Hvordan bruker jeg Steam Authenticator uten telefon?

Hvordan omgår jeg Steam Mobile Authenticator?

Du kan fjerne to faktorautentisering fra kontoen din innen Åpne Steam Mobile -appen, navigerer til menyelementet Steam Guard og velger «Fjern Authenticator». Dette vil bringe deg til et bekreftelsesvindu, hvor du kan bekrefte valget ditt ved å velge «Fjern autentisator» igjen.

Hvordan aktiverer jeg Steam Guard via e -post?

Hvordan aktiverer jeg Steam Guard via e -post? Steam Guard er aktivert som standard på Steam -kontoen din hvis e -posten din er bekreftet og du har startet Steam to ganger på datamaskinen din på nytt siden du bekreftet e -posten din.

Hvordan finner jeg dampbackup -koder?

Åpne Steam Desktop -app eller besøk Steam -nettstedet i nettleseren og finn innstillingsknappen.

  1. I øverste høyre hjørne, klikk på kontonavnet og velg kategorien kontonetaljer.
  2. Klikk på Administrer Steam Guard som vist på skjermbildet nedenfor.
  3. Klikk på Få knappen for sikkerhetskopieringskoder.

Hvordan endrer jeg telefonnummeret mitt i damp?

Dette er det andre alternativet i menyen. Klikk på Administrer telefonnummeret ditt. Dette er under kontaktinformasjon. Klikk på Endre telefonnummer.

Hvordan endrer jeg telefonnummeret mitt på damp?

Dette er det andre alternativet i menyen. Klikk på Administrer telefonnummeret ditt. Dette er under kontaktinformasjon. Klikk på Endre telefonnummer.

Hvordan gjenoppretter jeg dampkontoen min?

Kontakt Steam Support for kontoinnretting Selv om du har glemt kontoens e -postadresse, passord og telefonnummer. Som instruert for søket vil hjelpe til å identifisere kontoen din, eller presentere andre alternativer for å finne en konto hvis e -postadressen er feil.

Hvordan kontakter jeg damp direkte?

Hvordan kontakter jeg dampstøtte? Besøk https: // hjelp.damp drevet.com For hjelp med problemet ditt. Velg det mest relevante alternativet på siden, og hjelpesiden vil lede deg til å løse problemet selv eller sende en hjelpeforespørsel til Steam Support Team.

Har Steam live chat -støtte?

Har Steam Community live chat? Nei, Steam Community har ikke live chat -støtte.

Kan jeg sende e -post til dampstøtte?

Du kan kontakte deres støtte ved å skrive en e -post til Stø[email protected].

Har Steam chat -støtte?

Du kan få tilgang til vennene dine og chat -grensesnittet i nedre høyre hjørne av Steam -klienten eller gjennom din favoritt nettleser. Gjennom vennene dine og chat -grensesnittet kan du administrere vennene dine, sende IMS, organisere tale- og gruppechatter og kontrollere din online tilstedeværelse.

Kan jeg snakke med noen fra damp?

– Å starte en stemmeprat med en venn er så enkel som Høyreklikket navnet på vennelisten din og velg ‘Start Voice Chat’.

Hvordan kan jeg kalle dampstøtte?

Steam tilbyr ikke telefonstøtte for produktene sine. Imidlertid, hvis du vil prøve å ringe damp, kan du ringe 425-889-9642.

Hvordan låser jeg opp Steam -kontoen min?

Hvordan låser jeg opp kontoen min? Hvis du tror at kontoen din er sikker, kan du Bruk «Lås opp kontoen min» fra e-postmeldingen din.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *