Hvordan blir jeg kvitt visuell telefonsvarer på Android?

Hvordan stopper jeg visuell telefonsvarer fra å dukke opp?

Det var under «Call Services» i Android -versjonen min, ikke «telefon». Gå til innstillinger, apper og varsling, appinfo, velg de tre prikkene (øverste høyre hjørne), velg Vis system, bla nedover for å ringe tjenester, velg lagring, og trykk deretter klare data. VM -ikonet mitt gikk bort umiddelbart.

Hva er visuell telefonsvarer Android?

Visuell telefonsvarer lar brukere enkelt sjekke telefonsvarer uten å ringe noen. Brukere kan se en liste over meldinger i et innbokslignende grensesnitt, lytte til dem i hvilken som helst rekkefølge, og kan slette dem etter ønske.

Hva er visuell telefonsvarer og trenger jeg det?

Visual telefonsvarer er en funksjon som lar deg gjøre følgende: Motta og lytte til meldinger i hvilken som helst rekkefølge. Bla gjennom meldinger visuelt. Lagre, arkivere eller slette meldinger ved berøring.

Hva er forskjellen mellom visuell telefonsvarer og telefonsvarer?

Visuell telefonsvarer er direkte tilgang til telefonsvarer med et visuelt grensesnitt. Et slikt grensesnitt presenterer en liste over meldinger for avspilling, i motsetning til den sekvensielle lyttingen som kreves ved hjelp av tradisjonell telefonsvarer, og kan inneholde en utskrift av hver melding.

Hvordan blir jeg kvitt visuell telefonsvarer på Samsung -telefonen min?

Hvordan blir jeg kvitt telefonsvarer varsel om Samsung?

Må jeg betale for visuell telefonsvarer?

Hvor er telefonsvarerinnstillingene mine?

Må jeg betale for visuell telefonsvarer?

Hvorfor må jeg betale for visuell telefonsvarer?

Hvordan får jeg vanlig telefonsvarer på Android?

Må du betale for visuell telefonsvarer?

Hvordan slår jeg av visuell telefonsvarer på Samsung Galaxy S21?

Hvordan blir jeg kvitt telefonsvareren på min Samsung Galaxy S10?

Hvordan blir jeg kvitt en telefonsvarer som ikke vil forsvinne?

Er visuell telefonsvarer trygt?

Hvor er telefonsvareren på Android -telefonen min?

Hvordan slår jeg på visuell telefonsvarer på Android?

Hvordan slår jeg av visuell telefonsvarer på Samsung Galaxy S21?

Hva er visuell telefonsvarer Samsung Galaxy?

Kan jeg tvinge til å stoppe visuell telefonsvarer?

Hvordan deaktiverer jeg telefonsvarer på Samsung -telefonen min?

Hvordan blir jeg kvitt telefonsvareren på min Samsung?

Hvordan sletter jeg telefonsvarer på Samsung?

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *