Hvordan får du markøren tilbake når den forsvinner?

Hvordan finner jeg min skjulte markør?

I museegenskaper, på fanen Pekeralternativer, nederst, velg Vis plassering av pekeren når jeg trykker på CTRL -tasten, og velg deretter OK. For å se det i aksjon, trykk CTRL.

Hvordan får jeg markøren til å vises på skjermen min?

Velg mus i venstre kolonne på enhetsskjermen på venstre kolonne. Under relaterte innstillinger i høyre panel, klikker du på ekstra musemuligheter. I vinduet Musegenskaper klikker du på fanen Pekeralternativer og se under synlighet. Merk av i boksen ved siden av å vise plasseringen av pekeren når jeg trykker på CTRL -tasten.

Hvorfor kan jeg ikke se markøren min?

Den første tingen å gjøre er Se etter hvilken som helst knapp på tastaturet ditt som har et ikon som ser ut som en pekeplate med en linje gjennom det. Trykk på den og se om markøren begynner å bevege seg igjen. Hvis ikke, sjekk raden med funksjonstastene øverst på tastaturet.

Hvorfor forsvant markøren min?

Hvis musen ikke fungerer, vises ikke markøren din i det hele tatt. Hvis du bruker en trådløs mus, Slå av musen og bytt ut batteriene, eller lad den. Når du gjør det, slå den på igjen og koble den på nytt. Hvis du bruker en USB -mus, kobler du fra og kobler den på nytt.

Hvordan låser du opp markøren på en bærbar PC?

Hvordan du kan frigjøre en bærbar mus

  1. Trykk og hold nede «FN» -tasten, som ligger mellom CTRL- og ALT -nøklene på laptop -tastaturet. Dagens video.
  2. Trykk på «F7», «F8» eller «F9» -tasten øverst på tastaturet. Slipp «FN» -knappen. …
  3. Dra fingertuppen over pekeplaten for å teste om den fungerer.

Hvorfor vises ikke musen min på bærbar PC?

Den bærbare datamaskinen din kan ha mangelfull maskinvare. Touchpad -innstillingene på den bærbare datamaskinen kan ha blitt deaktivert. Den bærbare datamaskinen din kan ha utdaterte eller ødelagte sjåfører. Den bærbare datamaskinen din kan inneholde ødelagte filer eller programvare.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *