Hva som forårsaker DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG?

Hva er en dxgi_error_device_hung?

Av Kevin Arrows 24. mai 2022. 8 minutter lest. Denne feilen betyr det Applikasjonens enhet mislyktes på grunn av dårlig dannede kommandoer sendt av applikasjonen, Som sagt av Microsofts offisielle dokumentasjon tilgjengelig online.

Hvordan fikser jeg dxgi?

0: 163: 48Hvise å fikse DXGI -feilenhet fjernet feil DXGI … – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av den foreslåtte Clipits veldig enkle alt du trenger å gjøre er å velge fil og deretter eksportere. Filnavn Jeg anbefaler å navngi Itmoreits veldig enkelt alt du trenger å gjøre er å velge fil og deretter eksportere. Filnavn Jeg anbefaler å navngi det datoen du tar sikkerhetskopien.

Hva som forårsaker dxgi hang?

Hvis du har sittet fast på en gammel sjåfør, er sjansen stor for at du kan oppleve DXGI -feilenheten hangfeil på grunn av utdaterte sjåfører. Det tar bare noen få minutter å oppdatere GPU -driverne.

Hvordan fikser du en hengt GPU?

For å fikse feilen “GPU Hang Detekterte”, Oppdater grafikkdriveren din til den nyeste versjonen. Hvis problemet vedvarer, kan du installere GPU -driveren eller rulle tilbake til en tidligere driverversjon på nytt. I tillegg kan du redigere spillinnstillingene og deaktivere DirectX 12.

Hvorfor krasjer Apex så mye?

Oppdater eller nedgradere grafikkdriveren din. Dette er det vanligste problemet som vil føre til at spillet ditt krasjer. Sjekk driveren din for oppdateringer, eller hvis du nylig oppdaterte den og spillet begynner å krasje, kan du prøve å nedgradere det. Installer Apex Legends and Origin eller EA -appen på nytt.

Hva står DXGI for?

Microsoft DirectX Graphics Infrastructure
Microsoft DirectX Graphics Infrastructure (DXGI) erkjenner at noen deler av grafikken utvikler seg saktere enn andre. Det primære målet med DXGI er å administrere oppgaver på lavt nivå som kan være uavhengige av DirectX Graphics Duntime.

Hvordan fikser jeg manglende dxgi dll?

Hvordan fikse DXGI. DLL -feil

 1. Gjenopprett DXGI. …
 2. Skann hele datamaskinen din etter virus og annen skadelig programvare. …
 3. Utfør SFC/Scannow -kommandoen for å erstatte en manglende eller korrupt kopi av DXGI. …
 4. Bruk systemgjenoppretting for å angre nyere systemendringer. …
 5. Installer programmet som bruker DXGI på nytt. …
 6. Kopier DXGI. …
 7. Slett DXGI.

Hva er tdrlevel?

Tdrlevel – Angir det første utvinningsnivået. Standard er å gjenopprette ved timeout, som er representert med verdi 3.

Hvordan fikser jeg DXGI -feilenheten hang på Apex?

Du kan fikse 0x887A0006 DXGI -feilenheten hang i Apex Legends -problemet av Kjører spillet med administrasjonsprivilegier og oppdaterer GPU -driveren. Feilen betyr at det utdaterte grafikkortet ikke kan behandle det som vises av spillet, så det krasjer.

Hva er et GPU -henger?

Termisk gass – Et automatisk uforanderlig system der nyere grafikkort vil returnere seg til standard 2D -innstillinger og låse seg der. Hvis GPU -en din henger, som den skal når du treffer Max Core Clock, kan du gå til NVIDIA/ATI -nettstedet og laste ned og installere de siste driverne for grafikkortet ditt på nytt.

Er det greit for GPU å si?

Det korteste svaret på dette spørsmålet er et enkelt ‘nei’. Kortsag er ikke iboende en dårlig ting Fordi både GPUer og PCIe -banene på hovedkort er laget for å være ganske holdbare. Grafikkort PCB er spesielt fleksible, noe som gjør det nesten umulig for dem å bryte.

Hvordan får jeg arvestykke?

Arvestykke skjær er valutaen som brukes til å kjøpe arvestykker fra arvestykke, men for å få disse, må du først Åpne noen Apex -pakker. Apex -pakker kan fås ved å utjevne, rangere opp kamppasset og kjøpe dem med spillets premium valuta (Apex Coins).

Hvordan stopper jeg Apex fra å fryse?

Lukk programmer som kjører bakgrunnen som kan forstyrre spillet ditt. Reparer spillfilene ved å gå til Origin, Game Library, og deretter finne Apex Legends. Klikk på Innstillingsikonet og klikk deretter reparere. Legg til Windows Defender Firewall -unntak.

Hva er en DXGI -adapter?

Microsoft DirectX Graphics Infrastructure (DXGI) håndterer oppregling av grafikkadaptere, oppregnet skjermmodus, velger bufferformater, deler ressurser mellom prosesser (for eksempel, mellom applikasjoner og Desktop Window Manager (DWM)), og presenterer gjengitte rammer til et vindu eller monitor for visning.

Hva er dxgi dll?

Dxgi. dll, også kjent som en DirectX Graphics Infrastructure File faller inn under Win32 DLL (Dynamic Link Library) -type kategori. DXGI. DLL er samlet med programvarepakken i Windows -operativsystemet.

Er dxgi dll viktig?

DLL -fil hvis DLL -feilen er relatert til et videospill, men bare fjern DLL -filen hvis den er i spillets mappe. Dxgi. DLL er en viktig DLL -fil når den er i riktig mappe.

Hvordan endrer jeg tdrdelay?

Hvordan redigere TDR -verdiene

 1. 1 – Åpne løpsvinduet. Klikk ved start og kjør (eller trykk på Windows og R -tasten). …
 2. 2 – Start registerredigereren. …
 3. 3 – Naviger til GraphicsDrivers Registry -nøkkelen. …
 4. 4 – Legg til eller rediger tdrdelay -verdien. …
 5. 5 – Legg til eller rediger tdrddidelay -verdien. …
 6. 6 – Fullfør og omstart.

30. jul 2021

Hvordan kan stoppe TDR?

TDR står for timeout -deteksjon og gjenoppretting….For å deaktivere TDR, gjør følgende:

 1. Høyreklikk på NSIGHT Monitor-ikonet i systemskuffen.
 2. Velg alternativer.
 3. I alternativvinduet på kategorien Generelt, sett WDDM TDR aktivert for å være usant.

Hvordan fikser jeg en toppfeil på damp?

Motorfeil Fix for damp, Gå til Steam Library> Høyreklikk på Apex Legends> Egenskaper> Lokale filer-fanen> Klikk på «Bekreft integriteten til spillfiler». Dette vil fikse Apex Legends motorfeil. I tilfelle feilen ikke er løst, slett filen i feilen og bekrefte spillfiler.

Hva er kravene for å spille Apex -legender?

Apex Legends minimumssystemkrav

 • OS: 64-biters Windows 7.
 • CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHZ / AMD FX-4350 4.2 GHz firekjerneprosessor.
 • RAM: 6 GB.
 • GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7730.
 • GPU RAM: 1 GB.
 • Harddisk: Minimum 22 GB ledig plass.

Hvordan kan du fortelle om GPU -en min er skadet?

Hovedtegnene på en døende GPU

 1. Datamaskinen krasjer og vil ikke starte på nytt. Et øyeblikk kjører grafikkortet ditt det siste grafisk-intense spillet uten et eneste problem. …
 2. Grafiske feil mens du spiller spill. …
 3. Unormal viftestøy eller ytelse.

Gjør RTX 3090 SAG?

Men etter hvert som tiden gikk og GPUer har blitt større og større, har problemet med GPU -sagging vokst med størrelsen på GPU -ene. Nå for tiden, Et kort som en RTX 3090 kan absolutt dverge annenhver komponent på PCen din.

Hvordan hindrer jeg GPU -en min fra å slippe?

Omdirigere kabler En av de enkleste måtene å fikse GPU SAG er av Bruker PCIe eller strømkabel for å støtte den. Denne metoden innebærer å kjøre kablene ovenfra GPU og sikre at det er veldig lite slakk. Når kablene kobles til GPU, fungerer de som en støtte for å forhindre at kortet sagging.

Vil Loba få et arvestykke?

Apex Legends lekker Thordan Smash går over de siste lekkasjene i en fersk video. Informasjonen i videoen avslører det Det er høyst sannsynlig at Loba følger opp krypto som den neste legenden som mottar et arvestykke etter sesong 12.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *