Hvordan bruker jeg Google Authenticator med damp?

Hvordan bruker jeg Google Authenticator på PCen min?

Skriv inn din private tast, og klikk deretter på «Bekreft autentiserer» -knappen. Fortsett med Google -kontooppsettet ditt og skriv inn koden som Winauth gir deg. Kopier det genererte engangspassordet, lim det til siden Google Security-innstillinger og klikk på knappen «Bekreft og lagre» for å bekrefte den genererte koden.

Hvordan aktiverer jeg 2 trinns verifisering på damp?

Trinn 2: Åpne appen på telefonen din og logg inn med legitimasjonen din. Trinn 3: Fra startskjermen for damp, klikk på 3-linjers ikon. Trinn 4: Klikk på alternativet Steam Guard. Trinn 5: Nå må du klikke på Legg til autentisator -knappen for å legge til telefonen din som autentiseringsenhet for 2FA.

Kan jeg bruke en annen autentisator for damp?

Ja det kan du. For å overføre autentisatoren til en ny telefon, trenger du tilgang til telefonnummeret tilknyttet kontoen din (slik at vi kan sende deg en tekstmelding for å bekrefte at det er deg). Prøv å logge på kontoen din fra Steam Mobile -appen på den nye enheten.

Hvordan autentiserer jeg dampkontoen min?

Det er lett:

 1. Logg deg på Steam Store.
 2. Gå til rullegardinmenyen for kontoen øverst til høyre på siden og velg. kontodetaljer.
 3. Å velge. …
 4. Velg alternativet til. …
 5. Du må oppgi SMS -koden som sendes til telefonnummeret ditt.
 6. Du vil se en side med en rekke koder som du kan bruke i stedet for den som genereres av telefonen din.

Kan du få autentisator -app på pc?

Authenticator -app for datamaskiner (bærbar PC, stasjonær) Authy: Det er tilgjengelig for Windows, Mac OS og Linux -datamaskiner, samt en Chrome -utvidelse. Denne appen krever at du oppretter en konto med dem, og de krever at du forteller dem telefonnummeret ditt som du må bekrefte med en SMS -melding.

Kan jeg bruke Google Authenticator uten telefon?

En autentiseringsapp kjører på smarttelefonen eller nettbrettet, og Du trenger ikke internettilgang eller mobiltelefontjeneste for å bruke den til MFA. Du trenger Internett for å sette det opp, skjønt. Både Google og Microsoft tilbyr Android- og iOS -autentisator -apper som en del av deres MFA -økosystem.

Hvor er Steam Guard Code?

Når Steam Guard er aktivert på kontoen din, må du oppgi en spesiell kode for å logge inn fra en ukjent enhet. Avhengig av dampverdens innstillinger, Du vil enten motta en e -post med den spesielle koden, eller du får den fra Steam Mobile -appen på smarttelefonen din.

Hvordan aktiverer jeg Steam Guard via e -post?

0: 442: 42Hvise å aktivere Steam Guard Mobile Authenticator – YouTubeyOutube

Hvordan gjenoppretter jeg dampkontoen min uten mobil autentisator?

Hva gjør jeg? Hvis mulig, bør du Kontakt leverandøren av trådløse tjenester og få en erstatningstelefon med samme telefonnummer. Steam vil kunne sende SMS -meldinger til erstatningstelefonen din, og du vil kunne gjenopprette kontoen din som beskrevet nedenfor.

Hvordan finner jeg min Steam Recovery Code?

Åpne Steam Mobile -appen. Hvis du er logget inn, navigerer du til Steam Guard -menyen (det øverste menyvalget). Din nåværende kode skal vises der. Hvis du ikke er logget inn, vises koden på påloggingssiden.

Hvordan finner jeg min Steam Authenticator -kode?

Hvordan får jeg en ny Steam Guard -kode? E -post – Avslutt damp og logg tilbake på kontoen din. Dette vil generere en ny bekreftelses -e -post. Telefon – Mobile Authenticator vil automatisk generere en ny kode hvert 30. sekund.

Hvorfor du aldri skal bruke Google Authenticator?

Siden leverandøren må gi deg en generert hemmelighet under registrering, kan hemmeligheten bli utsatt på den tiden. Advarsel: Den primære bekymringen med å bruke et tidsbasert engangspassord som Google Authenticator er at du må stole på leverandørene med å beskytte hemmeligheten din.

Hva er den beste autentisator -appen for PC?

LastPass Authenticator Denne autentisatoren er tilgjengelig for Android, iOS og Windows-enheter, og er utrolig enkel å sette opp, og lar brukerne bruke sin multifaktor-godkjenning på nettstedet etter eget valg med en trykk på en knapp.

Hvordan får jeg en QR -kode for Google Authenticator?

 1. På den nye telefonen din, installer Google Authenticator -appen.
 2. I Google Authenticator -appen, trykk i gang.
 3. Nederst, trykk på import av eksisterende kontoer?
 4. På den gamle telefonen din, oppretter du en QR -kode: I autentisator -appen, trykk på mer. Overføringskontoer. Eksportkontoer. …
 5. På den nye telefonen din, trykk på QR -koden.

Hvorfor får jeg ikke min Steam Authenticator -kode?

Selv om Steam umiddelbart sender e -post til Steam Guard Code, kan du møte en forsinkelse med noen e -postleverandører, avhengig av serverbelastning og behandlingstider. Hvis du ikke har mottatt koden din etter tretti minutter, vær så snill Forsøk å logge inn igjen for å motta en ny Steam Guard -kode.

Hvor finner jeg min steam autentisator gjenopprettingskode?

Åpne Steam Mobile -appen. Hvis du er logget inn, navigerer du til Steam Guard -menyen (det øverste menyvalget). Din nåværende kode skal vises der. Hvis du ikke er logget inn, vises koden på påloggingssiden.

Hvordan overfører jeg Steam Guard Authenticator til ny telefon?

1: 282: 51 Hvordan flytte Steam Authenticator fra en telefon til en annen!YouTube

Hvorfor får jeg ikke min Steam Guard -kode?

Steam Guard -e -post sendes til den siste e -postadressen som er registrert for din Steam -konto. Hvis du ikke mottar e -postmeldinger til Steam Guard: Kontroller at du får tilgang til e -postadressen som er registrert til Steam -kontoen din. Sjekk e -postspamfilteret ditt for å sikre at meldingen ikke ble flagget som spam.

Er Google Authenticator koblet til Gmail?

Authenticator -apper er låst på en enkelt enhet, Og bare noen som bruker Authenticator -appen på den enheten, har muligheten til å godkjenne en forespørsel om å få tilgang til Gmail -kontoen din på en ny enhet. Hvis du allerede er komfortabel i Googles økosystem, kan du bruke Google Authenticator.

Hva er den sikreste autentisator -appen?

De 5 beste 2FA -appene

 1. Authy. Authy gjør alt: Det er enkelt å bruke, støtter TOTP og kommer til og med med krypterte sikkerhetskopier. …
 2. Google Authenticator. Google Authenticator er appen som startet det hele, og den fungerer fortsatt bra i dag. …
 3. Andotp. …
 4. LastPass Authenticator. …
 5. Microsoft Authenticator.

15. februar 2022

Hvilke apper fungerer med Google Authenticator?

Google Authenticator -appen ble valgt fordi den er gratis og allment tilgjengelig på Android, iOS/Apple, BlackBerry eller Windows Mobile -enheter, og andre tredjeparts API -er/apper….For eksempel:

 • Dropbox.
 • Lastpass.
 • KeepSafe.
 • WordPress påloggingsplugin.
 • Rails.
 • Python.
 • HTML5.

28. september 2021

Hvordan skanner jeg QR -kode med Authenticator -appen?

Legg til en arbeids- eller skolekonto i appen ved å bruke QR -koden -skanneren

 1. Gå til skjermbildet for verifiseringsinnstillinger. …
 2. Merk av i ruten ved siden av Authenticator -appen og velg deretter konfigurere. …
 3. Åpne Microsoft Authenticator -appen. …
 4. Bruk kameraet til å skanne QR -koden, og velg deretter gjort for å lukke QR -kodeskjermen.

Hvordan flytter jeg Steam Mobile Authenticator til en ny telefon?

0: 302: 51 Hvordan flytte Steam Authenticator fra en telefon til en annen!YouTube

Hvordan får jeg Steam Guard -kode uten e -post?

Å skaffe en Steam Guard -fil: Steam vil aldri be deg om å oppgi noen Steam Guard -filer. Hvis du laster opp eller gir en bruker din dampvakt . SSFN -fil, de kan få tilgang til kontoen din uten å få tilgang til e -postkontoen din. Imidlertid må de kjenne til at dampkontoen din og brukernavnet ditt skal bruke denne filen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *