Hvordan blir jeg kvitt fuktighetsdetektert varsel?

Hvor lang tid tar det før fuktighetsvarslingen går bort?

Vent på at fuktigheten fordamper. Vann vil naturlig fordampe fra ladeporten innen omtrent 1 til 2 timer. Hvis noe annet væske enn ferskvann kommer inn i ladeporten på enheten din, må du skylle den i ferskvann og tørke den grundig med en tørr, myk klut.

Hvordan fjerner jeg fuktighet oppdaget i ladeporten?

Bruk alternativ for utvinning av Android System for å omgå fuktighet oppdaget ved 0% lading.

 1. La laderen kobles til telefonen.
 2. Trykk og hold disse knappene sammen: Power + Volume Up + Bixby.
 3. Android -logo vises. …
 4. Trykk på Volum Down -tasten flere ganger for å gå inn i Android System Recovery Alternativ -skjermbilde.

Hvorfor vil ikke fuktigheten som oppdages ikke forsvinne?

Saltvann: Meldingen kan noen ganger være vedvarende hvis telefonen var nedsenket i saltvann. Dette er fordi IP68 -rangeringen ikke gjelder saltvann. Våt port: Hvis ladeporten på mobiltelefonen er våt eller har beholdt litt fuktighet, vil ikke «fuktighetsdetektert» -meldingen ikke forsvinne med mindre du blir kvitt den.

Hvordan tilbakestiller jeg min samsung fuktighetsvarsel?

Slå av enheten. Trykk og hold opp volumet opp og Bixby / Power -tasten. Når Android -logoen vises, slipp begge nøklene.

Hvorfor fortsetter Samsung -telefonen min at fuktighet oppdaget?

Du kan få en fuktdetektert feil, selv om telefonen ikke kom i kontakt med vann. Eksponering for miljøer med høy luftfuktighet kan også utløse et vannfallikon. Prøv å tørke enheten, og hvis ladeporten din er helt tørr, start telefonen på nytt.

Hvorfor fortsetter telefonen min å si fuktighet oppdaget?

Forsikre deg om at det ikke er noen fuktighet i ladeporten eller ladekabelen Faktisk væskeeksponering er den mest sannsynlige årsaken til denne advarselen. Hvis du merker eller mistenker fuktighet, må du straks slå av telefonen og forsøke å tørke området med en liten statisk fri klut.

Hvorfor sier telefonen min fuktighet oppdaget når det ikke er fuktighet?

Poenget er, Den oppdagelsesdetekterte meldingen er faktisk ikke en feil, men et sikkerhetstiltak for å beskytte Samsung -telefonen din. Fuktdeteksjonssensoren stopper intelligent enheten fra å lade automatisk så snart den oppdager fuktighet i ladeporten eller USB -kabelen.

Hvorfor sier telefonen min fuktighet i ladeporten?

Vedtak. Forsikre deg om at det ikke er noen fuktighet i ladeporten eller ladekabelen Faktisk væskeeksponering er den mest sannsynlige årsaken til denne advarselen. Hvis du merker eller mistenker fuktighet, må du straks slå av telefonen og forsøke å tørke området med en liten statisk fri klut.

Hvordan omgår jeg Samsung S10 fuktighet oppdaget?

0: 4510: 02Galaxy S10 Moisture Detected Fix -8 Solutions – YouTubeyOutube

Kan du slå av fuktighet oppdaget S8?

Heldigvis er det noen få enkle løsninger som skal løse fuktighetsfeilen til Samsung Galaxy S8. En populær rute er å Ta en tørketrommel og bruk den på porten. Dette vil både varme opp og tørke ut USB -porten til alt som telefonen kan ta feil for fuktighet.

Hvordan slår jeg av fuktighet på iPhone?

Hvis du ser denne meldingen som vises på iPhone, Koble fra den fra laderen og la den være ute i flere timer. Mens iPhone tørker ut, unngå å plugge hva som helst, for eksempel hodetelefoner eller en annen lader, inn i lynporten.

Hvordan blir du kvitt fuktighet oppdaget S21?

5: 149: 32moisture oppdaget S22 Ultra Fix {Works for S20, S21, S22 Series} YouTube

Hvorfor fortsetter samsungene mine at det er fuktighet oppdaget?

Du kan få en fuktdetektert feil, selv om telefonen ikke kom i kontakt med vann. Eksponering for miljøer med høy luftfuktighet kan også utløse et vannfallikon. Prøv å tørke enheten, og hvis ladeporten din er helt tørr, start telefonen på nytt.

Hvorfor fortsetter telefonen min å si at væske oppdaget?

Hvis du ser en av disse varslene, IPhone har oppdaget væske i lynporten eller på lynkabelen eller lynetilbehøret. For å beskytte din iPhone og tilbehør, lading og tilbehør er ikke tilgjengelig til lynporten og tilbehøret er tørt.

Hva gjør du når iPhone sier at væske oppdaget?

Slå av iPhone og la den ligge på en flat overflate. Om muliggrader din iPhone med tørkemidler, noe som kan hjelpe den med å tørke ut. Du kan ofte finne små tørkemidler i skoesker eller fraktcontainere. Da er det på tide å være tålmodig.

Hvordan slår jeg av væskedeteksjon på iPhone?

Hvordan fikse væske oppdaget i lynkontakt

 1. Avskjed det. …
 2. Start på nytt hvis nødtil overstyring ikke fungerer. …
 3. Bruk Apple Charger. …
 4. Lad iPhone tidlig. …
 5. Bruk magsafe trådløs lading. …
 6. Tilbakestill alle innstillinger.

4. desember 2020

Hvordan tørker jeg Android -ladeporten min?

Det er ikke vanskelig å ende opp med vann i smarttelefonens ladeport….Hvordan tørke USB -ladeporten: 3 tips

 1. Legg telefonen foran en vifte, eller la den tørke naturlig. …
 2. Lytt til telefonens advarsel eller rådsmeldinger. …
 3. Plasser telefonen i ris over natten.

12. april 2022

Hvordan tørker jeg ut iPhone -ladeporten?

Slå av iPhone og la den ligge på en flat overflate. Hvis mulig, Omgi din iPhone med tørkemidler, som kan hjelpe det med å tørke ut. Du kan ofte finne små tørkemidler i skoesker eller fraktcontainere. Da er det på tide å være tålmodig.

Hvordan tørker du ut en telefonladerport?

La enheten din ligge i et tørt område i minst en time med ladeporten vendt nedover. Dette vil tillate luftstrøm i havnen og tvinge overflødig vann til å dryppe ut på egen hånd. Hvis du mistenker at USB-C- eller Lightning-kabelen også er våt, må du lagre den på et tørt sted der luft også kan nå den i en time.

Hvordan slår jeg av Android fuktighet oppdaget?

Deaktiver hurtiglading: Deaktivering av hurtiglading kan gjøre fuktighetsdetektert advarsel på Samsung Galaxy-enheten din til å gå bort. Trinnene for å nå innstillingen er forskjellig avhengig av programvareversjonen. Gå til Innstillinger> Vedlikehold av enheter> Batteri> 3-punkts ikon> Avanserte innstillinger> Rask lading og slå det av.

Hvorfor sier telefonen min fuktighet oppdaget når det ikke er noen?

Du kan få en fuktdetektert feil, selv om telefonen ikke kom i kontakt med vann. Eksponering for miljøer med høy luftfuktighet kan også utløse et vannfallikon. Prøv å tørke enheten, og hvis ladeporten din er helt tørr, start telefonen på nytt.

Hvordan overstyrer du væskedeteksjonen og lader iPhone?

Hvis mulig, bør du tørke utsiden av iPhone og lade den trådløst i stedet. For å overstyre varselet om flytende deteksjon, ganske enkelt koble til lynkabelen eller tilbehør kort tid etter at det vises. Når varselet om flytende deteksjon dukker opp igjen, trykker du på den nye nødoverstyringsknappen.

Hvordan blir jeg kvitt væskedeteksjon på iPhone?

Hvis iPhone- eller Lightning -tilbehøret ditt er vått Trykk forsiktig mot din hånd med lynkontakten vendt ned for å fjerne overflødig væske. La din iPhone ligge i et tørt område med litt luftstrøm. Etter minst 30 minutter, prøv å lade med en lynkabel eller koble til et lyntilbehør.

Hvorfor fortsetter Samsung min at fuktigheten oppdager?

Du kan få en fuktdetektert feil, selv om telefonen ikke kom i kontakt med vann. Eksponering for miljøer med høy luftfuktighet kan også utløse et vannfallikon. Prøv å tørke enheten, og hvis ladeporten din er helt tørr, start telefonen på nytt.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *