Hvor ligger PUBG -filen?

Hvor ligger PUBG -filer?

*Deretter må avsenderen gå til Filer> Android> Data (mappe) fra fildelingsappen og velg hele mappen med navnet “COM. Tencent. ig ” til telefonen din. *Etter at du har mottatt alle de tre filene/mappene på telefonen din, trykker du på PUBG Mobile APK -filen for å installere den.

Hvor er PUBG installert på PC?

Hvordan sette opp PUBG Mobile Ultra HD på en datamaskin

 1. Trinn 1: Last ned og installer Tencent Buddy Emulator på datamaskinen din. …
 2. Trinn 2: Start Tencent Buddy Emulator på datamaskinen din. …
 3. Trinn 3: Neste, last ned og installer Tencent Emulator. …
 4. Trinn 4: Begynn nedlastingsprosedyren for PUBG.

1. januar 2022

Hva heter PUBG -filen?

Det skal bemerkes at når APK er installert, må navnet på OBB -filen endres til «hoved-. 15255.com. PUBG. iMobile”Og så lim inn OBB til Android/OBB/.com.

Hvor finner jeg pubg -filer på damp?

Når et spill er installert, er det veldig enkelt å finne dampmappen. Åpne damp og gå til biblioteket ditt. Høyreklikk på et spill og velg Egenskaper fra hurtigmenyen. Gå til kategorien Egenskaper i fanen Egenskaper og klikk Bla gjennom lokale filer.

Hvor legger jeg OBB -filer?

Først må du installere APK -filen på Android -telefonen din. For å gjøre det, følg bare trinnene nedenfor: Plasser APK -filen i telefonens SDCARD eller Internt Memory (helst ekstern SDCARD).

Hvordan kopier OBB -filen i PUBG?

Når du er ferdig med å installere spillet, lukker du det. Gå ut av fildelingsappen og gå til filbehandleren. Gå nå til mappen der filen som deler appen lagrer de mottatte filene. Velg OBB -filen og flytt den til telefonlagring> Android> OBB -mappen.

Hvor mange GB er PUBG?

Oppbevaring: 40 GB ledig plass.

Hvor mange GB er PUBG Mobile?

Derfor vil den totale lagringsstørrelsen som PUBG -mobil krever noe 3-3.5 GB på en Android -enhet.

Hvor finner jeg spillfiler?

0: 381: 55 Hvordan finne et spill i Origin Windows 10 Tutorial – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg tilgang til spillfiler?

0: 232: 13 Hvordan finne dine lokale spillfiler på Steam den enkle måten – YouTubeyOutube

Hvor er OBB -filen på Android?

Gå til Playstore og installer filer av Google. Gå deretter i innstillinger til Apps -delen og velg filer av Google. Endre innstilling for å tillate endrede systeminnstillinger. Nå kan du se innholdet i OBB -mappen på den interne lagringen under /Android i appfilene av Google.

Hvordan åpner jeg OBB -filer?

Du trenger en passende programvare som Android Studio fra Google for å åpne en OBB -fil. Uten riktig programvare vil du motta en Windows -melding «Hvordan vil du åpne denne filen?»eller» Windows kan ikke åpne denne filen «eller et lignende Mac/iPhone/Android -varsel.

Hvor kan jeg finne OBB -mappen i Android?

Gå til Playstore og installer filer av Google. Gå deretter i innstillinger til Apps -delen og velg filer av Google. Endre innstilling for å tillate endrede systeminnstillinger. Nå kan du se innholdet i OBB -mappen På den interne lagringen under /Android i appfilene av Google.

Kan 4 GB RAM løpe pubg?

Kan PUBG løpe på 4 GB RAM? PUBG kan kjøre med bare 4 GB minne, men ytelsen er ikke bra. Du kan ikke kjøre noe program i bakgrunnen. Du burde ha minst 8 GB RAM før du spiller dette spillet.

Hvilken PC er best for PUBG?

PUBG beste PC -krav

 • OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.
 • CPU: AMD Ryzen 5 3600xt/ Intel Core i5 9600k 9. gen.
 • GPU: Zotac GeForce GTX 1050 Ti OC Edition.
 • Direkte: 11.0.
 • Minne: 16 GB RAM.
 • Lagring: 512 GB SSD.
 • Nettverk: Bredbånd Internettforbindelse.

17. jan 2022

Er 4 GB RAM nok for PUBG Mobile?

PUBG Mobile og COD Mobile er to av de mest populære mobile Battle Royale -spillene i verden. De ble laget for en kvalitetsspillopplevelse med high-end grafikkstøtte. Begge spillene kan kjøre jevnt på 4 GB RAM Android -enheter uten noen laggy eller jittery gameplay -opplevelse.

Er PUBG skadelig?

Det fremmer dårlig fysisk helse. Bare det å sitte rundt på ett sted og spille i lange timer er ikke bra for din fysiske helse. Man har en tendens til å bli lat. Å stirre på dataskjermen i lange timer kan også påvirke synet ditt og gi deg hodepine.

Hvor finner jeg spilldata på Android?

File Manager> Android> Data> Appnavn….

 1. Gå til katalogen Android> Data, og finn deretter spillmappen din, kopier den mappen.
 2. Hvis spillet overstiger 100 megabyte, må du kopiere en annen tilleggsfil/s kalt OBB, gå til Android/OBB og kopiere hele spillmappen derfra.

Hvor er spillfilene mine i Windows 10?

Gå til bibliotek. Høyreklikk på spillet ditt. Klikk på egenskaper. Fortsett til lokale filer.

Hvor er spillfiler lagret på Android?

Les/skriv isolasjon. Alle lagrede spill er lagret i Spillernes Google Drive Application Data Mappe. Denne mappen kan bare leses og skrives av spillet ditt – den kan ikke sees eller endres av andre utviklers spill, så det er ekstra beskyttelse mot datakorrupsjon.

Hvor er lagrede spillfiler på PC?

På PC (Steam, GOG, etc., Hver butikk bortsett fra Microsoft Game Store): Dine lagringer kan bli funnet Under AppData \ locallow -katalogen. En gang der, skriv inn mappen til spillet du spilte. Innvendig skal lagringsspillet heter Save_game.

Hvor går OBB -filer?

0: 271: 26 Hvordan installere et hvilket som helst spill ved hjelp av OBB- og APK -fil på 1 minutt på Android …YouTube

Hvor lagres OBB -filer?

Gå til Playstore og installer filer av Google. Gå deretter i innstillinger til Apps -delen og velg filer av Google. Endre innstilling for å tillate endrede systeminnstillinger. Nå kan du se innholdet i OBB -mappen På den interne lagringen under /Android i appfilene av Google.

Hvor legger jeg pubg obb -filen?

Etter installasjon må brukerne kopiere og lime inn OBB -filen. Her er ruten for den: Intern lagring> Android> OBB. Lim inn den kopierte filen i OBB -mappen. Prøv å lansere spillet ved å trykke på ikonet.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *