Hvordan blokkerer jeg en eBay -kjøper fra å kontakte meg?

Kan du hindre noen fra å kontakte deg på eBay?

Blokkerte brukere har fortsatt lov til å sende deg beskjed om en oppføring. Hvis du bestemmer deg for å endre dette, kan du gjøre det på kjøperkravets side på eBay -kontoen din. Du finner denne siden under fanen ‘Nettsteder’ i kontoen din. Merk av i boksen som sier ‘ikke tillater blokkerte kjøpere å kontakte meg’, og du er satt.

Hvordan hindrer jeg noen i å sende meg beskjed på ebay?

Konto> Nettstedsinnstillinger> Kjøperkrav, Rediger> Bla ned og velg Ikke la blokkerte kjøpere kontakte meg, klikk på Send inn.

Hvordan blokkerer jeg en spesifikk kjøper på eBay?

Blokkerer en kjøper på eBay

 1. Gå til Block -kjøperne fra oppføringssiden din.
 2. Skriv inn kjøperens brukernavn i tekstboksen (du kan legge til opptil 5000 brukernavn).
 3. Velg Send inn.

Hvordan blokkerer jeg en kjøper på eBay 2021?

Hvordan blokkere noen på eBay

 1. Logg inn på eBay -kontoen din og klikk på lenken «Hjelp og kontakt» øverst på skjermen. …
 2. Skriv inn «Blokker en kjøper» i søkefeltet på neste side.
 3. Klikk på lenken «Blokker en kjøper» som vises. …
 4. Skriv inn brukernavnet (og opptil 5000 navn atskilt med komma eller på nye linjer) og treff «Send.»»

20. november 2019

Kan blokkere kjøpere etterlater tilbakemelding?

Kjøpere som er suspendert for ubetalte varer eller andre brudd på politikken har ikke lov til å legge igjen negative eller nøytrale tilbakemeldinger.

Hvordan kan du fortelle om en selger har sperret deg på eBay?

Bla ned gjennom oppføringen og se etter «spørsmål og svar om denne oppføringen» venstre side av siden …… hvis en selger har deg blokkert, Du vil ikke se «Still et spørsmål» uthevet i blått under denne delen.

Hvordan rapporterer jeg en melding på eBay?

For generelle problemer og henvendelser, vennligst kontakt vårt kundesupportteam. Hvis du er mistenksom over en e -post som hevder å være fra eBay, Logg på min eBay og klikk på fanen Meldinger. Hvis du ikke ser den samme meldingen der, er e -posten falsk. For å rapportere en falsk e -post, videresende den som et vedlegg til [email protected]

Kan blokkere kjøpere etterlater tilbakemelding?

Kjøpere som er suspendert for ubetalte varer eller andre brudd på politikken har ikke lov til å legge igjen negative eller nøytrale tilbakemeldinger.

Kan du stoppe null tilbakemeldingsbudgivere på ebay?

Det har aldri vært et alternativ å blokkere kjøpere med 0 tilbakemelding. Du pleide å kunne blokkere kjøpere med mindre enn 0, men siden en kjøper ikke lenger kan ha mindre enn 0, er det ikke lenger nyttig. Du kan blokkere kjøpere med flere ubetalte varer.

Hvordan blokkerer jeg en kjøper på eBay UK?

Slik blokkerer du kjøpere basert på spesifikke kriterier:

 1. Gå til å selge preferanser – åpnes i nytt vindu eller faner i ebayen min.
 2. Bla ned til kjøperkravene og velg Rediger ved siden av blokkering av kjøpere som.
 3. Skriv inn dine preferanser og velg Send inn.

Hva skjer når du rapporterer en kjøper på eBay?

eBay fører poster når du rapporterer en kjøper for å ha misbrukt MBG for å få returforsendelse betalt av selgeren. Kjøperen vil ikke vite at han/hun er rapportert. Hvis det er inngitt nok rapporter for den kjøperen, kan eBay nekte å godta noen saker fra den kjøperen under MBG.

Vil eBay fjerne urettferdig negativ tilbakemelding?

Fordi vi ikke vet når en kjøper faktisk har betalt, har kjøpere lov til å fortsette å bruke eBay som de normalt ville gjort, og det inkluderer å gi tilbakemelding. men, eBay vil fjerne eventuell nøytral eller negativ tilbakemelding som kjøperen har igjen i noen av disse tilfellene: Kjøperen svarer ikke på den ubetalte vareprosessen.

Kan en blokkert kjøper etterlate tilbakemeldinger på eBay?

Kjøpere som er suspendert for ubetalte gjenstander eller andre brudd på politikken, har ikke lov til å etterlate negative eller nøytrale tilbakemeldinger. Vi fjerner alle nøytrale eller negative tilbakemeldinger som er igjen av suspenderte kjøpere, slik at det ikke vil påvirke selgerenes omdømme negativt.

Hvorfor skulle en bruker bli blokkert på eBay?

Hold, begrensninger eller suspensjoner er vanligvis plassert på kontoer av en av følgende årsaker: Du har eBay -gebyrer å betale. Du må refundere eBay for refusjon det gjorde til kjøperen din. Du har krenket en av eBays regler eller retningslinjer.

Hvordan blokkerer jeg en eBay -selger?

Fra søkeresultatssiden, gå til avansert søkeside, bla ned til selgerdelen, velg «Bare vis elementer fra» og «Ekskluder» og skriv deretter opp til ti selgerbrukernavn atskilt med komma. Treff deretter «Search».

Hva skjer når noen rapporterer deg på eBay?

Hvis kjøperen klager til eBay da eBay vil sende deg et varsel om at du må svare på tvisten. Du må svare! Du må ha noe bevis. En mottak av kjøp vil være et godt bevis på at du kan sende ebay en kopi e -post.

Kan jeg blokkere en budgiver som allerede har by på?

Selv om blokkering av en bruker forhindrer brukeren i å plassere fremtidige bud på auksjonene dine, Det har ingen innvirkning på noen åpne bud som brukeren har plassert på noen løpende auksjoner, Så det kan være lurt å sjekke løpende auksjoner når du er ferdig for gjenværende bud som må kanselleres.

Hva gjør eBay med ikke -betalende budgivere?

Kjøpere må betale for varene de kjøper på eBay innen 4 kalenderdager. Hvis kjøperen ikke betaler innen denne tidsrammen, Selgeren kan kansellere bestillingen og en ubetalt avbestilling vil bli registrert på kjøperens konto.

Hvordan rapporterer jeg trakassering på eBay?

Du kan rapportere en selger for trakassering….Alt du trenger å gjøre er å klikke på lenken nedenfor:

 1. Hit Report Seller.
 2. Sjekk på: Selgeren har krenket en av eBays policyer, klikk på fortsett.
 3. Skriv inn selgerens brukernavn.
 4. Klikk på enten: selger sendt truende eller voldelige meldinger eller annet.

Hvordan rapporterer jeg en frekk kjøper på eBay?

Du kan også Rapporter en kjøper fra din solgte vareliste – åpnes i nytt vindu eller faner. Velg Legg igjen tilbakemelding fra rullegardinmenyen ved siden av varen, og velg deretter Rapport kjøper. Vi tar alle rapporter på alvor, men sørg for at kravene dine er nøyaktige. Lær mer om falsk rapportering av brudd på policyene.

Hva er misbruk av kjøper?

I denne typen svindel, Kjøperen vil kjøpe en vare, og hevder senere at de aldri mottok produktet de kjøpte selv om de gjorde det. I de fleste tilfeller vil selskapet enten tilbakebetale utsalgsprisen eller sende en annen vare. Uansett kommer svindleren fremover.

Kan en blokkert eBay -kjøper etterlate tilbakemeldinger?

Kjøpere som er suspendert for ubetalte gjenstander eller andre brudd på politikken, har ikke lov til å etterlate negative eller nøytrale tilbakemeldinger. Vi fjerner alle nøytrale eller negative tilbakemeldinger som er igjen av suspenderte kjøpere, slik at det ikke vil påvirke selgerenes omdømme negativt.

Kan en blokkert kjøper se oppføringene mine?

Blokkerte kjøpere kan fremdeles se dine aktive oppføringer Ja, en bruker på BBL -en din kan se varene dine; hvem som helst kan se varene dine uten å trenge tillatelse. En bruker trenger ikke engang å logge på for å se varene dine, så det er ingen måte å blokkere dem fra å se.

Hvordan vet jeg om en ebay -selger blokkerte meg?

Bla ned gjennom oppføringen og se etter «spørsmål og svar om denne oppføringen» venstre side av siden …… hvis en selger har deg blokkert, Du vil ikke se «Still et spørsmål» uthevet i blått under denne delen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *