innhold brukes nå på kontoen din.

Hvordan får jeg gratis $ 10 fra PSN?

PlayStation Plus -abonnenter mottar gratis $ 10 studiepoeng fra Sony som en del av PlayStation Plus ’10 -årsjubileum. Sony tilbyr gratis PlayStation Store -studiepoeng til abonnentene til PlayStation Plus -tjenesten.

Utløper PSN -koder?

Når utløper et PlayStation -nettverkskort? Et PSN -kort utløper 1 år etter kjøpet.

Hvordan innløser jeg 16 sifrede kode på PS4?

Gå til PlayStation Store og klikk på avataren din øverst på skjermen. Velg Ledningskoder fra rullegardinmenyen. Skriv inn koden forsiktig og velg Ledning. Kreditt eller innhold brukes nå på kontoen din.

Hvordan legger jeg til $ 1 til PSN -lommeboken?

Velg kontoen din, beløpet som skal legges til og betalingsmetoden din.

 1. Gå til Innstillinger> Kontostyring> Kontoinformasjon> Wallet> Legg til midler.
 2. Velg en betalingsmetode og beløp for å fylle lommeboken.

Hvorfor ga PlayStation $ 10?

Du har kanskje fått $ 10 gratis hvis du er en PS Plus -abonnent. Etter å ha lansert for et tiår siden i juni 2010 under PlayStation 3 -tiden, Sony feirer nå PlayStation Plus 10-årsjubileum ved å gi lojale abonnenter PlayStation Store Credit gratis.

Kan du bruke en innløsningskode to ganger PS4?

4. Med mindre annet er angitt, Kupongkoder kan bare brukes en gang, for en enkelt konto. Med forbehold om gjeldende lov, kan ikke kupongkoder byttes ut, overføres, selges, innløses eller returneres for kontanter eller kreditt (bortsett fra at du kan gi en kupongkode som du har kjøpt til noen andre som en gave). 5.

Fungerer PSN -kort på PS5?

PlayStation -butikken er ikke unik for PS4, så Gavekort til PS -butikken som er kjøpt for å bruke med PS4, fungerer det samme på PS5.

Hvordan innløser jeg et skadet PSN -kort?

Hvis kupongkoden din er skrevet ut på kvittering, vær så snill Kontakt forhandleren for å gjenopprette koden. For alle andre typer skadet kupong, vennligst kontakt oss, og beskriver kjøpsdatoen og forhandleren. Du kan bli bedt om å oppgi kjøpsbevis og bilder av begge sider av kupongen.

Kan du gi ps4 penger?

Mens du ikke kan gi spill på PS4 -en din direkte, Brukere kan fremdeles gave PlayStation Store kontantkort til hverandre og bruke det til å kjøpe et spill. Når du kjøper et gavekort, kan du gi vennen din den digitale koden til å innløse i PlayStation -butikken på PS4 -konsollen.

Hvordan kan jeg få penger fra PSN?

Velg kontoen din, beløpet som skal legges til og betalingsmetoden din.

 1. Gå til Innstillinger> Kontostyring> Kontoinformasjon> Wallet> Legg til midler.
 2. Velg en betalingsmetode og beløp for å fylle lommeboken.

Utløper PS4 -koder?

Nei, PlayStation Plus -kort utløper ikke før du innløser dem. Når du har gjort det, kan kortet være brukbart i ett år. I noen tilfeller er det imidlertid en utløpsdato nevnt på baksiden av kortet. Hvis du har et kort som viser en utløpsdato, bør du innløse det før den datoen for å unngå tap.

Hvordan laster jeg ned en innløset kode på PS4?

PlayStation Network (PSN)

 1. Åpne en PlayStation Network (PSN) -konto (eller bruk din eksisterende PSN -konto).
 2. Velg PlayStation®Store -ikonet på PS4 ™ System -startskjermen.
 3. På PlayStation®Store, velg Ledningskoder nederst på menyen.
 4. Tast inn koden.

Må du være 18 for å kjøpe et GaveStation -gavekort?

Du kan kjøpe gavekortene i en dagligvare eller annen butikk på alle aldre og bruk dem uansett hvor visum, mastercard eller amex er akseptert.

Går PS4 gavekort utløper?

EN: Ingen utløpsdato. Sony PlayStation gavekort er utelukkende for PS4 -nettverk via PS4 -konsoll. Det er bra for enhver anledning som bursdager, gratulerer og for den ivrige spilleren.

Hvordan kontakter jeg PlayStation Support?

Brukerstøtte. Tlf.: 1-800-345-7669.

Fungerer PS4 -kort på PS5?

PlayStation -butikken er ikke unik for PS4, så Gavekort til PS -butikken som er kjøpt for å bruke med PS4, fungerer det samme på PS5.

Hvordan legger jeg til $ 1 til PSN -lommeboken?

Velg kontoen din, beløpet som skal legges til og betalingsmetoden din.

 1. Gå til Innstillinger> Kontostyring> Kontoinformasjon> Wallet> Legg til midler.
 2. Velg en betalingsmetode og beløp for å fylle lommeboken.

Kan du returnere et PlayStation -gavekort?

Vi gir ikke refusjon for kjøp gjort utenfor PlayStation ™ -butikken, slik som kjøp gjort på PlayStation Direct, gavekort eller kuponger (e.g., for PlayStation Now eller PlayStation Plus) kjøpt fra andre forhandlere, eller kupongkoder for spesifikke spill.

Kan en 13 -åring ha en PSN -konto?

Selv om du må være 18 for å bruke PS -nettverket, Du kan opprette en underkonto for barnet ditt som er knyttet til kontoen din og ha full kontroll over begrensningene som er plassert på denne underkontoen som begrenser hvordan de samhandler på plattformen.

Kan en 13 år gammel kjøpe et gavekort?

Du kan kjøpe gavekortene i en dagligvare eller annen butikk i alle aldre og bruk dem uansett hvor visum, mastercard eller amex er akseptert.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *