Hvordan aktiverer jeg inndataenheter på Discord?

Hvordan legger jeg til en inngangsenhet til uenighet?

I innstillingsmenyen, under «Appinnstillinger», velg «Voice & Video» til venstre. Dette vil få opp menyen der du kan endre innstillingene for mikrofon eller headset. Å velge hvilken mikrofon eller headset uenighet som skal bruke, Åpne rullegardinmenyen under «Input Device».

Hvorfor har jeg ingen inngangsenheter aktivert uenighet?

Sjekk innstillinger for personvern og sikkerhet Klikk på Start -menyen og velg Innstillinger. Nå, klikk på personvern. Deretter klikker du på mikrofon, det er på venstre side -meny under apptillatelser. Forsikre deg om at tilgangen til mikrofon er på og la apper få tilgang til mikrofonen din er på.

Hvordan fikser du en inngangsenhet på uenighet?

Her er en rask guide gjennom hele saken:

  1. Klikk på brukerinnstillingsikonet nederst til venstre i Discord Windows. …
  2. Klikk deretter på Voice & Video (under appinnstillinger). …
  3. Bla ned til inngangsfølsomhet og aktiver vekslingen ved siden av automatisk bestillingsfølsomhet, hvis den ikke allerede er aktivert.

Hvordan lar jeg Discord få tilgang til mikrofonen min?

0: 502: 05Fix «Grant Discord Access to Mic» | Discord Fix Guide | WindowsSyOutubestart av den foreslåtte utklippen av foreslått klipp, sørg for å slå på, gi apper tilgang til mikrofonen din. Så under kameraet Domoresimply sørg for å slå på, gi apper tilgang til mikrofonen din. Så under kameraet gjør det samme her, la apper få tilgang til din. Kamera.

Hvorfor oppdager ikke uenighet?

Skriv inn «Innstillinger» i søkefeltet, trykk Enter og klikk på «Privacy». Under app “Tillatelser” velger du “Microphone” for å se hvilke apper som er gitt tilgang (sørg for at vippebryteren er i ‘On’ -posisjonen. Hvis det ikke er det, vil det ikke fungere fordi Uenighet er blokkert fra å bruke mikrofonen). Nå skal uenighet oppdage mikrofonen din.

Hvorfor plukker ikke uenigheten mikrofonen min?

Sjekk om ‘automatisk inngangsfølsomhet’ er aktivert. Mikrofonen din kan slutte å fungere ordentlig hvis innstillingen av automatisk inngangsfølsomhet er deaktivert i Discords innstillinger. Når du deaktiverer denne innstillingen, forhindrer den Discord -appen fra å «automatisk» plukke opp lyder fra mikrofonen din.

Hvordan aktiverer jeg mikrofonen min?

Innstillinger. Trykk på Innstillinger for nettsteder. Trykk på mikrofon eller kamera. Trykk for å slå mikrofonen eller kameraet av eller på.

Hvorfor fungerer ikke mikrofonen min på Discord PC?

Gi uenighet tilgang til mikrofonen din Bruk Windows søkeboksen til å åpne innstillinger. Naviger til personvern i innstillinger. Trykk på mikrofon i appstillatelser under personverninnstillinger. Aktiver vekslingen for å tillate apper for å få tilgang til mikrofonen din.

Hvorfor mikrofonen min ikke fungerer?

Kontroller lydinnstillingene på enheten din Hvis volumet på enheten din er stum, kan du tro at mikrofonen din er feil. Gå til lydinnstillingene på enheten din og sjekk om samtalevolumet eller medievolumet er veldig lavt eller stum.

Hvorfor er ikke PC -en min plukker opp mikrofonen min?

Naviger til systeminnstillingen og klikk på lyd i venstre sidefelt. Deretter klikker du på Administrer lydenheter under feilsøkingsknappen i innstillingene for inndataenheter. Bla nedover, finn enheten under den funksjonshemmede delen, og aktiver mikrofonen din ved å klikke på Aktiver.

Hvorfor fungerer ikke mikrofonen min?

Gå til lydinnstillingene på enheten din og Sjekk om samtalevolumet eller medievolumet er veldig lavt eller stum. Hvis dette er tilfelle, kan du bare øke samtalevolumet og medievolumet på enheten din. Som nevnt tidligere, kan skittpartikler akkumulere og enkelt tette mikrofonen på enheten din.

Hvordan får jeg mikrofonen min til å fungere på PCen min?

Følg disse trinnene for å installere en ny mikrofon:

  1. Forsikre deg om at mikrofonen din er koblet til PCen din.
  2. Velg Start> Innstillinger> System> Lyd.
  3. I lydinnstillinger, gå til Input og i Liste over inndataenheter, velg mikrofonen eller opptaksenheten du vil bruke.

Hvorfor kan jeg ikke bli hørt på uenighet?

Årsaken bak dette problemet er vanligvis Feil lydinnstillinger eller lydenheten din blir ikke valgt som standardenhet. I noen tilfeller kan problemet være forårsaket av en uenighetsoppdatering eller en feil i Discord -appen. De fleste av disse grunnene kan elimineres i løpet av få minutter, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Hvorfor fungerer ikke MIC på PC?

Forsikre deg om at apper har tilgang til mikrofonen Hvis mikrofonen din ikke blir oppdaget etter å ha oppdatert Windows 10, kan det hende du må gi appene dine tillatelse til å bruke den. For å la apper få tilgang til mikrofonen, velg Start, og velg deretter Innstillinger> Personvern> Mikrofon . Velg Endre, slå på Apps for å få tilgang til mikrofonen din.

Hvorfor oppdager datamaskinen min ikke mikrofonen min?

Naviger til systeminnstillingen og klikk på lyd i venstre sidefelt. Deretter klikker du på Administrer lydenheter under feilsøkingsknappen i innstillingene for inndataenheter. Bla nedover, finn enheten under den funksjonshemmede delen, og Aktiver mikrofonen din ved å klikke på Aktiver.

Hvorfor fungerer ikke mikrofonen min?

Gå til lydinnstillingene på enheten din og Sjekk om samtalevolumet eller medievolumet er veldig lavt eller stum. Hvis dette er tilfelle, kan du bare øke samtalevolumet og medievolumet på enheten din. Som nevnt tidligere, kan skittpartikler akkumulere og enkelt tette mikrofonen på enheten din.

Bryter Discord RN?

Ingen hendelser rapportert i dag.

Hvem er grunnleggeren av Discord?

Jason Citron
Discord ble begynt å løse et stort problem: Hvordan kommunisere med venner over hele verden mens du spilte spill på nettet. Siden barndommen, grunnleggere Jason Citron og Stan Vishnevskiy Begge delte en kjærlighet til videospill, og verdsatte vennskapene og forbindelsene som dannet seg mens de spilte dem.

Hvorfor er min uenighet PFP uskarp?

Den nylige feilen i Discord gjør alle avatarprofilbilder uskarpe når de lastes opp fra iOS -enheter som iPhone og iPad eller til og med noen Android -enheter. Den eneste løsningen for å fikse dette akkurat nå er å Last opp PFP fra PC -nettleseren. Dette problemet er bemerket av devs, og de er klar over denne feilen.

Er uenighet ok for 12 -åringer?

Som en åpen plattform kommer uenighet med noen risikoer, spesielt for yngre brukere. Foreldre er godt råd til å ta 13+ aldersbegrensningen på alvor, og sørg for at barna er forberedt på å håndtere innhold av voksne og potensiell kontakt med fremmede før de melder seg på.

Hvor gammel er uenighet?

Uenighet ble offentlig utgitt i Mai 2015 Under domenenavnet Discordapp.com.

Hvorfor ser uenigheten min rart ut?

Slå av maskinvareakselerasjon Den første løsningen vi skal prøve er den som har fungert for de fleste som har hatt spørsmålet om pixelert/uskarp tekst på Discord. Mange mennesker har løst problemet ved å slå av maskinvareakselerasjon i uenighet.

Hva er uenighet PFP -størrelse?

Den anbefalte størrelsen for Discord -profilbildet er 128 × 128 piksler, Men hvis du laster opp en større, vil Discord kutte den ned til riktig størrelse.

Hvorfor er Discord 17+ nå?

ofte stilte spørsmål. Spørsmål: Hvorfor oppdaterte Discord sin aldersvurdering fra 12+ til 17+? A: Discord oppdaterte aldersvurderingen til 17+ på Apples forespørsel. Vi jobber hardt for å skape robuste kontroller og retningslinjer for å sikre at mindreårige ikke blir utsatt for innhold upassende for dem.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *