Hvor ligger uenighet?

Hvor er uenighet lokalisert linux?

Din uenighet. Desktop -fil er fremdeles i /OPT/DISCORD katalog. Du må flytte den til/USR/Del/Applications Directory slik at systemet ditt får tilgang til denne skrivebordsoppføringen. Normalt bør du se Discord lagt til i listen over tilgjengelige applikasjoner i menyen umiddelbart.

Som grunnla uenighet?

Jason Citron
Discord ble begynt å løse et stort problem: Hvordan kommunisere med venner over hele verden mens du spilte spill på nettet. Siden barndommen, grunnleggere Jason Citron og Stan Vishnevskiy Begge delte en kjærlighet til videospill, og verdsatte vennskapene og forbindelsene som dannet seg mens de spilte dem.

Hvordan velger jeg hvor uenighet er installert?

Å bevege seg rundt Discord -mappen fra AppData til programfiler, skrivebord eller hvor som helst ellers er mulig. Å gjøre dette, Gå til standardinstallasjonsstien, velg Discord-mappen, høyreklikk, kutt og lim den inn uansett hvor du vil.

Hvor er uenighet lagret ubuntu?

1 Svar. Uenighet redder cachen sin i hjemmemappen din, i ~/. konfigurasjon/uenighetsundermappe.

Hvordan kan jeg avinstallere uenighet?

Bruk følgende tastatursnarvei for å åpne Windows -innstillinger: Windows + I . Naviger til apper. Sjekk om du kan finne uenighet i denne listen. Hvis ja, klikk på den og velg avinstallering.

Er uenighet ok for 12 -åringer?

Som en åpen plattform kommer uenighet med noen risikoer, spesielt for yngre brukere. Foreldre er godt råd til å ta 13+ aldersbegrensningen på alvor, og sørg for at barna er forberedt på å håndtere innhold av voksne og potensiell kontakt med fremmede før de melder seg på.

Hvilket land eier uenighet?

Uenighet brukes nå av alle fra lokale turklubber, til kunstsamfunn, for å studere grupper. Selskapet ble grunnlagt i 2012 og har hovedkontor i San Francisco, California.

Hvor ligger uenighet på PCen min?

På Windows er uenighet installert til C: \ Brukere \%brukernavn%\ AppData \ Local \ Discord . Du finner det ved å legge inn %localappdata %\ uenighet i Windows Explorer -banen.

Hvorfor kan jeg ikke avinstallere uenighet?

Hvis du er blokkert fra å fjerne programmer, kan du laste ned og starte programinstallasjons- og avinstalleringsverktøyet fra Microsoft. Å ikke kunne avinstallere uenighet kan være et resultat av ødelagte registerfiler, malware -infeksjoner, og så videre.

Er uenighet i apt?

Du kan installere Discord på Ubuntu, Linux Mint, Elementary OS eller en annen distro ved hjelp av kommandolinjen. Når nedlastingen er fullført, kan du kjøre denne kommandoen for å installere Discord Linux -appen ved å bruke APT. Til slutt, for å lansere appen, åpne applikasjonslasteret og finne det lilla ‘Discord’ -ikonet.

Er uenighet på Linux?

Arch Linux Nei, uenighet er ikke offisielt pakket for Arch, Men nok en gang kommer Aur til unnsetning. Du kan navigere til AUR -siden, https: // aur.Archlinux.org/pakker/discord/, for å laste ned øyeblikksbildet, eller bare last det ned fra https: // dl.Discordapp.nett/apper/linux/0.0.1/Discord-0.0.1.tjære.gz .

Hvorfor kan jeg ikke slette uenighet?

Hvis du er blokkert fra å fjerne programmer, kan du laste ned og starte programinstallasjons- og avinstalleringsverktøyet fra Microsoft. Å ikke kunne avinstallere uenighet kan være et resultat av ødelagte registerfiler, malware -infeksjoner, og så videre.

Hvorfor kan jeg ikke slette uenighet fra den bærbare datamaskinen min?

Du kan ikke slette uenighet fra datamaskinen din før du deaktiverer eller avslutter den fra oppgavelederen. Dette er fordi Discord løper i bakgrunnen. Først må du derfor avslutte uenighetsprosessen fra oppgavelederen og deretter avinstallere den.

Hvorfor er uenighet rangert 17+?

Spørsmål: Hvorfor oppdaterte Discord sin aldersvurdering fra 12+ til 17+? Vi jobber hardt for å skape robuste kontroller og retningslinjer for å sikre at mindreårige ikke blir utsatt for innhold upassende for dem.

Er uenighet et virus?

Nei, uenighetsappen i seg selv er ikke spyware. Imidlertid er dette en av de mange typer malware som sprer seg gjennom denne populære plattformen. Hvis du klikker på den ondsinnede lenken som er sendt inn et av Discord Chatter Rooms, kan du bli smittet med spionprogramvare eller et annet virus.

Er uenighet et amerikansk selskap?

Uenighet brukes nå av alle fra lokale turklubber, til kunstsamfunn, for å studere grupper. Selskapet ble grunnlagt i 2012 og er Hovedkvarter i San Francisco, California.

Som er administrerende direktør i Discord?

Jason Citron – CO
Jason Citron – Medgründer og administrerende direktør @ Discord – Crunchbase Person Profile.

Hvordan avinstallerer jeg uenighet?

Trinnene for det samme er listet opp nedenfor:

 1. Trykk på WIN + R -nøkler for å starte Kjør kommandokassen.
 2. Skriv % appdata % og klikk OK. …
 3. Finn Discord -mappen der og slett den.
 4. Nå, lanser Run Command Box igjen.
 5. Skriv inn % localappdata % og klikk OK. …
 6. Finn Discord -mappen og slett den.

25. september 2021

Hvordan får jeg uenighet fra datamaskinen min?

Slik gjør det:

 1. Gå til «Start» nederst til høyre på skjermen.
 2. Klikk på “Innstillinger” på venstre sidefelt.
 3. Velg “Apps”, og gå deretter til “Apps & Funksjoner.”
 4. Bla ned til du finner uenighet på listen.
 5. Klikk på Discord og gå til “Avinstaller.”
 6. Velg “Avinstaller” igjen.

13. jul 2021

Hvordan sletter jeg uenighet?

Åpne uenighet på din mobile enhet, og trykk deretter på profilbildet ditt i Bottommost -verktøylinjen. Dette tar deg til brukerinnstillinger. I brukerinnstillinger, trykk på kontoen min. Bla helt ned på den påfølgende siden, og trykk deretter Delete -kontoen.

Hva er GitHub Discord?

Stjerne. Uenighet er En proprietær freeware voice-over-Internet Protocol (VoIP) applikasjon designet for videospillsamfunn, som spesialiserer seg på tekst, bilde, video og lydkommunikasjon mellom brukere i en chat -kanal.

Hva er en uenighetsserver?

Uenighet er En gruppekoblingsplattform opprinnelig bygget for spillere som siden har blitt en generell bruksplattform for mange slags samfunn. Uenighet er delt inn i servere, som hver har sine egne medlemmer, emner, regler og kanaler.

Hvordan avinstallerer jeg uenighet Linux?

Å avinstallere uenighet, Gå over til Discord -siden i programvaresenteret og klikk på Fjern -knappen.

Hvorfor er uenighet bare en grå skjerm?

For folk som ser bare den grå skjermen, kan det være på grunn av Uenighet prøver å logge deg inn og det sitter fast i påloggingsprosessen. Så Discord -appen viser ikke noe på skjermen fordi den ikke kan logge inn.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *