Hva skal min virtual reality forhåndsinnlagte rammer være?

Hva skal maksimale forhåndsinnlagte rammer være?

Det er en rammebuffer som gjør at GPU kan forhånds gjengis opp til 5 rammer Men så langt som å muliggjøre eller deaktivere det, er det greit ved standardinnstillingen med noen få unntak.

Skal jeg aktivere virtual reality pre gjengitte rammer?

Jeg vil ikke foreslå at du bruker den til VR, Siden flere rammer = mer input lag = bevegelsessyke for mange mennesker. Latensøkning er ubetydelig etter min erfaring. Og mer FPS (som er hva denne innstillingen vil gjøre, hvis du er CPU -flaskehalset), vil resultere i høyere rammer, noe som betyr lavere latens.

Øker maksimale pre -gjengitte rammer FPS?

Nei, det burde ikke. Derfor er det en innstilling som kan endres. I en CPU -flaskehalset miljø vil dette øke FPS, noe som vil redusere inngangsforsinkelsen. Det handler mer om framerate dråper enn gjennomsnittlig framerat.

Er lav latensmodus forhåndsførte rammer?

Først Forhåndsinnlagte rammer er det samme som lav latensmodus i NVCP. Den ble omdøpt til sistnevnte. – Ultra Det vil faktisk ikke senke forhåndsinnlagte rammer, fordi GPU trenger minst 1 forhåndsinnlagt ramme fra CPU for å gjøre arbeid med.

Bør Vsync være av eller på?

Så hvis du slår VSYNC av eller på? Hvis du ser mye riving av skjermen og du vil at den skal stoppe, bør du slå på VSYNC. Hvis du opplever alvorlig inngangsforsinkelse eller droppet rammer med VSYNC aktivert, bør du slå den av. Men i de fleste tilfeller bør Vsync ikke presentere noen problemer.

Skal jeg slå på lav latensmodus nvidia?

Slå på Nvidia Reflex – Hvis Nvidia Reflex er tilgjengelig i spillet ditt, anbefaler vi på det sterkeste å gjøre Nvidia Reflex Low Latens -modus til ON. Bare naviger til alternativet i menyen for spillalternativer og slå på innstillingen. Dette vil sikre at CPUen din sender inn arbeid til GPU akkurat i tide for at den skal gjengis.

Bør Physx være på CPU eller GPU?

PhysX: GPU eller CPU Hvis du er usikker, kan du alltid holde deg til bilinnstillingen, men Det er generelt en god idé å sette den til å bruke GPU i stedet for CPU. Du bør gjøre dette uavhengig av hvor raskt/ny CPU -en din er.

Hva er gjengitt forhåndsinnstilt latens?

Gjengivelse latens: Tiden fra rammen kommer i kø for å bli gjengitt til når GPU helt gjengir rammen. PC -latens: Tiden det tar en ramme å reise gjennom PC -en. Dette inkluderer både spill og gjengitt latens.

Hvorfor er lav latensmodus av som standard?

Lav latensmodus er av som standard, som som NVIDIA sier, fører til maksimal gjengivelsesgjennomstrømning. Du bør vite at å slå den på vil potensielt redusere FPS -en din.

Er vsync bra for 60Hz?

Vsync gjør noen få ting for å lindre dette. Først, Det begrenser bildefrekvensutgangen med grafikkortet til skjermens oppdateringsfrekvens (60Hz, med mindre du har en skjerm med høy forhåndsfriskhet), noe som gjør det lettere å unngå høyere rammer per sekund enn skjermen kan håndtere.

Er vsync bra for 144Hz?

Anerkjente. Som en 144 GZ -eier, Ikke aktiver V-sync, med mindre minimum FPS er over 144. V-Sync blir kvitt skjermriser, men legger til inngangsforsinkelse og dom hvis du ikke kan holde en stabil bildefrekvens. Men med en 144Hz skjerm er ikke riving mye av et problem, så hold V-sync av med mindre du blir veldig høy FPS.

Er 30 ms gjengir latens bra?

> 30 ms er nær ekstremt irriterende. Du vil merke en latens på 30 ms i et videospill når du beveger deg rundt, snur osv. Det er ikke sant, skjønt. Det tar mer enn 30 ms bare for å gjengi rammen, levere den til skjermen og vent på en skjermoppdatering.

Hva er høy gjengivelse latens?

Re: Nvidia gjengivelsesforbedring siden gjengivelsesforsinkelse er tiden GPU trengte for å gjengi rammen, Det betyr at den eneste måten å senke det på er å få en raskere GPU og/eller senke spillets grafikkinnstillinger (lavere oppløsning, lavere skyggekvalitet, lavere anti-aliasing, lavere omgivelses okklusjon osv. Osv.)

Øker Physx FPS?

Ingen PhysX øker ikke bildefrekvensen. det reduserer bildefrekvensene i stedet ettersom GPU har mer data å behandle nå. Alt over 60 eller 75 bildefrekvens avhengig av LCD -skjermen er ubrukelig, da skjerm ikke kan vises på grunn av lavere oppdateringsfrekvens. Det gir bare mer realistisk PhysX -effekt i spill.

Hva skal Physx settes til?

Physx: GPU eller CPU Hvis du er usikker, kan du alltid holde deg til bilinnstillingen, men det er generelt en god idé å stille den til å bruke GPU i stedet for CPU. Du bør gjøre dette uavhengig av hvor raskt/ny CPU -en din er. Det vil være unntak.

Hva betyr 99 fps?

Så hvis du vil ha de dårlige FPS -verdiene, må du søke etter enten høye rammetidsverdier eller lave FPS -verdier, så for eksempel Den 99. persentilen av rammer (99% av verdiene er lavere) tilsvarer 1. persentil av FPS (99% av verdiene er høyere).

Skal jeg slå på ultra lav latensmodus?

Slå på ultra-lav latensmodus for å få den beste ytelsen, spillene du spiller ideelt trenger for å støtte Nvidia Reflex, men Det er også mulig å gi systemet ditt et løft og redusere latens med Nvidias ultra-lave latensmodus.

Hvordan senker jeg gjengivelsesforsinkelsen?

Slå av Vsync VSYNC har historisk blitt brukt for å redusere riving av skjermen. Det er en grafisk innstilling du finner både i NVIDIA -kontrollpanelet og i spillets grafikkinnstillinger. Å slå av Vsync av kan faktisk forbedre ytelsen (noe som betyr at du får høyere bildefrekvens) og reduserer også latens.

Er 60Hz ok for spill?

En 60Hz -skjerm er helt greit for spill, Det er hva de aller fleste spillere bruker, og det var det eneste alternativet til for et par år siden. Det er bare at 144Hz er bedre.

Er vsync bedre på eller på?

Så hvis du slår VSYNC av eller på? Hvis du ser mye riving av skjermen og du vil at den skal stoppe, bør du slå på VSYNC. Hvis du opplever alvorlig inngangsforsinkelse eller droppet rammer med VSYNC aktivert, bør du slå den av. Men i de fleste tilfeller bør Vsync ikke presentere noen problemer.

Har VSYNC innleveringsforsinkelse?

Det er ingen riving eller overbehandling å fikse, så Den eneste effekten VSYNC vil ha er potensielt forverring av bildefrekvensen og forårsaker inngangsforsinkelse. I dette tilfellet er det best å holde det av. Når det brukes riktig, kan VSYNC hjelpe deg med å glatte ut problemer og hindre grafikkprosessoren din fra.

Hvor mye er en god gjengivelse latens?

Den laveste av LCD med lav latens er i beste fall 9 MS, Selv de som løper på 240 Hz. Så hvis du har et spill som kjører på 1000 fps, er det i beste fall det du kommer til å få rundt 20 ms… Men ingen spill kjører så raskt, ikke engang Quake 3 Arena. Mer sannsynlig at du kommer til å være rundt 30 ms for Q3A med beste case -maskinvare.

Er 7 ms latens god?

En 7MS -skjerm er flott for spill, men den må sammenkobles med en rimelig oppdateringsfrekvens, lav latens og et flott panel. Så for å oppsummere det, 7ms responstid er greit, men ikke bra. Det er utvilsomt bedre enn 10-12ms responstid billigere skjerm tilbyr.

Skal jeg vie GPU -en min til Physx?

Den generelle tommelfingerregelen er å ha et PhysX -kort som er 50% av VRAM på hoveddisplaykortet. Selvfølgelig ville 8000/9000 -serien miste systemet i PhysX -intensive titler som en dedikert GPU. Nåværende generasjon GPUer er tilstrekkelig til å kjøre moderne Physx -titler uten mye problemer.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *