Hvordan fikser jeg uenighetsvarsling?

Hvorfor varsler ikke uenighet meg om meldinger?

Å motta varsler fra uenighet, Push -varsler må være aktivert for Discord -appen på telefonen din. På Android, gå til telefoninnstillinger> Apper> Discord> Varsler. Forsikre deg om at vippet ved siden av alle uenighetsvarsler (eller viser varsler) øverst er aktivert.

Hvordan tilbakestiller du varsler om uenighet?

Uenighet: Hvordan endre varslingsinnstillingen for en kanal

 1. Trinn 1: Åpne kanalen du vil tilpasse, og trykk på kanalnavnet øverst på skjermen.
 2. Trinn 2: Trykk på “Varsler.”
 3. Trinn 3: Trykk på “Varslingsinnstillinger.”
 4. Trinn 4: Trykk på “Alle meldinger”, “Bare @mentions” eller “Ingenting”, avhengig av din preferanse.

6. juli 2021

Hvorfor fungerer ikke mine uenige varsler?

Å motta varsler fungerer ikke i Discord -søknaden Hvis uenighetsstatusen ikke er satt til online. Start Discord-applikasjonen og klikk på brukeravataren (nær nedre venstre hjørne). I statusplukkeren, endre status til online og sjekk deretter om uenighet er unna feilen.

Hvorfor får jeg ikke varslene mine?

Årsak til varsler som ikke vises på Android Ikke forstyrr eller flymodus er på. Enten system- eller appvarsler er deaktivert. Innstillinger for strøm eller data forhindrer at apper henter varslingsvarsler. Utdaterte apper eller OS -programvare kan føre til at apper fryser eller krasjer og ikke leverer varsler.

Hvordan fikser jeg uenighetsvarsler på iPhone?

Hvordan fikse uenighetsvarsler som ikke fungerer på iPhone

 1. Kontroller Discord -varslingsinnstillinger.
 2. Sjekk innstillingene for varsling av iPhone.
 3. Start appen på nytt.
 4. Slå av DND på iPhone.
 5. Slå sammen samtaler og kanaler.
 6. Endre pushvarsel inaktive tidsavbruddsinnstillinger.
 7. Logg ut fra PC.
 8. Sjekk servervarsler.

Bryter Discord RN?

Ingen hendelser rapportert i dag.

Hvorfor får jeg ikke uenige varsler på iPhone?

Sjekk innstillingene for varsling av iPhone Åpne iPhone -innstillinger. Bla nedover og velg Discord. Velg varsler. Veksler på Tillat varsler.

Hvordan får jeg varsler tilbake?

Alternativ 1: I innstillingsappen din

 1. Åpne telefonens innstillingsapp.
 2. Trykk på varsler. Appinnstillinger.
 3. Under «siste», finn apper som nylig sendte deg varsler. For å finne flere apper, i rullegardinmenyen, trykk på alle apper.
 4. Trykk på appen.
 5. Slå appens varsler av eller på.

Hvem er grunnleggeren av Discord?

Jason Citron
Discord ble begynt å løse et stort problem: Hvordan kommunisere med venner over hele verden mens du spilte spill på nettet. Siden barndommen, grunnleggere Jason Citron og Stan Vishnevskiy Begge delte en kjærlighet til videospill, og verdsatte vennskapene og forbindelsene som dannet seg mens de spilte dem.

Har uenighetsbetydning?

uenighet, strid, konflikt, strid, uenighet, varians betyr en tilstand eller tilstand preget av mangel på enighet eller harmoni. Uenighet innebærer en iboende eller essensiell mangel på harmoni som produserer krangel, faktorhet eller antagonisme.

Hvorfor blir varslene mine tauset?

Hva betyr «varsler tauset» i meldinger? Som jeg sa ovenfor, betyr dette at Mottakeren av meldingen din bruker fokus, og hun eller han har tauset varsler. Hvis du bruker denne funksjonen, kan vennene dine se denne meldingen når de melder deg.

Hva er et pushvarsel?

Push -varsler er Små popup-meldinger sendt til en brukers enhet av en mobilapp som vises selv når appen ikke er åpen. Disse varslene er designet for å fange oppmerksomhet og kan formidle påminnelser, oppdateringer, kampanjer og mer. Push -varsler kan bestå av en tittel, en melding, et bilde og en URL.

Er uenighet ok for 12 -åringer?

Som en åpen plattform kommer uenighet med noen risikoer, spesielt for yngre brukere. Foreldre er godt råd til å ta 13+ aldersbegrensningen på alvor, og sørg for at barna er forberedt på å håndtere innhold av voksne og potensiell kontakt med fremmede før de melder seg på.

Hvor gammel er uenighet?

Uenighet ble offentlig utgitt i Mai 2015 Under domenenavnet Discordapp.com.

Hva betyr W i uenighet?

«W», ifølge ‘Urban Dictionary’, betyr til slutt bare «»vinne.»Imidlertid er dette et veldig løst begrep som kan brukes på en rekke forskjellige situasjoner – begrepet» vinning «er subjektivt.

Hva betyr o i chat?

«»Viftende«Er den vanligste definisjonen for \ O på Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram og Tiktok.

Hvorfor vises ikke varslene mine opp?

Årsak til varsler som ikke vises på Android Ikke forstyrr eller flymodus er på. Enten system- eller appvarsler er deaktivert. Innstillinger for strøm eller data forhindrer at apper henter varslingsvarsler. Utdaterte apper eller OS -programvare kan føre til at apper fryser eller krasjer og ikke leverer varsler.

Hva er DND iPhone?

Med fokus i iOS 15 og iPados 15, kan du bruke ikke forstyrre å stillhetsanrop, varsler og varsler du får mens enheten er låst. Du kan også planlegge ikke forstyrre og tillate samtaler fra visse mennesker.

Skal jeg slå av pushvarsler?

Vitenskap er her for å redde dagen (som alltid) med ett enkelt svar: Deaktiver alle varsler. En studie fra Carnegie Mellon University og Telefonica antyder at bruk av smarttelefon-sans varsler i bare 24-timers periode kan merkbart forbedre konsentrasjonen din, samt redusere stressnivået ditt.

Hva er et varsel om trekk?

Imidlertid er trekkvarsler Oppdateringer levert til en datamaskin eller en mobil enhet når en bruker sender forespørsler via en ekstern server. Et eksempel på en pushvarsel er oppdateringene du mottar fra dine foretrukne nyhetsplattformer osv., og trekkvarsler kan være e -postvarsler som enhetene dine mottar.

Hvorfor er Discord 17+ nå?

ofte stilte spørsmål. Spørsmål: Hvorfor oppdaterte Discord sin aldersvurdering fra 12+ til 17+? A: Discord oppdaterte aldersvurderingen til 17+ på Apples forespørsel. Vi jobber hardt for å skape robuste kontroller og retningslinjer for å sikre at mindreårige ikke blir utsatt for innhold upassende for dem.

Er uenighet et virus?

Nei, uenighetsappen i seg selv er ikke spyware. Imidlertid er dette en av de mange typer malware som sprer seg gjennom denne populære plattformen. Hvis du klikker på den ondsinnede lenken som er sendt inn et av Discord Chatter Rooms, kan du bli smittet med spionprogramvare eller et annet virus.

Hvem er den første uenighetsbrukeren?

En bruker, som går forbi Vind på Discord, var blant Discords tidligste årskull av brukere. Han og hans Battlefield 4-spillende venner grøftet Teamspeak for appen, akkurat da de også begynte å gjøre mer enn bare å snakke om Battlefield.

Hvem er administrerende direktør for Discord?

Jason Citron
CEO/medgründer, Discord Inc.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *