Hvor skriver jeg opp showtime -aktiveringskoden min?

Hvor skriver jeg opp showtime når som helst aktiveringskode?

Når du ser koden som vises på skjermen, kan du besøke ShowTimeanyTime.com/aktiver i en nettleser på datamaskinen din eller åpne og logge inn på showtime når som helst app lastet ned til mobilenheten din og gå til meny> Innstillinger> Aktiver enheter.

Hvordan aktiverer jeg ShowTime -enheten min?

Aktiveringsprosessen er den samme for begge plattformene.

 1. Start showtime når som helst app.
 2. Trykk på en video du vil se.
 3. Velg “Spill.”
 4. Når du blir bedt om det, velg streamingtjenesten eller leverandøren. …
 5. Du vil se aktiveringskoden. …
 6. Start en nettleser på datamaskinen din og gå til ShowTimeanyTime.com/aktiver.

Hvordan kobler jeg showtime til TV -en min?

Hvordan kan jeg streame showtime på TV -en min gjennom Chromecast?

 1. Åpne Showtime -appen.
 2. I øverste høyre hjørne, berør støpe -knappen.
 3. Når du er tilkoblet, vil støpe -knappen bli blå på nettleseren din og vil bli fremhevet på mobilappen din.
 4. Du kan nå kaste ethvert showtime -innhold direkte til TV -en.

Hvordan aktiverer jeg showet mitt på roku?

For å få tilgang til Showtime når som helst på Roku:

 1. Søk etter Showtime når som helst fra Roku hovedmeny eller ved å velge den fra filmene og TV -delen i kanalbutikken.
 2. Åpne kanalen og velg Aktiver fra menyen.
 3. Velg Spectrum som TV -leverandøren. …
 4. Bruk nettleseren din til å besøke Showtime AnyTime Activation Page.

Hvorfor må jeg aktivere Showtime når som helst?

Hvorfor blir jeg bedt om å logge inn igjen? For sikkerhetsformål Du kan bli bedt om å regelmessig autorisere kontoen din på Showtime når som helst. Dette krever at du logger deg på kontoen din igjen på datamaskinen eller mobilenheten din.

Hvordan ser jeg showtime på smart -tv -en min?

Showtime -app på Samsung Smart TV Start App Store og søk etter “Showtime” på Samsung Smart TV. Velg «Legg til hjemme» for å installere appen. Når du er installert, logg inn ved hjelp av ShowTime -legitimasjonen. Du kan nå streame Showtime på Samsung Smart TV.

Hvordan logger jeg på Showtime uten en TV -leverandør?

Selv om du kan laste ned ShowTime -appen til den støttede enheten din for å se filmer og TV -serier på Showtime, er det også muligheten til å registrere deg for Showtime gjennom følgende streamingtjenester: Hulu, DirecTV Stream, Sling TV, Fubotv, YouTube TV og Amazon Prime.

Hvordan aktiverer jeg Showtime på Firestick?

Hvordan abonnerer jeg på SowTime Streaming Service på Fire TV, Fire TV Stick eller Fire Tablet (Kindle Fire)?

 1. Last ned ShowTime -appen på Fire TV, Fire TV Stick eller Fire Tablet (Kindle Fire). …
 2. Start Showtime -appen og velg alternativet for å starte gratis prøveperioden.

Hvorfor kan jeg ikke se Showtime på rokuen min?

Legg til kanalen fra kanalbutikken og åpner kanalen på nytt. Logg tilbake til Showtime på Roku -enheten. Sørg for å gå til min.Roku.com, administrer abonnement og klikk på Restart Showtime -abonnement slik at Showtime -abonnementet blir fornyet på slutten av faktureringssyklusen.

Hvordan aktiverer jeg Showtime på Roku uten kabel?

Hvordan abonnerer jeg på Showtime Streaming Service Channel på Roku Streaming Player?

 1. Velg Showtime fra Roku -startskjermen fra Roku (vennligst sørg for at du velger ShowTime -appen og ikke Showtime Anytime -appen) …
 2. Velg ‘Gå til Channel’ eller åpne Showtime -kanalen fra Roku -startskjermen.

Hvorfor får jeg ikke tilgang til Showtime når som helst?

Hvis du har problemer med å logge deg på for å vise tid når som helst, eller hvis du har andre problemer med brukernavnet eller passordet ditt, vennligst Kontakt TV -leverandøren din eller digital streamingtjeneste for hjelp med kontoen din.

Hvordan ser jeg showtime på smart -tv -en min?

Showtime -app på Samsung Smart TV Start App Store og søk etter “Showtime” på Samsung Smart TV. Velg «Legg til hjemme» for å installere appen. Når du er installert, logg inn ved hjelp av ShowTime -legitimasjonen. Du kan nå streame Showtime på Samsung Smart TV.

Hvordan aktiverer jeg Showtime på Amazon?

Bare se raske trinn for å legge til Showtime på Amazon Prime.

 1. Åpne Amazon Prime: Open Amazon Prime -app.
 2. Logg på: Trykk på Logg på og fullfør den.
 3. Gå til Channel -seksjonen:
 4. Finn showtime der.
 5. Klikk på alternativene.
 6. Abonner Showtime og start din gratis prøveperiode.

Hvorfor må jeg fortsette å aktivere Showtime når som helst på Firestick?

Hvorfor blir jeg bedt om å logge inn igjen? For sikkerhetsformål kan du bli bedt om å regelmessig autorisere kontoen din på Showtime når som helst. Dette krever at du logger deg på kontoen din igjen på datamaskinen eller mobilenheten din.

Er roku showtime samme som showtime?

Det virker for meg som Showtime på Roku -kanalen er en slank ned versjon av den frittstående Showtime. Samme ting med Starz på Roku og Fandor Spotlight. Det er ingen søkefunksjon og et minimalt utvalg.

Hva er forskjellen mellom Showtime og Showtime på Roku?

SHOWTIME streamingtjenesten er noe alle kan abonnere på for $ 10.99 per måned. Showtime når som helst, derimot, er en app som kabel-, satellitt- og live -TV -streaming -abonnenter kan bruke til å streame showtime gratis hjemme eller på farten.

Er showtime på roku det samme som showtime?

Vær oppmerksom på det Hvis du abonnerer på Showtime på Roku -kanalen, vil du bare kunne se Showtime gjennom Roku -kanalen, Men hvis du kjøper Showtime gjennom kanalleverandøren direkte, vil du kunne se Showtime -innhold gjennom forskjellige plattformer.

Er showtime når som helst det samme som showtime?

SHOWTIME streamingtjenesten er noe alle kan abonnere på for $ 10.99 per måned. Showtime når som helst, derimot, er en app som kabel-, satellitt- og live -TV -streaming -abonnenter kan bruke til å streame showtime gratis hjemme eller på farten.

Hvordan kobler jeg min Showtime -konto til Amazon?

Bare se raske trinn for å legge til Showtime på Amazon Prime.

 1. Åpne Amazon Prime: Open Amazon Prime -app.
 2. Logg på: Trykk på Logg på og fullfør den.
 3. Gå til Channel -seksjonen:
 4. Finn showtime der.
 5. Klikk på alternativene.
 6. Abonner Showtime og start din gratis prøveperiode.

Kan jeg bruke Showtime -appen med Amazon Prime?

Prime -medlemmer kan abonnere på Showtime med Prime videokanaler. 7-dagers gratis prøveversjon og bare $ 10.99/måned.

Hvordan aktiverer jeg Showtime på Firestick?

Hvordan abonnerer jeg på SowTime Streaming Service på Fire TV, Fire TV Stick eller Fire Tablet (Kindle Fire)?

 1. Last ned ShowTime -appen på Fire TV, Fire TV Stick eller Fire Tablet (Kindle Fire). …
 2. Start Showtime -appen og velg alternativet for å starte gratis prøveperioden.

Kan jeg se Showtime på Roku Channel?

Registrer deg nå for å få ShowTime® på Roku -kanalen for bare $ 4.99/mo i 4 måneder* for nye abonnenter.

Er showtime når som helst på Roku gratis?

Showtime Anytime® er tilgjengelig kl Ingen ekstra kostnad med ShowTime -abonnementet ditt gjennom deltagende TV -leverandører.

Hvordan logger jeg på Showtime -kontoen min?

Hvordan logger jeg på for å vise seg når som helst?

 1. Gå til ShowTimeanyytime.com og klikk på «Logg inn» -koblingen som ligger øverst på siden.
 2. Velg TV -leverandøren din. …
 3. Skriv inn TV -leverandøren din brukernavn og passord. …
 4. Klikk «Logg inn»

29. august 2019

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *