Hvordan endrer jeg uenighetsikonet på oppgavelinjen min?

Hvordan endrer jeg snarveikonet i uenighet?

Hvordan vil det fungere er deg Gå videre til Discord PC/Mobile og deretter Innstillinger Klikk på Endre appikon du kan velge ut av dem alternativer hva du vil ha uenighetsikonet som retro ect.

Hvordan tilpasser jeg oppgavelinjeikoner?

Høyreklikk på dette navnet for å vise en annen liste over alternativer og velg egenskaper der. Dette vil åpne et vindu for programmets egenskaper, på hurtigtabelen. Der klikker du på endringsikonknappen nederst. I det nye vinduet vil du kunne velge et nytt ikon for programmet på oppgavelinjen din.

Hvordan endrer jeg ikonene på oppgavelinjen min 2021?

Alternativt, hvis du holder skift og høyreklikker på ikonet på oppgavelinjen, får du standard Windows Explorer-kontekstmeny, i stedet for applikasjonshopplisten. Igjen, klikk på egenskaper. Gå til hurtigtappen fra Egenskaper -dialogen og klikk på Endre ikon -knappen. Velg en ny ikonfil ved å klikke på Bla gjennom.

Hvordan tilbakestiller jeg uenighetsikonet mitt?

Åpne appen på PC eller Mac. Klikk Innstillinger COG nederst til venstre ved siden av det nåværende bildet. Velg den tre-prikkede menyen til høyre for hvor bildet går. Velg Endre avatar.

Hvordan får du ikoner på uenighet?

1: 052: 49Discord Tutorial – Hvordan legge til emoji og ikoner til kanalisere namesyoutube

Hva er Discord -appikonet?

Det unike uenighetsemblemet er sammensatt av En stilisert dialogsky med sin øvre del som en firkant med avrundede vinkler. Utført i lysblå, som er nær lilla, har torget et hvitt bilde av en spillkontroller på seg.

Hva er ikonene på oppgavelinjen som heter?

De Varslingsområde (også kalt «Systemskuffet») ligger i Windows oppgavelinje, vanligvis nederst til høyre hjørne. Den inneholder miniatyrikoner for enkel tilgang til systemfunksjoner som antivirusinnstillinger, skriver, modem, lydvolum, batteristatus og mer.

Hvordan endrer jeg brettikonene i Windows 10?

Windows 10 – Systembrett

 1. Trinn 1 – Gå til innstillingsvinduet og velg System.
 2. Trinn 2 – I systemvinduet velger du varsler og handlinger. …
 3. Trinn 3 – I valget hvilke ikoner som vises i oppgavelinjevinduet, kan du slå på eller på ikonene på hvilken måte du foretrekker.

Hvordan tilpasser jeg ikonene mine i Windows 10?

I Windows 10 kan du få tilgang til dette vinduet gjennom Innstillinger> Personalisering> Temaer> Desktopikoninnstillinger. I Windows 8 og 10 er det kontrollpanel> Tilpass> Endre skrivebordsikoner. Bruk avmerkingsboksene i delen «Desktop -ikoner» for å velge hvilke ikoner du vil ha på skrivebordet.

Hvordan tilpasser jeg uenighetsprofilen min?

Tilpasset profil på mobil

 1. På Android, ta turen til brukerinnstillingene dine ved å tappe nederst til høyre i ikonet.
 2. Trykk deretter på brukerprofilknappen.
 3. Du kan nå tilpasse profilavataren din, om meg, eller tilpasset profilfarge/banner.

Hvordan får du en uenighetsavatar?

Bruke en uenighetsbot

 1. Gå til Discord for Mobile.
 2. Gå til riktig kanal.
 3. Skriv inn “Avatar” -kommandoen og brukeren du vil pinge og slå Send.
 4. Trykk på det innebygde bildet som vises.
 5. Lagre den på mobilenheten din.

22. mai 2022

Hvordan endrer jeg Discord Group Chat -ikonet?

0: 361: 57Hvise å endre Discord Server Image – YouTuyeyoutube

Hva betyr uenighetsikoner?

Grønn = online. Gul = tomgang. Rød = ikke forstyrr. Lilla = streaming. Grå = usynlig/offline.

Endrer uenighetslogo?

Discord endret logo, skrift og farge – Og mange vil ha det gamle utseendet tilbake. Discord har en ny logo, og splittende ny skrift. Når uenighet begynner å utvide seg utover bare spill, bestemte produsenter av den populære chat -appen seg for å også finpusse identifiseringen. Dette manifesterte seg på to viktige måter: en liten endring i logoen, og en ny font.

Hvordan endrer jeg appikoner?

Trykk og hold appikonet til en popup dukker opp. Velg «Rediger». Følgende popup -vindu viser deg appikonet så vel som applikasjonens navn (som du også kan endre her). For å velge et annet ikon, trykk på appikonet.

Hvordan tilpasser jeg oppgavelinjen i Windows 10?

Hvis du vil endre flere aspekter av oppgavelinjen på en gang, bruk oppgavelinjeinnstillinger. Trykk og hold eller høyreklikk på et tomt rom på oppgavelinjen, og velg deretter oppgavelinjeinnstillinger . I oppgavelinjeinnstillingene, bla for å se alternativene for tilpasning, størrelse, velge ikoner, batteriinformasjon og mye mer.

Hvordan endrer jeg ikonene på oppgavelinjen Windows 11?

Annet enn Start -menyen, kan du fjerne de andre ikonene ved hjelp av oppgavelinjeinnstillingene. Høyreklikk på oppgavelinjen og klikk deretter på alternativet Oppgaveinnstillinger. Her øverst vil du se alle oppgavelinjens standard elementer med en vippeknapp ved siden av dem.

Hvordan lager jeg et tilpasset ikon?

3: 359: 15 Hvordan lage tilpassede skrivebordsikoner (det er enklere enn du tror) – YouTubeyOutube

Kan du tilpasse stasjonære ikoner?

I Windows 10 kan du få tilgang til dette vinduet gjennom innstillinger> Personalisering> Temaer> Desktopikoninnstillinger. I Windows 8 og 10 er det kontrollpanel> Tilpass> Endre skrivebordsikoner. Bruk avmerkingsboksene i delen «Desktop -ikoner» for å velge hvilke ikoner du vil ha på skrivebordet.

Hvordan får jeg nitro uenighet gratis?

Besøk Discord Nitro Store -siden på Epic Games Store. Forsikre deg om at du er logget inn og deretter trykk på «Få» -knappen. Følg instruksjonene for å fullføre gratisordren. Du vil motta en e-post innen 24 timer.

Hvordan endrer jeg uenighetsbanneret mitt uten nitro?

0: 197: 26Gå et tilpasset uenighetsbanner uten nitro – YouTubeyOutube

Hvor gammel er Discord -app?

Uenighet ble offentlig utgitt i Mai 2015 Under domenenavnet Discordapp.com.

Hvordan får jeg gratis uenighetsbannere?

0: 137: 26Gå et tilpasset uenighetsbanner uten nitro – YouTubeyOutube

Hvorfor kan jeg ikke endre Discord Group -ikonet?

Start systemet eller enheten på nytt Hvis flere minutter har gått og du fremdeles ikke kan endre profilbildet ditt, kan du prøve å starte uenigheten på nytt. Hvis det ikke fungerer, må du starte enheten på nytt og prøve igjen. Noen ganger kan det være en annen feil i appen som forårsaker feilen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *