Hvordan bruker du Throttlestop?

Hvordan bruker jeg en Throttlestop CPU?

Undervolt CPU -en din ved å bruke Throttlestop så Med profilen du vil sette opp valgt, klikker du på «FIVR» -knappen i Throttlestop. I det nye vinduet, kryss av for «Lås opp justerbar spenning» -boksen. Deretter reduserer vi glidebryteren «forskyvningsspenningen», som er den undervoltende delen. Vi anbefaler å redusere dette til “-100mv” for å starte.

Hvordan undervurderer jeg CPU -en min?

Forbered deg på undervolt

 1. Trinn 1: Last ned et benchmarking -program. …
 2. Trinn 2: Åpne opp CPU-Z og gå videre til nedlasting av et annet program: HWMonitor. …
 3. Trinn 3: Med Hwmonitor som kjører, kjør CPU-Z-målestokken og legg merke til tallene som Hwmonitor vil vises.
 4. Trinn 1: Først må du sette opp Throttlestop.

Øker Throttlestop ytelsen?

Viser seg at det er «standard» for systemet mitt å strupe CPU på 1.9 GHz. Ved hjelp av Throttlestop (gratis) fjernet jeg CPU -gass for hastighetsgevinster og undervurderte CPU/cache/GPU for temperaturkontroll. Jeg kjører stabil på ~ 3.9 GHz og forbedringen er natt og dag! R, Python og Tableau løper nå mye raskere.

Øker underklokkingen FPS?

Undervolting forbedrer bare FPS hvis kortet ditt ikke opprettholder det maksimale klokkehastighet på grunn av strøm- eller temp -grenser. Det gjør imidlertid lavere kraft/vikarer/støy, uavhengig av FPS -effekt, noe som alltid er velkommen i mine øyne.

Vil underklokke CPU redusere varmen?

Underklokking brukes til å redusere datamaskinens strømforbruk, øke batterilevetiden, Reduser varmeutslipp, Og det kan også øke systemets stabilitet, levetid/pålitelighet og kompatibilitet. Underklokking kan implementeres av fabrikken, men mange datamaskiner og komponenter kan være underklokket av sluttbrukeren.

Undervolerer bra for spill?

Undervolting gjør ingenting for spill av seg selv. Undervolting er en teknikk for å tillate høyere overklokking av CPU. Nedre spenning betyr mindre kraft inn i CPU som betyr mindre varme, noe som betyr at den overklokkerte CPU ikke overopphetes så lett.

Kan du?

Intel undervolt. Intels overklokking eller undervolt kan gjøres gjennom det ekstreme tuningverktøyet (Intel XTU) eller BIOS.

Hvordan får jeg den beste ytelsen med Throttlestop?

jeg anbefaler Angi hastighetsskiftverdien til 64 eller lavere For maksimal ytelse på denne profilen. Klikk nå på boksen i hovedvinduet for hvilken profil du vil bruke mens du er på batteriet. Hvis batterilevetid er en bekymring, anbefaler jeg å sjekke «Deaktiver Turbo» -boksen.

Hvordan starter jeg vinduer med Throttlestop?

1. Skriv inn «Throttlestop» som navnet på oppgaven. 2. Kontroller kjøringen med høyeste privilegier -boks….I vinduet ‘nye action’:

 1. Velg Start et program.
 2. Klikk Bla gjennom. Velg deretter ‘Throttlestop.exe ‘applikasjon og klikk åpen.
 3. Når du er ferdig, klikk OK.

Undervolt CPU bra for spill?

For å konkludere, Undervolting er en flott måte å redusere kraft, varme og støy fra systemet ditt. Du vil ofte også kunne opprettholde den samme eller enda bedre klokkeytelsen. Dette åpner også muligheter for å sette kraftige GPUer i mindre tilfeller.

Må jeg undervise GPU?

4: 399: 50 Hvordan undervurdere grafikkortet ditt (og hvorfor du burde) – YouTubeyOutube

Er 80 grader celsius varm for en CPU?

Hvis du svever rundt 70 til 80 grader Celsius, Noen vil si at det generelt er trygt. Selv om det er litt trygt, er det allerede i nærheten.

Hvilken temp er for høy for en CPU?

Generelt bør prosessoren din ikke kjøre på noe større enn 75 grader C (167 grader F), men det er noe vrirom. Alt under 60 grader C (140 grader F) er perfekt. Rett over denne temperaturen er ok, men når du kryper over 70 grader C (158 grader f), Du må se på hvordan du kan avkjøle PC -en.

Hvor mange volt skal en GPU få?

De tar stort sett 12V Men den viktige spesifikasjonen er hvor mye strøm (forsterkere) de bruker.

Vil undervise skade GPU?

Du vil ikke skade GPU -en din ved å undervise den, Men du risikerer å miste litt stabilitet. Du må bestemme om strømsparing og kjøligere drift er verdt den svake risikoen for ustabilitet. Hvis du bestemmer deg for å undervurdere GPU -en din, kan du teste den i noen timer for å sikre at den holder opp.

Hvordan downclock min CPU?

Hvordan slå ned CPU -hastigheten med CPU -multiplikator

 1. Slå på datamaskinen, og trykk BIOS -oppsetttasten for å starte BIOS.
 2. Søk gjennom BIOS -menyene etter «CPU Multiplier» eller «CPU Ratio» -justeringsalternativet. …
 3. Velg alternativet «CPU Multiplier Clock», og endre verdien til neste nummererte alternativ. …
 4. Lagre og gå ut av BIOS.

Kan jeg undervise en låst CPU?

Selv om minimum er låst, kan du fremdeles endre baseklokken (ofte forkortet BCLK). Å øke det mer enn noen få prosent vil føre til et øyeblikkelig krasj, men Du kan redusere det til hva du vil, som vil underklokke CPU. Merk at dette vil redusere hastigheten på system -rammen og PCIe -banene også.

Hva skjer hvis du underviser for mye?

Den eneste risikoen du kjører i undervolt er et ustabilt system fordi du i kraft overklokker CPU for den aktuelle spenningen. Hvis du underviser for langt, Systemet ditt låses opp, og du må starte på nytt.

Er Throttlestop permanent?

Den eneste Throttlestop -funksjonen som kan gjøre en permanent endring av Windows Power Plan er C -statene – AC OFF / ON -funksjonen. Hvis du bruker denne Throttlestop-funksjonen for å deaktivere alle C-tilstandene dine, må du bruke Throttlestop for å aktivere C-tilstandene på nytt.

Hva er hastighetstrinnet Throttlestop?

Hastighetstrinn-på eldre CPU-er (pre-skylake), veksler styring av programvarenivå på CPU-klokkehastigheter. C1E – Dette bør holdes på når som helst du er mobil eller trenger ikke det absolutte minimum i systemets latens (DAW -arbeid osv.). Å slå av dette alternativet skal forhindre at turboøkningen stenger kjerner automatisk.

Undervolt lavere FPS?

Når du undervurderer, blir ytelsen til prosessoren verre, men ytelsen er konstant klokkene er lavere, men stabil FPS er stabile.

Er underklokkende GPU -trygt?

Underklokker din GPU med letthet Du kan ende opp med å skade grafikkortet ditt. Videre kan underklokking av GPU -en din bidra til å redusere varmen og potensielt redusere strømforbruket ditt, men det kommer med ett nøkkeltap: grafikkbehandlingskraft.

Hvilken prosessor best for spill?

Beste CPUer for spill 2022

 • Intel Core i5-12400. Totalt sett beste CPU for spill. …
 • AMD Ryzen 5 5600x. Totalt sett beste CPU for spill – alternativ valg. …
 • Intel Core i9-12900K. Høy ytelsesverdi Beste CPU for spill. …
 • AMD Ryzen 9 5950x. …
 • AMD Ryzen 7 5800x3d. …
 • Intel Core i7-12700K. …
 • AMD Ryzen 9 5900x. …
 • Intel Core i5-12600K.

7. mai 2022

Hvordan holder jeg PC -en min kjølig mens jeg spiller?

Systemkjøling 101: Ti enkle måter å kjøle ned en datamaskin

 1. Hold systemet borte fra ventilasjonsåpninger og vinduer. …
 2. Gi systemet ditt litt pusterom. …
 3. Lukk systemets sak. …
 4. Rengjør fansen din. …
 5. Oppgrader CPU -fanen din. …
 6. Legg til en case -fan. …
 7. Legg til en minnekjølvifte. …
 8. Sjekk systemets strømforsyningsvifte.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *