Hvordan fikser jeg grå skjerm på uenighet?

Hvorfor viser min uenighet en blank skjerm?

Klar uenighetsbuffer. Trykk på Windows + R, skriv % appdata % i dialog dialog og klikk OK. Bla nedover for å finne Discord-mappen, høyreklikk på den og klikk Slett for å slette Discord Cache-filer. Start datamaskinen på nytt og åpne Discord -appen igjen for å se om Discord -skjermen Del Black Screen -feilen er løst.

Hvorfor er Discord Greyed Out?

Clear Discord Cache. En annen grunn til det grå skjermproblemet på uenighet er ødelagte data. Appen kan ha kjørt inn feil under kjøretid, noe som fikk noen data til å ødelegge. For å fikse dette, se trinnene nedenfor for å fjerne Discords hurtigbuffer: Trykk først på Windows + R -tastene på tastaturet for å åpne Run -kommandoen.

Hvordan fikser jeg den grå skjermen min?

0: 030: 50Hvise å fikse Windows 11 Grey Screen Problem [Løst] – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått Clipso Etter å ha gått til innstillingsvinduet trenger du bare å klikke på tilgjengeligheten fra nettstedet ditt Heremoreso Etter å gå til innstillingsvinduet, trenger du bare å Klikk på tilgjengeligheten fra nettstedet ditt her det er som du kan se nå på høyre side, du får et fargefilteralternativ, så klikk der borte.

Hvordan fikser jeg uenighetsskjerm ikke lastes?

Hvis uenighetsstrømmen sitter fast ved lasting eller ikke lastes inn, kan du prøve følgende løsninger for å løse problemet.

 1. Start enheten på nytt.
 2. Sjekk internettforbindelsen din.
 3. Kjør uenighet som administrator.
 4. Slå av maskinvareakselerasjon.
 5. Oppdater grafikken og nettverksdriverne.
 6. Clear Discord File Cache.
 7. Installer uenighet på nytt.

4. mars 2022

Hvorfor kan jeg ikke se noe på uenighet?

Du kan ikke se kanaler på uenighet på grunn av en av følgende grunner: Du har ikke den nødvendige rollen, du trenger en rolle for å se noen kanal på den serveren, du skjuler de dempede kanalene, eller det er ingen kanal, til å begynne med med på serveren.

Hvordan fikser jeg uenigheten min?

Triks 1. Fix uenighet ikke åpner – Lukk uenighet i oppgavelederen og start den på nytt

 1. Åpne oppgaveleder på Windows 10. Du kan trykke på snarveisnøkkel Ctrl + Shift + ESC for raskt å åpne den.
 2. Trykk på Prosess -fanen, og finn Discord -applikasjonen for å klikke på den. …
 3. Da kan du starte Discord på nytt for å se om det kan åpne og fungere bra.

10. mai 2022

Hvorfor ble skjermen min grå?

Når en skjerm blir grå, kan det indikere en feil tilkoblet skjermkabel eller et feil grafikkort. Før du antar at du antar at grafikkortet ditt kan være problemet, må du sjekke skjermen.

Hva betyr grådødskjerm?

Hva er gråskjermer? Når en grå dødsskjerm oppstår, Datamaskinen din blir tom, uten visning. Dette problemet er ganske sjelden og skjer normalt under oppstart, men det kan dukke opp mens PCen er i bruk.

Hvordan starter jeg uenighet på nytt?

På Android, Dra nedover toppstangen, og trykk deretter på tannhjulet for å gå inn i innstillinger. Bla nedover og finn apper. I dette avsnittet, Open Discord, Press Force Stop, og bekreft.

Hvorfor kan jeg ikke se video om uenighet?

Deaktiver Discords bruk vårt nyeste teknologialternativ Først traff Windows -tasten, skriv uenighet, og åpner deretter det første resultatet. Klikk på Innstillinger nederst på Discords venstre sidefelt. Velg kategorien Voice & Video. Bla deretter ned og veksler bruken av den nyeste teknologien vår for å fange opp skjermen.

Hvordan tilbakestiller jeg uenighet?

Hvis dette er tilfelle, må du gjøre det manuelt. På Android, Dra nedover toppstangen, og trykk deretter på tannhjulet for å gå inn i innstillinger. Bla nedover og finn apper. I dette avsnittet, Open Discord, Press Force Stop, og bekreft.

Hvordan starter du Discord -appen på PC på PC?

Når du trykker på Ctrl + r, Applikasjonen vil være fullstendig oppdatert, og den vil vise en svart skjerm i noen sekunder. Skjermen vil vises normal når applikasjonen er klar til bruk. I tilfelle du foretrekker å bruke nettleserappen, kan du starte uenigheten på nytt ved å lukke nettleseren og deretter åpne den på nytt i en ny.

Hvordan får jeg skjermen tilbake til normal farge?

Åpne enhetens innstillingsapp . Tekst og visning. Velg fargekorrigering. Slå på bruk av fargekorrigering.

Hva gjør du når den bærbare skjermen blir grå?

Hvis ikke, så prøv…

 1. Slå av den bærbare datamaskinen (ikke sove eller dvale, men av).
 2. Koble en ekstern skjerm til den bærbare datamaskinen.
 3. Slå på den eksterne skjermen.
 4. Slå på den bærbare datamaskinen.

21. desember 2018

Hva er den hvite skjermbildet?

Uttrykket «hvit skjerm av død» (wsod) i det refererer til En spesiell feil som oppstår i Apple -operativsystemer og andre teknologier der brukerskjermen plutselig blir hvit. Det er analogt med «Blue Screen of Death» -feilen i Microsoft Windows.

Start Ctrl R på nytt Discord?

Uenighet på Twitter: «@Tom73512000 Ctrl+R er en ganske vanlig oppdateringskommando!» / Twitter.

Hvordan oppdaterer du uenighet på PC?

Uenighet kan enkelt oppdateres ved hjelp av det fysiske tastaturet. Ganske enkelt Trykk på Discord Hotkey (Ctrl + R) for å oppdatere plattformen. Når du trykker på Ctrl + R, vil applikasjonen bli fullstendig oppdatert, og den vil vise en svart skjerm i noen sekunder.

Hvordan fikser jeg uenighetsstrømming?

0: 244: 21Fix: Discord Black Stream/Screenshare – YouTubeyOutube

Hvordan fikser jeg uenighetsfeil?

Høyreklikk på Discord -mappen og klikk Slett. Start datamaskinen på nytt. Du vil kunne installere uenighet på nytt på datamaskinen din. Bare last ned Discord -applikasjonen, kjør Discord Setup -filen, og den skal installeres riktig.

Hvorfor kan ikke Discord Connect?

Årsakene til at uenighet blir sittende fast ved å koble til: Internett/ ruterproblem: Internett -problemer eller problemer med ruteren din er veldig vanlige problemer som midlertidig kan blokkere forbindelsen. DNS/ Firewall: Ditt innstillinger for nettverk, DNS eller brannmur kan også forårsake problemer med en jevn tilkobling.

Kan du tilbakestille uenighet?

dessverre, Du kan ikke tilbakestille en uenighetsserver. Du må fjerne hver kanal og hver rolle en etter en. Har i tankene at denne prosessen kan ta en stund. Noen av medlemmene i chatten kan forlate hvis de ser at det ikke er noen servere eller kanaler.

Hvorfor ble skjermen min grå?

Når en skjerm blir grå, kan det indikere en feil tilkoblet skjermkabel eller et feil grafikkort. Før du antar at du antar at grafikkortet ditt kan være problemet, må du sjekke skjermen.

Hvorfor ser skjermen min bleknet ut?

Feilkalibrerte innstillinger på skjermen eller i systeminnstillingene dine kan føre til at skjermen viser falmet eller vasket ut farger. Windows inneholder to metoder for å hjelpe deg med.

Hvorfor ble skjermen min grå?

Når en skjerm blir grå, kan det indikere en feil tilkoblet skjermkabel eller et feil grafikkort. Før du antar at du antar at grafikkortet ditt kan være problemet, må du sjekke skjermen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *