Hvordan fikser jeg ingen rute til vertsutstedelse?

Hva som ikke er noe rute å være vert?

Når du prøver å koble deg til en tjeneste på Linux, er «ingen rute til vert» en av de siste tingene du vil høre. Det er en bred melding som betyr Datamaskinen din kan ikke nå målserveren, Enten en lokal server -demon som kjører på systemet ditt eller en ekstern server som du ikke får tilgang til uansett grunn.

Hvordan fikser jeg port 22 uten å være vert?

Denne typen problemer skjer mest på grunn av følgende årsaker:

 1. Kanskje enheten din ikke er riktig koblet til Internett. Sjekk internettforbindelsen din og prøv å laste igjen.
 2. Kan være konfigurasjonsfilen har feil informasjon. Sjekk konfigurasjonsfilen din har riktig informasjon. Sjekk SSH -katalogen din og sørg for at SSH -tasten eksisterer.

25. oktober 2021

Kan ikke koble til verten?

Denne feilen indikerer det Webserveren din godtok ikke vår TCP -tilkoblingsforespørsel, og derfor kunne ikke HTTP -forespørselen utføres.

Kan ikke koble til mysql ingen rute for å være vert?

1) Sjekk MySQL -tjenesten som den kjører. 2) Kontroller brannmuren at MySQL -porten er åpen. 3) Hvis databasen er lokalisert på en ekstern hosting -sjekk at tilkoblingen til databasen din kan åpnes. 4) Hvis det er en ruter mellom databasen, kan du sjekke portvideresending.

Kan ping, men ssh ingen rute å være vert?

Din «ingen rute å være vert» mens maskinen reagerer på ping er et tegn på en brannmur som nekter deg tilgang, men informerer deg om at det skjedde (Jeg.e. med en ICMP -melding i stedet for bare stille dråpe). Sjekk utgående brannmur. Hvis det ikke er det, blokkeres det nærmere destinasjonen.

Hva betyr port 22 ingen rute for å være vert?

Hvis du fremdeles ikke får noen rute til vert, så Dobbeltsjekk SSH -serverens LAN og WAN IP -adresser. Noen ISP -er blokkerer port 22. Prøv å bruke en annen port. Husk å endre lytteporten på ruteren, ikke på serveren.

Hvordan fikser jeg serverproblemer?

La oss se på ti potensielle måter du kan fikse “DNS Server ikke svarer” på Windows og Mac -enheter.

 1. Bytt til en annen nettleser. …
 2. Start datamaskinen i sikker modus. …
 3. Deaktiver antivirusprogramvaren og brannmuren midlertidig. …
 4. Deaktiver sekundære tilkoblinger. …
 5. Deaktiver Windows peer-to-peer-funksjonen. …
 6. Start ruteren på nytt.

15. desember 2021

Hva betyr det når et nettsted ikke kan koble seg til serveren?

Server En brannmur kan forhindre tilgang til nettstedet. Det kan være en diskfeil, en RAM -feil, et programvareproblem og så videre på serveren. Du har kanskje serverfeil som: Intern serverfeil 500.

Hvordan vet jeg om MySQL lytter på 3306?

Den siste kolonnen viser deg at mysqld bundet seg til port 3306 Lytting på alle grensesnitt. Faktisk fungerer dette for alt, ikke bare mysql….

 1. Denne kommandoen kan gi deg PID hvis portnummeret er standard 3306. …
 2. Jeg ga et utvalg.. …
 3. Riktig måte å bruke: sudo lsof -i: 3306 .

Hvordan løser jeg destinasjonsverten utilgjengelig i Linux?

Du kan bekrefte det av Deaktivere brannmuren og pinge destinasjonen IP igjen. Den andre vanlige grunnen er en løs nettverkstilkobling. Referert fra denne kilden. Vi kan fikse dette, ved å koble fra både strømkabler og Ethernet -kabler fra modemet, ruteren og PC.

Hvordan legger du til en ruting i Linux?

Den enkleste måten å legge til en rute på Linux er til Bruk kommandoen “IP Route Add” etterfulgt av nettverksadressen som skal nås og inngangsporten som skal brukes til denne ruten. Som standard, hvis du ikke spesifiserer noen nettverksenhet, vil det første nettverkskortet ditt, din lokale loopback ekskludert, bli valgt.

Hvorfor nektes min SSH -forbindelse?

Skrivefeil eller feil legitimasjon er vanlige årsaker til en nektet SSH -forbindelse. Forsikre deg om at du ikke tar feil av brukernavnet eller passordet. Sjekk deretter om du bruker riktig IP -adresse på serveren.

Hvordan pinger jeg et portnummer?

I Windows, gjør dette ved å skrive «CMD» i søkefeltet i Start -menyen og klikke på kommandokonet. I kommandoprommetvinduet, Skriv inn «Telnet» etterfulgt av et rom, deretter en IP -adresse eller domenenavn etterfulgt av et annet rom, og deretter portnummeret.

Hvordan kobler jeg til serveren min på nytt?

Automatisk koble til en server på en PC

 1. Åpne File Explorer og velg denne PCen.
 2. Velg kategorien Computer, og velg deretter Map Network Drive.
 3. Skriv inn IP-adressen til serveren eller del navnet for å gi banen til den delte stasjonen, og merk deretter av i ruten ved siden av på nytt ved pålogging.
 4. Vent til stasjonen blir kartlagt.

Hvorfor kan jeg ikke oppnås?

Fjern nettleserbufferen din I noen tilfeller kan du komme inn på «dette nettstedet kan ikke nås» på grunn av problemer med hurtigbufrede filer. For å løse det problemet, må du tømme nettleserbufferen. Tømme hurtigbufret bilder og filer i krom. Klikk på klare data, og det er det.

Hvordan finner jeg mysql vert og port?

En annen måte å finne ut porten som MySQL Server bruker på Windows er , Gå til min. INI -fil som er MySQL -konfigurasjonsfilen, og du kan sjekke porten. Å finne min. INI -fil for MySQL Server, kan du gå til tjenester og deretter gå til Egenskaper.

Hvordan finner jeg mysql vertsnavn?

Som standard er mysql -verten Localhost. Du kan finne den inn Hosting → Administrer → MySQL Databases -delen: Hvis du setter opp en ekstern MySQL -tilkobling, vil verten være annerledes, og du må sjekke den i HPanel.

Hvordan fikser jeg feildestinasjonsverten utilgjengelig?

Hvordan fikse pingfeildestinasjonsverten utilgjengelig?

 1. Deaktiver brannmuren. Aggressive brannmurinnstillinger kan forårsake destinasjonsverten utilgjengelig feil. …
 2. Utføre en strømsyklus i nettverket ditt. Slå av enhetene på nettverket ditt. …
 3. Deaktiver IPv6 og test tilkoblingen. Noen ganger falt enheter i IP -versjonen i konflikt.

Hvordan feilsøker jeg verten utilgjengelig?

Hvordan fikse destinasjonsverten utilgjengelig?

 1. Prøv å deaktivere brannmur og se etter problemet.
 2. Utfør en sporing til destinasjons -IP -adressen og sjekk hvor problemet oppstår.
 3. Forsikre deg om at lokal vert er konfigurert riktig.

Hvordan legger jeg manuelt til en rute i Linux?

Den enkleste måten å legge til en rute på Linux er til Bruk kommandoen “IP Route Add” etterfulgt av nettverksadressen som skal nås og inngangsporten som skal brukes til denne ruten. Som standard, hvis du ikke spesifiserer noen nettverksenhet, vil det første nettverkskortet ditt, din lokale loopback ekskludert, bli valgt.

Hvordan legger jeg manuelt til en rute?

Bruk Route Legg til kommandoen for å legge til standardruten manuelt for nettverksgrensesnittet som du la til. Klikk Start, klikk Kjør, skriv CMD i den åpne boksen, og klikk deretter OK. Skriv inn ruteutskrift, og trykk deretter Enter for å se rutetabellen. Legg merke til grensesnittnummeret til nettverksgrensesnittet som du legger på nytt.

Hvordan løser jeg SSH -problemer?

Feilsøkingstrinn:

 1. Kontroller at verts -IP -adressen er riktig.
 2. Kontroller brannmurreglene, sjekk inngående regler som er tillatt av sikkerhetsgruppen.
 3. Kontroller portnummeret som er tillatt for SSH.
 4. Kontroller at tjenesten kjører ordentlig.

18. oktober 2021

Hvorfor jeg ikke kan ssh til serveren min?

Du har feil legitimasjon. Porten du prøver å bruke er lukket. SSH er ikke installert på serveren din. Brannmurinnstillinger forhindrer en SSH -tilkobling.

Hvordan sjekker jeg om en port er åpen?

Svar: Åpne løpskommandoen og skriv CMD for å åpne ledeteksten. Type: “Netstat –na” og trykk Enter. Finn port 445 under den lokale adressen og sjekk staten. Hvis det står å lytte, er porten din åpen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *