Hvordan fikser jeg WD Passport External harddisk ikke gjenkjent?

Hvordan fikser jeg min WD Ekstern harddisk som ikke vises på datamaskinen min?

Fix WD Ekstern harddisk ikke gjenkjent feil

 1. Gå til innstilling> Oppdatering og sikkerhet.
 2. Tab ved gjenoppretting> Avansert oppstart> Start nå.
 3. PC starter automatisk i en annen skjermbilde for oppstartsinnstillinger.
 4. Trykk F4 for å starte PC -omstart i sikker modus.
 5. Sjekk deretter om WD eksterne harddisk kan oppdages eller ikke.

21. jan 2022

Hvorfor vil ikke datamaskinen min gjenkjenne WD -passet mitt?

Hvis problemet «WD Passport ikke vises opp Windows 10» vedvarer, kan du Prøv å endre USB til tross for at du har endret porten. Noen ganger blir USB -kablene en feil, og PC -en nekter å oppdage den. Etter å ha endret USB, må du prøve hvis PCen din oppdager WD passet mitt.

Hvordan fikser jeg en ødelagt WD -pass ekstern harddisk?

Hvordan fikse en ødelagt ekstern harddisk uten formatering

 1. Åpne denne PC -en på skrivebordet (min datamaskin) og velg ønsket ekstern harddisk. Høyreklikk på det og velg Egenskaper -> Verktøy -> Klikk på sjekk. …
 2. Bruk chkdsk.
 3. Bruk diskhåndtering. …
 4. Bruk diskpart.

Hvorfor sluttet mitt WD -pass?

Hvis WD -passstasjonen dukker opp, er det skadet USB -huben Det hindrer WD fra å dukke opp. Hvis WD -passet ikke blir oppdaget verken på din nåværende eller den nye PC -en, må du bytte ut WD -stasjonen med en ny.

Hvordan tilbakestiller jeg WD -passet mitt?

Sett inn binders i hullet og trykk på «RESET» -knappen. Hold knappen nede i 10 sekunder og slipp. Etter 40 sekunder vil stasjonen starte på nytt. Dette er en «lang» tilbakestilling og stasjonen din vil tilbakestilles til fabrikkinnstillinger.

Hvordan tilbakestiller jeg passet mitt eksterne harddisk?

Tilbakestille drivkraften manuelt med strømmen på , Hold nede strøm- og WPS -knappene samtidig i rundt 10 sekunder til stasjonen starter på nytt og strøm- og batteristatus -LED blinker hvit. Vent til Wi-Fi-LED er blå før du kobler til igjen.

Hvordan får jeg til passet mitt til å jobbe med Windows 10?

Denne løsningen fungerte: Gå til Western Digital og last ned oppdateringsfilen. Koble alle USB -enheter unntatt mus, tastatur og passstasjon. Forsikre deg om at WD -passstasjonen er koblet til baksiden av datamaskinen din, ikke en USB 3.0 port, men en bakoverkompatibel USB -port med samme kabel som fulgte med stasjonen.

Hvordan gjenoppretter jeg WD -passet mitt?

Alternativ A: Diskbor

 1. Last ned diskøvelse og installer den på systemstasjonen din. …
 2. Koble WD -harddisken til datamaskinen din og start Disk Drill.
 3. Klikk på «Søk etter tapte data» i diskbor, og vent til gjenopprettingen skal kjøres.
 4. Gå gjennom listen over gjenopprettede filer, velg de du vil lagre.

Hvorfor er WD -passet mitt ødelagt og uleselig?

Hvis harddisken din blir ikke svarende eller uleselig, er det sjansene for at stasjonen din kan bli rå. Det er forskjellige grunner til dette problemet som for eksempel BIOS -innstillinger, USB -datalinje, USB -grensesnittspenningsvariabilitet, drive skjult problem eller kompatibilitetsproblem, etc.

Hvordan kan jeg fikse passet mitt?

For å rette opp en data- eller utskriftsfeil:

 1. Komplett skjema DS-5504.
 2. Send inn skjema med post med passet ditt, ett fargebilde og bevis på feilen (e.g. din u.S. Fødselsattest som viser riktig stavemåte for etternavnet ditt).
 3. Du trenger ikke å sende inn noen gebyrer.

Hva betyr blinkende lys på WD -pass?

I et nøtteskall. ‘WD min pass harddisk ikke oppdaget, men LED Blinks’ feil indikerer det Systemet ditt gjenkjenner ikke HDD. Det kan være forskjellige grunner bak denne feilen. Du kan prøve feilsøking av denne feilen ved å endre USB -porten eller kabelen, avinstallere driverne, endre stasjonsbrevet osv.

Hvordan formaterer jeg min eksterne harddisk WD?

Koble til stasjonen og åpne Windows Explorer. Høyreklikk på stasjonen og velg format fra rullegardinmenyen. Velg filsystemet du ønsker, gi stasjonen et navn under «Volumetikett», og sørg for at Quick Format -boksen er merket av. Klikk på Start, og datamaskinen vil formatere stasjonen din.

Hvordan rengjør jeg WD -passet mitt?

Lær hvordan du kan slette en WD ekstern harddisk med WD -stasjonsverktøy nedenfor:

 1. Koble til passet mitt til datamaskinen. …
 2. Når WD -stasjonsverktøyene kjører, klikker du på alternativet Drive Erase.
 3. Les advarselsmeldingen og sjekk jeg forstår avkrysningsruten. …
 4. Et varsel vises når prosessen er ferdig.

8. mars 2022

Hvordan oppdaterer jeg WD -passet mitt?

For Windows -datamaskiner, Gå til Start -menyen og velg Windows Update. For Mac -datamaskiner, gå til Apple -menyen og velg programvareoppdatering. Din Passport Ultra Drive er formatert som en enkelt NTFS -partisjon for kompatibilitet med alle oppdaterte Windows -operativsystemer.

Hvordan tilbakestiller du en WD ekstern harddisk?

Sett inn binders i hullet og trykk på «RESET» -knappen. Hold knappen nede i 10 sekunder og slipp. Etter 40 sekunder vil stasjonen starte på nytt. Dette er en «lang» tilbakestilling og stasjonen din vil tilbakestilles til fabrikkinnstillinger.

Hvordan gjenoppretter jeg WD External harddisk?

2: 446: 31 Hvordan gjenopprette data fra vestlig digital ekstern harddisk?YouTube

Hvordan gjenoppretter jeg passet mitt eksterne harddisk?

Klikk deretter på Eksterne enheter Gjenoppretting.

 1. Koble WD -passet til datamaskinen. …
 2. Velg WD -passet. …
 3. Du kan forhåndsvise noen gjenopprettbare filer etter skanningen. …
 4. Velg filene som skal hentes. …
 5. Merk: Du kan gjenopprette filene dine enkelt med filmodifisert dato. …
 6. Velg en oppgave eller et bilde for å gjenopprette.

Hvordan tilbakestiller jeg med passet mitt?

Den første måten er å Bruk enhetens maskinvareknapper ved å holde nede strømknappen og trykke på tilbakestillingsknappen samtidig i omtrent 15 sekunder. Hvis du ikke har tilgang til enhetens maskinvareknapper, kan du også tilbakestille den ved å slå på datamaskinen din og koble til WD min pass Ultra.

Hvordan tilbakestiller jeg min eksterne harddisk?

Sett inn binders i hullet og trykk på «RESET» -knappen. Hold knappen nede i 10 sekunder og slipp. Etter 40 sekunder vil stasjonen starte på nytt. Dette er en «lang» tilbakestilling og stasjonen din vil tilbakestilles til fabrikkinnstillinger.

Må jeg formatere WD ekstern harddisk?

De fleste WD -stasjoner kommer formatert i NTFS (Windows) eller HFS+ (Mac) format. For en harddisk for å kunne leses og skrives til i både en PC- og Mac -datamaskin, må den formateres til exfat eller FAT32 filformat.

Hvordan formaterer jeg WD -passet mitt?

2: 395: 02WD 4TB min pass harddisk – Hvordan formatere for MacBook – YouTubeyOutube

Hvordan åpner jeg WD External harddisk for pass?

0: 513: 31 Hvordan åpne 2021 Western Digital My Passport USB 3 Eksternt hardt …YouTube

Hvordan får jeg tilgang til WD -passet mitt?

Trinn 1: I Windows 10/8.1/8/7, Trykk på Windows + R -tastene for å få opp kjøreboksen, skriv diskmgmt. MSc og treff Enter. Trinn 2: Høyreklikk på WD My Passport External harddisk, du ser en hurtigmeny med mange alternativer, blant dem velger «Format». Trinn 3: Følg veiviseren på skjermen.

Fungerer WD -pass med Windows 10?

WD min pass Ultra er en ekstern harddisk som Brukere kan bruke med Windows 10 -stasjonære maskiner og bærbare datamaskiner.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *