Hvordan fikser jeg reddit krasjer?

Hvordan hindrer jeg reddit fra å krasje?

0: 061: 22 Hvordan fikse Reddit fortsetter. Nå herfra må du bare tappe på lagring. Herfra har du Tomorey du må søke etter Reddit. Nå herfra må du bare tappe på lagring. Herfra må du gå for begge alternativene Clear Cache. Og når det først er gjort, må du bare gå for klart.

Hvorfor fungerer ikke Reddit -appen?

Hvis Reddit -appen på smarttelefonen ikke fungerer, kan du vanligvis fikse den av Forstyrvelse av appen. Andre rettelser inkluderer å tømme Reddit -appens cache, logge ut av kontoen din og til og med installere den på nytt. Å starte telefonen på nytt kan også få Reddit -appen til å fungere igjen.

Hvordan fikser jeg Reddit -appen min?

Noen av trinnene nedenfor kan være forskjellige på slutten, avhengig av enheten du bruker.

 1. Er reddit nede?
 2. Lukk og gjenåpnet Reddit. Hvis Reddits servere ikke er problemet, er det på tide å se om appen eller nettleseren din er problemet. …
 3. Se etter oppdateringer.
 4. Fjern hurtigbufferen.
 5. Start enheten på nytt. …
 6. Sjekk internettforbindelsen din.

11. april 2022

Hvordan fikser du en app som fortsetter å krasje?

Hvordan fikse apper som fortsetter å krasje på Android

 1. Force stopp appen. Den enkleste måten å fikse en app som fortsetter å krasje på Android -smarttelefonen din, er å bare tvinge stopp den og åpne den igjen. …
 2. Start enheten på nytt. …
 3. Installer appen på nytt. …
 4. Sjekk appstillatelser. …
 5. Hold appene dine oppdatert. …
 6. Tøm cache. …
 7. Gratis opp lagringsplass. …
 8. Tilbakestilling av fabrikken.

11. jan 2022

Hvorfor fortsetter Reddit frysing?

Prøv å tømme appbufferen (appinfo> lagring> klar cache) eller koble til Reddit på WiFi eller på mobildataene dine, Uansett hvilken du ikke brukte før. Hvis det ikke hjelper, kan du prøve å slette og installere appen på nytt for å se om det løser problemene dine. Du bør også se etter tilgjengelige oppdateringer.

Hvordan bruker jeg Reddit uten appen?

Bare Velg Meny> Desktop -nettsted i disse nettleserne for å be om Reddit Desktop -nettstedet i stedet for mobilnettstedet. Ulempen med denne løsningen er at skrivebordssiden ikke er optimalisert for mobilbruk. Reddit -mobilappen er mye raskere og krever ikke at du logger deg på igjen og igjen.

Hva ødela du Reddit Mean?

siden. Ytterligere kommentarhandlinger. Det betyr Det var en feil på Reddits slutt. Det er fordi Reddit har problemer.

Er reddit mobil nede akkurat nå?

Ingen hendelser eller vedlikehold relatert til denne driftsstansen.

Hvorfor lukkes appen min så snart jeg åpner den?

Dette kan være forårsaket av mange faktorer, men de fleste appproblemer kan fikses av oppdatere programvaren eller tømme appdataene. Appoppdateringer inneholder vanligvis oppdateringer for å fikse problemer identifisert med appen. Noen appoppdateringer leveres gjennom Google Play Store, mens andre er i programvareoppdateringer.

Hva får en app til å krasje?

En Android -app krasjer Hver gang det er en uventet avkjørsel forårsaket av et uhåndtert unntak eller signal. En app som er skrevet ved hjelp av Java eller Kotlin krasjer hvis den kaster et uhåndtert unntak, representert av den kastbare klassen.

Hva er den beste Reddit -appen for Android?

De beste Reddit -appene for Android

 • BaconReader.
 • Boost for Reddit.
 • Uendelig for Reddit.
 • Joey for Reddit.
 • Nå for Reddit.

Hvorfor bremser Reddit nettleseren min?

Grunnen? For å redusere lastetiden for når du besøker nettstedet. Cache -minnet har imidlertid en grense. Hvis du har gjort mye surfing, kan cache -minnet ditt bli overbelastet, og dette ender opp med å bremse nettlesingopplevelsen din.

Hva Reddit betyr?

Navnet «Reddit» er et spill-på-ord med uttrykket «Les det», Jeg..e., «Jeg leste den på Reddit.»I følge Reddit var det i 2019 omtrent 430 millioner månedlige brukere, som er kjent som» Redditors «.

Hvorfor blokkeres Reddit?

Legge ut for mange lenker eller bryte reglene i en subreddit vil nesten garantere at du blir utestengt fra den subreddit eller helt fra nettstedet. Slik kjemper Reddit det konstante angrepet av spammere og over-ivrige markedsførere. Så hvis du har blitt utestengt fra Reddit, ikke føl deg dårlig.

Som har mest karma på Reddit?

Kongen
#1 Apostolat. Kongen. Apostolate hevder å være jusstudent i New York. En Redditor siden januar 2012, han har 1 374 900 kommentar Karma.

Hva er i Reddit?

Reddit er Et nettsted for sosiale nyheter og forum der innhold er sosialt kuratert og promotert av nettstedsmedlemmer gjennom avstemning. Nettnavnet er et skuespill på ordene «Jeg leste det.»Reddit medlemsregistrering er gratis, og det kreves å bruke nettstedets grunnleggende funksjoner.

Er reddit giftig?

Reddit er ikke giftig hvis du er enig i flertallssynet. Hvis ikke er det sannsynligvis de mest giftige sosiale mediene. Så andre synspunkter folk forlater og så reddit forblir en boble av likesinnede mennesker som ikke ser toksisiteten deres.

Hvordan fikser du en app som fortsetter å krasje på iPhone?

Hvis en app på iPhone eller iPad ikke fungerer som forventet, kan du prøve dette.

 1. Lukk og åpne appen på nytt. Tvinge appen til å lukke. …
 2. Start enheten på nytt. Start iPhone på nytt eller start iPad på nytt. …
 3. Se etter oppdateringer. …
 4. Slett appen, og deretter laste den ned.

19. juli 2021

Hvorfor fortsetter en app på iPhone?

Tilfeldige og hyppige app krasjer i mobile enheter betegner vanligvis et minneproblem som når enheten går lite på lagring. Andre ytelsesproblemer, inkludert symptomer på treghet, ikke -svar og tilfeldig omstart, vil også sannsynligvis skje i dette tilfellet.

Hvorfor krasjer appen min når jeg åpner den?

Apper på Android kan krasje på grunn av Lav lagringsplass, for mange apper som kjører samtidig, en svak internettforbindelse, eller ikke har de riktige appoppdateringene installert.

Hva får apper til å krasje på iPhone?

Tilfeldige og hyppige appkrasj i mobile enheter betegner vanligvis en Minneproblem som når enheten går lite på lagring. Andre ytelsesproblemer, inkludert symptomer på treghet, ikke -svar og tilfeldig omstart, vil også sannsynligvis skje i dette tilfellet.

Det som ligner på Reddit?

Beste Reddit -alternativer

 • Bikub.
 • Quora.
 • 4chan.
 • Steemit.
 • Hacker News.
 • Produksjon.
 • Blande.
 • Imgur.

Hvorfor er Reddit så ikke svarer?

Reddits nye brukergrensesnitt. Noen brukere har festet årsaken til at Reddit bremser ned sent på det oppdaterte brukergrensesnittet som laster ned mer data og derfor legger en større belastning på internettforbindelsen din. Fra tid til annen kommer Reddit ut med nye oppdateringer som bremser nettstedet. Hver programvare får feil.

Hvorfor fortsetter Reddit å fryse opp?

Prøv å tømme appbufferen (appinfo> lagring> klar cache) eller koble til Reddit på WiFi eller på mobildataene dine, Uansett hvilken du ikke brukte før. Hvis det ikke hjelper, kan du prøve å slette og installere appen på nytt for å se om det løser problemene dine. Du bør også se etter tilgjengelige oppdateringer.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *