Hvilken operatør i Rainbow Six Siege har en snikskytterrifle?

Som har en rifle i Rainbow Six Siege?

Våpen og utstyr

Navn Type Operatør
MK17 CQB Overgrep rifle Blackbeard
Para-308 Overgrep rifle Capitao
Type-89 Overgrep rifle Hibana
C7E Overgrep rifle Sjakal

Hva er Glaz Sniper?

Glaz er En backline-markmann, som er i stand til mykt brudd og gir dekkende ild på avstand. Glaz er i stand til varierende skyting gjennom hans unike omfangsevne: HDS FlipSight.

Som har pistolen 6 i Rainbow Six Siege?

Gonne-6 er en sekundær håndkanon omtalt i Rainbow Six Siege. Den skyter en kule som kan ødelegge fiendens utstyr, inkludert skuddsikre dingser, det har samme formål som en påvirkningsgranat på forsvaret. Det er tilgjengelig for bruk av noen få angripere: Glaz, Dokkaebi, Lion, Finka, Gridlock, Amaru, Iana og Zero.

Er det en AK47 i R6?

Dette våpenet anses å være et av de mest, om ikke den mest kjente riflen i hele verden. Det er en variant av AK-47 i Rainbow Six Universe. Denne varianten er AKS-47. AKS-47 har en sammenleggbar ledningsbestand i stedet for standard trebeholdning for bruk av fallskjermjegere og BMP-kjøretøyoperatører.

Som har marksman rifle i R6?

417 er en marksman -rifle omtalt i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Det er tilgjengelig for bruk av Rykninger og løve.

Som har marksman rifler i beleiring?

Alle angripere med en marksmanrifle

  • Rykke.
  • Glaz.
  • Buck.
  • Blackbeard.
  • Dokkaebi.
  • Løve.
  • Maverick.
  • Kali.

Er glaz pistol en snikskytter?

Glaz er den utpekte snikskytteren til gruppen, Så hvilken bedre ferdighet å ha enn HDS Flip Sight. Den veksler omfanget på snikskytterrifleen sin for å forbedre synet du for øyeblikket har utstyrt som kan se fiender på lengre avstander.

Hva skyter Guns pistol?

De OTS-03 er en marksman rifle omtalt i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Det er tilgjengelig for bruk av Glaz. Som et våpen som er eksklusivt for operatøren, kommer våpenet med et uoverensstemmelig flip -syn som standard.

Som har Jagers pistol?

416-C-karbinen er et våpen omtalt i Tom Clancy’s Rainbow Six Extract. Det er tilgjengelig for bruk av Jäger på operatørnivå 6.

Som har revolver i R6?

. 357 Magnum revolver, kort til mellomtalls håndvåpen, med høy stoppekraft og penetrering. LFP586 er en amerikansk håndvåpen omtalt i Rainbow Six Siege. Det er tilgjengelig for bruk av Twitch, Montagne, Doc, Rook, Lion og Kaid.

Som har den beste marksman rifle r6?

Camrs. En av de best utpekte marksmanriflene i spillet. Det ser veldig dårlig ut med den svarte ishuden også. Denne DMR gjør hele 69 skader per skudd uten undertrykkelse, den er svært tilpassbar, og rekylen er ganske enkel å kontrollere så lenge spilleren opprettholder et godt skyte tempo.

Hva er Glaz’s pistol?

OTS-03
De OTS-03 er en marksman rifle omtalt i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Det er tilgjengelig for bruk av Glaz. Som et våpen som er eksklusivt for operatøren, kommer våpenet med et uoverensstemmelig flip -syn som standard.

Er Montagne en jente?

Spesialist Gilles “Montagne” Tourés imponerende tilstedeværelse, sammen med hans urokkelige blikk, er imponerende og (som en taktikk) kan jeg se hvordan det kan være urovekkende. Han er en mann av få ord, selv blant vennene hans.

Hvilket kaliber er Kalis snikskytter?

CSRX 300 rifle
Spillbeskrivelse. En middels helseoperatør, Kali er utstyrt med CSRX 300 rifle, en kraftig bolt-action snikskytterrifle som kan stikke gjennom flere knekkbare vegger, og ødelegge trebarrikader i tre i et enkelt skudd. Det kan ned en fiende med ett skudd til brystet eller kan drepe dem øyeblikkelig med et hodeskudd.

Som har SMG 12?

SMG-12 er en maskinpistol omtalt i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, introdusert i Operation White Noise Expansion. Det er tilgjengelig for bruk av Dokkaebi, Vigil og Warden.

Hvem er den høyeste OP i R6?

Slede er den høyeste operatøren på Team Rainbow på en imponerende 6’4 «. Han veier ganske mye også, noe som sannsynligvis er et krav å svinge den hammeren rundt. Han ble født i Skottland 2. april 1982, som fra 2019 gjør ham til 37 år gammel.

Hvem er Caveeira dating?

I det nye Ghost Recon -oppdragene er det ganske fast underforstått at Caviera er en lesbisk og at Twitch er hennes elsker. I det nye Ghost Recon -oppdragene er det sterkt underforstått at Caviera er en lesbisk og Twitch er hennes kjæreste/kjæreste. Når vi leter etter Caviera, finner vi et bilde av henne og en mann i leiligheten hans.

Kan Kali bryte slottet?

Akkurat som riflen, kan den bryte barrikader og luker, men Det kan også ødelegge Castle’s rustningspaneler.

Hvilken pistol bruker Glaz?

OTS-03
De OTS-03 er en marksman rifle omtalt i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Det er tilgjengelig for bruk av Glaz. Som et våpen som er eksklusivt for operatøren, kommer våpenet med et uoverensstemmelig flip -syn som standard.

Som har C75 -bilen?

C75 Auto er en maskinpistol omtalt i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, introdusert i Operation White Noise Expansion. Det er tilgjengelig for bruk av Angrepsrekrutter, 707. SMB -operatør Vigil, Nighthaven Operator Kali og Garda Eru Operator Thorn.

Hvilke operatører har peiling 9?

The Bearing 9 er en maskinpistol omtalt i Tom Clancy’s Rainbow Six Extract. Det er tilgjengelig for bruk av Hibana og Echo.

Er Iana fra månen?

«Iana» er en variant av navnet Diana, Moon Goddess i romersk og hellenistisk religion. Fødselsdatoen hennes (27. august) sammenfaller med dagen da NASAs lærer i romprosjektet ble kunngjort, og refererer til romutforskningsbakgrunnen hennes.

Hvem er den korteste OP i beleiring?

Iana
Hvem er den korteste operatøren i Rainbow Six Siege? Iana er den korteste operatøren på bare 5 ‘2 «høy.

Hvem er den eldste personen i Rainbow Six Siege?

Hvem er den eldste operatøren i Rainbow Six Siege? Null er den eldste operatøren i R6. Han er 63 år gammel.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *