Hva skal mine Discord Mic -innstillinger være?

Hva er den beste mikrofoninnstillingen for uenighet?

Åpne uenighet og klikk på Cogwheel Gear -ikonet til høyre ved siden av Discord -navnet. Neste, gå til tale- og videoinnstillinger under App -innstillingsdelen. Det første alternativet er inngangsenheten. Klikk på rullegardinmenyen og velg enheten du bruker for input som er mikrofonen din.

Hva er en god følsomhet for en mikrofon?

Aktiv mikrofonfølsomhetsvurderinger En aktiv mikrofon (enten en kondensator eller aktivt bånd) vil typisk ha en følsomhetsvurdering innenfor området 8 til 32 mV/PA (-42 til -30 dBv/PA). Gode aktive mikrofonfølsomhetsvurderinger er mellom dette 8 mV/PA til 32 mV/PA område.

Hvordan justerer jeg mikrofonen min på uenighet?

Åpne innstillingsmenyen i Discord ved å klikke på COG -ikonet ved siden av navnet ditt og Avatar nederst til venstre. I innstillingsmenyen, under «Appinnstillinger», velg «Voice & Video» til venstre. Dette vil få opp menyen der du kan endre innstillingene for mikrofon eller headset.

Hvordan får jeg god uoverensstemmende stemmekvalitet?

For å få bedre lydkvalitet på uenighet, Juster kanalens bitrate. Hvis du blir med på en server/kanal, kan du gå til stemme- og videoinnstillingene dine og angi inngangsvolumet til full. Bla deretter ned og muliggjør støyundertrykkelse, ekko avbestilling og automatisk gevinstkontroll.

Hvorfor er min uenige mikrofon så ille?

Hvis både LS50X MIC -filteret er aktivert og Discord -filtrene er aktivert, vil de komme i konflikt og få MIC -lyden til å kutte ut eller lyden dempet. For å løse dette kan du: Deaktiver MIC -filteret på LS50X ved å dobbeltklikke på venstre ørepynt -knapp og holde den nede på det andre klikket.

Hva er det beste bitratet for uenighet?

Den optimale bitraten er hvor som helst mellom 30 kbps til 64 kbps.

Er lavere mikrofonfølsomhet bedre?

Noen ganger er en lavere følsomhetsmikrofon bedre, Og andre ganger er en høyere følsomhetsmikrofon bedre. MICS med lav følsomhet er generelt bedre for å registrere isolerte, høye lyder. MICS med høy følsomhet er generelt bedre for å registrere omgivende, stille lyder.

Hvor mange db skal mikrofonen min være?

Du bør spille inn vokal i gjennomsnitt -18dB for 24-bits oppløsning. De høyeste delene av innspillingen skal toppe på -10dB og være lavest på -24dB. Dette for å holde en jevn balanse på vokalens nivå uten forvrengning.

Hvorfor er mikrofonen min så myk på uenighet?

Hvis du opplever problemer med lite volum når du bruker Discord, Gå til lydinnstillingene i Discord og klikk RESET Voice Settings. Dette skal fikse mikrofonvolumproblemet ditt.

Hvilket bitrate skal jeg bruke uenighet?

Den optimale bitraten er hvor som helst mellom 30 kbps til 64 kbps.

Hvorfor høres jeg rart ut på uenighet?

Den vanligste løsningen til forvrengningen er å La servereieren/admin bytte serverregionen, i serverinnstillinger> Oversikt, til en server som er nærmest din fysiske plassering. Hvis du allerede er på en server nærmest ditt fysiske sted, velg den nærmeste for å se om forvrengningen vedvarer.

Hvorfor senker Discord MIC -kvaliteten?

Hvis både LS50X MIC -filteret er aktivert og Discord -filtrene er aktivert, vil de komme i konflikt og få MIC -lyden til å kutte ut eller lyden dempet. For å løse dette kan du: Deaktiver MIC -filteret på LS50X ved å dobbeltklikke på venstre ørepynt -knapp og holde den nede på det andre klikket.

Hvorfor er min uenige lydhakket?

Noen brukere rapporterte det En uenighetsfunksjon som heter Quality of Service High Packet Prioritet forårsaker lagpigger i spillet, og noen spesialister antyder at deaktivering av dette alternativet kan være en løsning på lydkuttingsproblemet. Du kan prøve det samme og se om det er noen forbedring. Åpne uenighet og gå til brukerinnstillinger.

Hva er det perfekte mikrofonvolumet?

0: 373: 51Hvise å stille inn mikrofonforsterkningen / mikrofonenivået – YouTubeyOutube

Hva er det normale mikrofonnivået?

Mikrofonnivået er i regionen av -60 dbv (0.001 volt) til -40 dbv (0.010 volt). Et mikrofon-nivå eller mikrofonnivå signal er spenningsnivået som kommer ut av en mikrofon når noen snakker inn i det, vanligvis bare noen få ti tusendeler av en volt.

Skulle en mikrofon være høy eller lav?

Høye frekvenser er veldig retningsbestemte, noe som betyr at hvis du vender hodet vekk fra mikrofonen når som helst under opptak, vil innspillingen som er fanget av mikrofonen høres veldig kjedelig. Du kan sikte mikrofonen din enten over eller under munnen for å minimere popping lyder eller munnstøy.

Er høyere eller lavere mikrofonfølsomhet bedre?

Den beste mikrofonfølsomheten vil avhenge av innspillingsapplikasjonen. Noen ganger er en mikrofon med lavere følsomhet bedre, og andre ganger er en mikrofon med høyere følsomhet bedre. MICS med lav følsomhet er generelt bedre for å registrere isolerte, høye lyder.

Hvordan kan jeg øke mikrofonen min?

Gå til Start> Innstillinger> System> Lyd. Forsikre deg om at mikrofonen er valgt og velg deretter enhetsegenskaper. Gå til kategorienivåer, juster mikrofonøkningen og velg OK.

Hvordan lager jeg en mikrofonerrape på uenighet?

2: 288: 02Hvise å ørape som Haix i 2020 (beste metode for hvilken som helst mikrofon) YouTube

Hvordan fikser jeg uenighetsmikes stamming?

Beste måter å fikse uenighetslipping

  1. Sjekk uenighetsserverne. …
  2. Lukk andre apper og programvare. …
  3. Fjern Discord Cache. …
  4. Endre den bærbare datamaskinens strøminnstillinger. …
  5. Tilbakestill Discord Voice Settings. …
  6. Oppdater uenighet. …
  7. Tilbakestill nettverksinnstillinger.
  8. Deaktiver maskinvareakselerasjon.

Hvorfor forsvinner min Discord Mic?

Feil stemmeinnstillinger kan også føre til uenighetsslagsspørsmål. Hvis du har endret noen innstillinger nylig, kan det hende du må tilbakestille dem til standard. Bare åpne uenighet og gå til innstillinger. Velg deretter Voice & Video fra venstre rute og klikk Tilbakestill stemmeinnstillinger i høyre rute.

Hvorfor er mikrofonen min så stille i uenighet?

Hvis du opplever problemer med lite volum når du bruker Discord, Gå til lydinnstillingene i Discord og klikk RESET Voice Settings. Dette skal fikse mikrofonvolumproblemet ditt.

Hvordan er du øretrape?

2: 288: 02Hvise å ørape som Haix i 2020 (beste metode for hvilken som helst mikrofon) YouTube

Hvordan øker jeg mikrofonøkningen min?

Vri skiven på mikrofonen din med klokken for å øke forsterkningen. De fleste USB -mikrofoner har kontrollknotter rett på dem, så det tar ingen tid å justere gevinsten. Finn skiven, som sannsynligvis vil være markert gevinst og ha en liten, hvit stripe på den. Øke gevinsten for å øke volumet.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *