Hvordan bruker du Netsurveillance Web?

Hvordan får jeg tilgang til DVR -nettleseren min?

1: 122: 38Hvise å se DVR eller kameraet ditt ved hjelp av Chrome – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått Clipyou -type i Chrome Colon fremover Slash Fork / A PPS for apper og deretter treff Enter. Og så kan du skrive inn Chrome Colon fremover Slash Fork / A PPS for apper og deretter treffe Enter. Og så kan du klikke på den enkle seeren som vil starte som en Chrome -app i sin egen lille nettleser.

Hvordan kan jeg se CCTV i nettleseren min?

Hvordan se IP -kameraet ditt eksternt via en nettleser

 1. Finn kameraets IP -adresse. …
 2. Åpne en nettleser og skriv IP -adressen. …
 3. Gå til innstilling> Grunnleggende> Nettverk> Informasjon for å finne HTTP -portnummeret som brukes av kameraet.
 4. Etter at du har endret porten, må du starte kameraet på nytt for å lagre endringene.

Hvordan kan jeg se sikkerhetskameraer på datamaskinen min?

Sikkerhetskamera live feed via nettleser

 1. Finn sikkerhetskameraets IP -adresse.
 2. Åpne en nettleser etter eget valg og skriv inn IP -adressen.
 3. Angi påloggingsinformasjon.
 4. Finn HTTP -portnummeret som brukes av kameraene og endre portnummeret.
 5. Start sikkerhetskameraet på nytt slik at du kan lagre endringene.

Hvordan får jeg tilgang til CCTV på Chrome?

Her er det tweek av hvordan du kan endre en innstilling for å sikre at du fremdeles kan se live view og replay -videoen av CCTV -kameraet ditt, IP -kameraer, NVR, DVR på Chrome -nettleseren: Åpne Chrome-nettleseren, i adressefeltet, kopier og lim inn krom: // flagg/#enable-npapi. Du bør se skjermen som nedenfor. Klikk på “Aktiver …

Hva er DVR Web?

Skybasert digital videoopptaker (DVR) ved hjelp av Microsoft OneDrive. Ekstern visning av enhetens innebygde kamera, webkameraer, samt nettverkskameraer. Øyeblikkelig visning fra hvilken som helst enhet ved hjelp av en nettleser.

Hvordan finner jeg min DVR IP -adresse?

0: 042: 19 Hvordan finne din IP og tilordne en til DVR -systemet. – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg tilgang til sikkerhetskameraene mine fra en IP -adresse?

1: 384: 35Hvise å finne IP -kameraadressen og sette opp portvideresending for fjernkontroll …YouTube

Hvorfor kan jeg ikke se CCTV eksternt?

Hva du skal gjøre hvis du ikke eksternt ser på sikkerhetskameraer ved å bruke internett via Port Videresending. Forsikre deg om at kameraene dine er koblet til nettverket. Forsikre deg om at alle portene i nettverkskonfigurasjonen er kartlagt til Internett. Åpne brannmuren i ruteren for å gi internettilgang til kameraet.

Hvordan kan jeg koble CCTV til den bærbare datamaskinen min på nettet?

2: 173: 48 Hvordan se CCTV på en PC eller bærbar PC – YouTubeyOutube

Kan jeg bruke den bærbare datamaskinen min som en skjerm for sikkerhetskamera?

Med et av et halvt dusin gratis programmer kan du bruke den bærbare datamaskinen til å overvåke boarealet ditt gjennom det innebygde kameraet. De fleste programmene er gratis, men forenklet. For avansert funksjonalitet kan du betale for tilleggsfunksjoner fra slike som Yawcam (det vi bruker i dag), ISPY, SecuritySpy og andre.

Hvordan finner jeg min CCTV IP -adresse?

Den enkleste måten å finne IP -adressen til sikkerhetskameraet er å Sjekk nettverkssiden på CCTV -kameraprogramvaren (mobilapp eller PC -klient). Nettverkssiden vil vise all IP -adresseinformasjonen til kameraet ditt.

Hva er den beste appen for CCTV?

De beste hjemmesikkerhetsappene for Android

 • Athome -kamera.
 • Alfredcamera Home Security.
 • Ip webkamera.
 • Tinycam Monitor.
 • Wardencam.
 • Bonus: maskinvaresikkerhetskamera -apper.

Hvordan kobler jeg DVR til telefonen min?

0: 316: 00Hvise å koble til en DVR ved hjelp av en Android -telefon – YouTubeyOutube

Hvordan kobler jeg DVR til internett trådløst?

0: 473: 10Hvise å koble en CCTV DVR til en trådløs ruter – YouTubeyOutube

Hvordan konfigurerer jeg DVR?

1: 1812: 01Hvise å konfigurere DVR NVR for ekstern visning trinn forbi … – YouTubeyOutube

Hvordan kan jeg se på sikkerhetskameraet mitt på telefonen min?

0: 316: 00Hvise å koble til en DVR ved hjelp av en Android -telefon – YouTubeyOutube

Hvordan kobler jeg IP -kameraet mitt til telefonen min?

Bruk Android som et IP -webkamera alt du trenger å gjøre er Aktiver Wi-Fi, finn riktig app, sett den opp, og plasser deretter Android-enheten din etter behov. Resultatet er et jevnt IP -webkamera -bilde streamet over nettet. Du kan se opptakene i hvilken som helst nettleser.

Hvordan kobler jeg videokameraet mitt til den bærbare datamaskinen min?

1: 532: 56 Hvordan koble et kamera til datamaskinen din for live streamingyoutube

Hvordan kan jeg koble CCTV -kameraet mitt til telefonen min?

Hvordan koble CCTV til Android eller iPhone ?

 1. Trinn 1: Koble DVR for å overvåke direkte. …
 2. Trinn 2: Konfigurer CCTV DVR -innstillinger. …
 3. Trinn 3: Konfigurer nå WiFi -ruteren for DVR. …
 4. Trinn 4: Koble DVR til WiFi via LAN -kabel. …
 5. Trinn 5: Kontroller innstillingene. …
 6. Trinn 6: Koble nå til Android -telefonen.

Hvordan kan jeg se CCTV på telefonen min?

0: 433: 37Hvise å koble et CCTV -system til telefonen eller nettbrettet – YouTubeyOutube

Hvordan kobler jeg CCTV til telefonen min?

2: 323: 41CCTV Camera Connect to Mobile | CCTV Telefon -app – YouTubeyOutube

Hvordan kan jeg se sikkerhetskameraene mine på telefonen min?

Hvordan koble CCTV til Android eller iPhone ?

 1. Trinn 1: Koble DVR for å overvåke direkte. …
 2. Trinn 2: Konfigurer CCTV DVR -innstillinger. …
 3. Trinn 3: Konfigurer nå WiFi -ruteren for DVR. …
 4. Trinn 4: Koble DVR til WiFi via LAN -kabel. …
 5. Trinn 5: Kontroller innstillingene. …
 6. Trinn 6: Koble nå til Android -telefonen.

Hvordan kan jeg se CCTV -en min online på mobil?

Hvordan koble CCTV til Android eller iPhone ?

 1. Trinn 1: Koble DVR for å overvåke direkte. …
 2. Trinn 2: Konfigurer CCTV DVR -innstillinger. …
 3. Trinn 3: Konfigurer nå WiFi -ruteren for DVR. …
 4. Trinn 4: Koble DVR til WiFi via LAN -kabel. …
 5. Trinn 5: Kontroller innstillingene. …
 6. Trinn 6: Koble nå til Android -telefonen. …
 7. 1 person laget dette prosjektet! …
 8. 74 kommentarer.

Hvordan kobler jeg sikkerhetskameraet mitt til telefonen min?

Fire trinn for å koble sikkerhetssystemer til telefonen din med WiFi

 1. ‍Step 1: Installer og start sikkerhetskamera -appen på smarttelefonen.
 2. Trinn 2: Legg sikkerhetskameraet ditt i applikasjonen ved hjelp av modellkoden eller QR -koden.
 3. Trinn 3: Klikk på sikkerhetskameraet som er koblet til telefonen for å se en live visning.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *