Hvilke Acer -programmer kan jeg avinstallere?

Hvilke apper kan jeg avinstallere fra Acer?

Du har nettopp kjøpt en ny Acer-bærbar PC og ser mange forhåndsinstallerte programmer fra Acer på den bærbare datamaskinen. Vi kaller disse programmene bloatware….Du kan enkelt fjerne følgende programmer:

 • Acer Collection.
 • Acer Configuration Manager.
 • Acer rask tilgang.
 • Acer -produktregistrering.
 • Acer Ueip Framework.

21. september 2021

Har Acer mye bloatware?

Ja, Acer bærbare datamaskiner har bloatware som de fleste andre OEM -bærbare datamaskiner. Og i likhet med andre selskaper, er bloatware som du vanligvis vil finne øyeblikket du åpner Acer -bærbar PC, programvaren som Acer proprietorty eier for å «gjøre det enklere» for deg å bruke Acer -bærbare datamaskin.

Hva er Acer Care Center og trenger jeg det?

Med Acer Care Center kan du Sikkerhetskopier eller gjenopprette systeminnstillingene og nettverksdriverne for å beskytte mot virkningene av systemsvikt. Gjenopprettingsstyring hjelper deg med å installere Windows 10 og lar deg også gjenopprette systeminnstillingene dine.

Kan jeg fjerne Acer Power Management?

Du kan avinstallere Acer Power Management fra datamaskinen din ved å bruke ADD/Fjern programfunksjonen i vinduets kontrollpanel.

Hvordan frigjør jeg plass på den bærbare datamaskinen min?

Bruk trinnene nedenfor for å fjerne disse filene for å frigjøre ekstra lagring.

 1. Skriv opp diskopprydding i Cortana -søket og velg Diskopprydding.
 2. I dialogboksen Diskopprydding, klikker du på Clean Up System Files. …
 3. Sett en sjekk i tidligere Windows -installasjon (er) og klikk deretter OK.
 4. I dialogboksen Diskopprydding, klikk på Slett filer.

2. juli 2020

Kan jeg avinstallere Acer App Explorer?

Du kan avinstallere Acer Explorer Agent fra datamaskinen din ved å bruke ADD/Fjern programfunksjonen i vinduets kontrollpanel.

Hvilken bloatware kan jeg fjerne fra Windows 10?

La oss se på hvilke apper du skal avinstallere fra Windows – fjern noen av de nedenfor hvis de er på systemet ditt!

 • Rask tid.
 • CCleaner. …
 • Crappy PC -rengjøringsmidler. …
 • uTorrent. …
 • Adobe Flash Player og Shockwave Player. …
 • Java. …
 • Microsoft Silverlight. …
 • Alle verktøylinjer og utvidelser av søppelleser.

Skal jeg avinstallere Acer Care?

Det er et program laget av Acer. Det okkuperer ikke mer plass på datamaskinen din. Selv om du bestemmer deg for ikke å fjerne, vil det ikke ha noen innvirkning på datamaskinen din.

Hva gjør Acer Configuration Manager?

Acer Configuration Manager er et program utviklet av Acer. Den mest brukte versjonen er 1.00. 3001, med over 98% av alle installasjoner som for øyeblikket bruker denne versjonen. Under oppsettet, programmet registrerer seg for å starte på oppstart gjennom en Windows-planoppgave for automatisk oppstart.

Kan jeg fjerne Acer Ueip Framework?

Du kan avinstallere Acer UEIP -rammeverket fra datamaskinen din ved å bruke ADD/Fjern programfunksjonen i vinduets kontrollpanel. Når du finner programmet Acer Ueip Framework, klikker du på det og gjør deretter ett av følgende: Windows Vista/7/8/10: Klikk avinstaller.

Hva er Acer Quick Access -applikasjon?

Acer rask tilgang er en programvare som er forhåndsinstallert på de fleste Acer PC -er. Programvaren lar brukeren veksle individuelle trådløse enheter av eller på, endre strømningsinnstillinger for USB-lading, endre nettverksdelingsalternativer og mye mer.

Hvordan blir jeg kvitt unødvendig lagring på den bærbare datamaskinen min?

 1. Velg Start> Innstillinger> System> Lagring> Opprydningsanbefalinger. Åpne lagringsinnstillinger.
 2. Velg de midlertidige filene, ubrukte filer, filer synkronisert til skyen og ubrukte apper du vil fjerne. Velg deretter rydde opp.

Hvorfor er den bærbare lagringen min så full?

Det første trinnet er å bli kvitt de vanlige romfulle skyldige. Disse inkluderer unødvendige applikasjoner og en rekke unyttige systemfiler. Windows Disk Cleanup (klikk for å forstørre). Papirkurven, temp -mappene og tilfeldige systemfiler kan være hogging gigabyte med potensielt ledig plass.

Er Acer -samling nødvendig?

Så vi vet allerede det Å fjerne Acer -samlingen er gunstig for den bærbare datamaskinen. Acer Configuration Management: Acer Configuration Management (ACM) kan fjernes fordi det er søppel og bloatware som er ubrukelig for den bærbare datamaskinen og datamaskinen. ACER -konfigurasjonsstyring kan avinstalleres gjennom kontrollpanelet.

Hvilke unødvendige programmer kan jeg slette?

5 unødvendige Windows -programmer du kan avinstallere

 • Java. Java er et runtime -miljø som muliggjør tilgang til rikt medieinnhold, som webapp og spill, på visse nettsteder. …
 • Rask tid.
 • Microsoft Silverlight. Silverlight er et annet medieramme, lik Java. …
 • CCleaner.
 • Windows 10 bloatware.

11. juni 2019

Hvordan vet jeg hvilke programmer som er unødvendige?

Gå til kontrollpanelet ditt i Windows, klikk på programmer og deretter på programmer og funksjoner. Du vil se en liste over alt som er installert på maskinen din. Gå gjennom den listen, og spør deg selv: Trenger jeg virkelig * dette programmet? Hvis svaret er nei, trykker du på avinstaller/endringsknappen og blir kvitt den.

Er det trygt å deaktivere Acer Care Center?

Det er et program laget av Acer. Det okkuperer ikke mer plass på datamaskinen din. Selv om du bestemmer deg for ikke å fjerne, det kommer ikke til å gjøre noen innvirkning på datamaskinen din.

Kan jeg slette Acer Ueip Framework?

Du kan avinstallere Acer UEIP -rammeverket fra datamaskinen din ved å bruke ADD/Fjern programfunksjonen i vinduets kontrollpanel.

Er acer hurtig tilgang nyttig?

Acer rask tilgang gjør det raskt og enkelt å justere innstillingene du bruker oftest. Du kan raskt veksle individuelle trådløse enheter av eller på, endre innstillinger for USB-lading, endre alternativ for deling av nettverk og mye mer.

Hvorfor er C -stasjonen min full?

Windows for å lagre de slettede filene i papirkurven i en periode (30 dager eller enda lenger som standard). Hvis du aldri ryddet papirkurven, vil den ta opp en viss plass på System C -stasjonen din, som som et resultat blir C -stasjonen din full. Så vi foreslår at du tapper papirkurven regelmessig.

Hvordan frigjør jeg intern lagring?

I lagring> apper kan du se hvor mye plassapper som tar opp. Det er lurt å rydde cachen din for å spare plass….Bruk Androids “Free Up Space” -verktøy

 1. Gå til telefonens innstillinger, og velg “Lagring.”Du vil se informasjon om hvor mye plass som er i bruk og en liste over filkategorier.
 2. Trykk på «Free Up Space» -knappen.

Hva tar opp all lagringen min?

For å se hva disse filene er, Gå til Innstillinger> Lagring> Intern lagring. Uansett hva som tar det mest lagringsplass vil vises på toppen, og det vil vise deg hvor mye lagring det tar opp. Hvis du vil se bildene eller filene, trenger du bare å trykke på dem.

Skal jeg avinstallere Acer?

Så vi vet allerede det Å fjerne Acer -samlingen er gunstig for den bærbare datamaskinen. Acer Configuration Management: Acer Configuration Management (ACM) kan fjernes fordi det er søppel og bloatware som er ubrukelig for den bærbare datamaskinen og datamaskinen. ACER -konfigurasjonsstyring kan avinstalleres gjennom kontrollpanelet.

Hvilke forhåndsinstallerte apper skal jeg avinstallere?

0: 387: 10 Delete disse Android -appene nå! – Lagre data / lagring / batteri 2018youtube

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *