Hvordan får jeg Mac -en min til å gjenkjenne Kindle Paperwhite?

Hvordan kobler jeg Kindle Paperwhite til Mac -en min?

Del 1. Hvordan koble til Kindle til Mac OS

 1. Koble USB -kabelen til en tom port på Mac -en din. …
 2. For å overføre filer til Kindle -enhet, kan du dra innhold til Kindle. …
 3. For å koble fra Kindle til Mac, høyreklikk bare Kindle -ikonet, og velg deretter «Eject Kindle». …
 4. Last ned og installer Android -filoverføring til Mac.

Hvordan får jeg tilgang til Kindle -enhetene mine på Mac -en min?

Det første trinnet ditt er å laste ned Kindle -appen på Mac.

 1. Gå til App Store og søk etter Kindle. …
 2. Åpne appen på Mac-en din og skriv inn Amazon-kontoinformasjonen din i popup-vinduet. …
 3. Dobbeltklikk på en bok for å åpne den.

Hvorfor kobler ikke min Kindle Paperwhite til datamaskinen min?

Slå av PC og Kindle og koble fra alle kablene som er festet. Etter å ha slått på PC -en, åpent kaliber og kobler Kindle til PC. Slå på Kindle nå og se om forbindelsen er vellykket. Forsikre deg om at PIN -godkjenningen er slått av for Kindle.

Hvorfor fungerer ikke Kindle på Mac -en min?

Forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen av Kindle -appen. Oppdater til den nyeste versjonen av Kindle, hvis du lastet ned Kindle fra Mac App Store, åpner App Store -appen på Mac -en din og klikker på oppdateringer. Start Mac på nytt i sikker modus. Test problemet ditt i sikker modus og avslutt deretter sikker modus og prøv deretter igjen.

Hvordan overfører jeg filer fra macen min til Kindle?

Trinn 1 Last ned og installer Send til Kindle -appen for Mac. Trinn 2 Åpne Send til Kindle -appen og logg inn med Amazon -kontoen din. Trinn 3 Velg ett eller flere dokumenter, kontrollklikk og velg «Send til Kindle» eller bare dra og slipp dokumentene på appen.

Hvordan legger jeg Kindle i USB -modus?

Plugg den større enden av USB -kabelen til en tilgjengelig USB -port eller en drevet USB -hub koblet til datamaskinen din, og den mindre enden til Kindle. Når den er koblet til datamaskinen din, vil Kindle gå inn i USB -stasjonsmodus, og du vil ikke kunne bruke enheten.

Hvorfor er det ikke datamaskinen min som oppdager Kindle?

Det er mulig at datamaskinen din ikke oppdager Kindle fordi Du har ikke installert sjåføren sin ordentlig. Kanskje har sjåføren blitt ødelagt, eller den mangler. Så den beste løsningen for dette er å oppdatere eller installere Kindle -driveren.

Hvorfor vises ikke min Kindle på enheter?

Forsikre deg om at appen din er registrert til riktig Amazon -konto. Hvis du har flere kontoer, kan boken din ha blitt kjøpt fra en annen konto. Deregister og omregistrer appen. Avinstaller og installer Kindle -appen din på nytt.

Fungerer Kindle på MacBook?

Det er noen måter du kan lese Kindle -bøker på Mac -en din. Den enkleste og mest populære metoden er å Last ned Kindle -appen for Mac. Det er raskt, gratis og enkelt og lar deg utforske og laste ned tusenvis av titler fra Kindle’s Mammoth -utvalg og lese dem direkte fra MacBook eller annen Mac -datamaskin.

Hvor finner jeg enheter på mac?

Du kan se ikoner for harddisker, eksterne disker, CDer, DVDer, iPhone, iPad, iPod Touch og tilkoblede servere i Finder sidefeltet eller på skrivebordet ditt. Velg Finder> Preferences i The Finder på Mac -en din. Klikk på Generelt, og velg deretter elementene du vil se på skrivebordet.

Hvordan får jeg Mac -en min til å gjenkjenne Kindle -brannen min?

Last ned appen Android -filoverføringen til din Mac. Koble Kindle Fire til Mac med en mikro-USB-kabel. Det skal være et varsel om din brann om at det er «koblet som en medieenhet.»Du kan trykke på det og gå til en skjerm for å bekrefte at du er tilkoblet.

Hvordan kobler jeg Kindle Paperwhite til datamaskinen min?

Koble USB -kabelen til en tilgjengelig USB -port eller et drevet USB -hub på datamaskinen din. 2. Koble den andre enden av USB -kabelen til USB -porten på bunnen av Kindle. Kindle viser meldingen «Kindle er i USB -stasjonsmodus» når den er tilkoblet.

Hvordan legger jeg Kindle Paperwhite i USB -modus?

Plugg den større enden av USB -kabelen til en tilgjengelig USB -port eller en drevet USB -hub koblet til datamaskinen din, og den mindre enden til Kindle. Når den er koblet til datamaskinen din, vil Kindle gå inn i USB -stasjonsmodus, og du vil ikke kunne bruke enheten.

Hvordan finner jeg min tenne på datamaskinen min?

Hvordan lese Kindle -bøker på en PC ved hjelp av Kindle PC -appen

 1. Logg på Amazon -kontoen din og besøk Kindle -app -siden.
 2. Klikk på «Last ned for PC & Mac», og nedlastingen begynner automatisk.
 3. Installer programvaren som du vil ha en hvilken som helst programfil, og åpne Kindle for PC -appen når du er installert.

Hvorfor synkroniseres ikke Kindle?

Fra å administrere innholdet og enhetene dine, gå til innstillinger og deretter Forsikre deg om at enhetssynkronisering (WhisperSync -innstillinger) er slått på. Synkroniser enheten din. Sveip ned fra toppen av skjermen og trykk på synkronisering for å sikre at enheten din blir synkronisert med de siste oppdateringene og nedlasting av innhold.

Hvordan oppdaterer jeg Kindle for Mac?

Oppdater ved hjelp av Mac eller PC Gå til Fire and Kindle Software Update -siden. Bla nedover til du finner din spesifikke enhet; trykk på det. Last ned programvareoppdateringen som finnes på enhetssiden. Slå på og lås opp enheten din, og koble den deretter til PCen eller Macen din ved hjelp av en USB -kabel.

Hvordan administrerer jeg Kindle -biblioteket mitt på Mac -en min?

Gå til Kindle Cloud Reader -nettstedet og skriv inn Amazon -påloggingsinformasjonen. Klikk Kom i gang nå. Biblioteket ditt vises, der du klikker på boka du vil lese. For å laste ned en bok for frakoblet lesing, høyreklikk på den og velg Last ned og pin bok fra menyen.

Hvordan får jeg Mac -en min til å gjenkjenne en USB -enhet?

Del 2: Hvordan fikse Mac som ikke gjenkjenner USB -enhet

 1. Trinn 1: Skann USB- og USB -porter. …
 2. Trinn 2: Start Mac på nytt eller bruk et annet Mac -system. …
 3. Trinn 3: Sjekk Finder Preferences. …
 4. Trinn 4: Bruk diskverktøy for å reparere USB -stasjoner. …
 5. Trinn 5: Reformat USB-stasjonen på nytt. …
 6. Trinn 1: Velg alternativet ‘USB -stasjon’.

Hvorfor vises ikke USB -en min på Mac?

Noen ganger oppdager Mac USB -stasjonen, men viser den ikke på skrivebordet. Derfor burde du Gå til Finder> Preferences> Generelt og sørg for alternativet «Eksterne disker» er krysset av. På det tidspunktet ser du USB -stasjonen vises på Mac.

Hvorfor gjenkjenner ikke datamaskinen min Kindle Fire?

Prøv å slå PCen av og på mens Kindle er tilkoblet En annen måte å løse dette problemet på er å bare koble Kindle til PC -en og deretter slå av PC -en. Etter at datamaskinen er slått av, vent noen sekunder og slå den på igjen. Når PC -en din slår seg på, bør Kindle din gjenkjennes.

Hvordan kobler jeg Kindle til datamaskinen min?

For å koble Kindle til datamaskinen din: Koble USB -kabelen til en tilgjengelig USB -port eller et drevet USB -hub på datamaskinen din. 2. Koble den andre enden av USB -kabelen til USB -porten på bunnen av Kindle. Kindle viser meldingen «Kindle er i USB -stasjonsmodus» når den er tilkoblet.

Finner ikke Kindle på datamaskinen min?

Hva du skal gjøre hvis PC -en din ikke klarer å gjenkjenne Kindle

 1. Prøv å bruke en annen USB -port og/eller en annen USB -kabel.
 2. Koble Kindle til en annen datamaskin.
 3. Lad lenger.
 4. Utføre en hard tilbakestilling.
 5. Koble til som kamera.
 6. Bruk kaliber til å koble til.
 7. Aktiver ADB.
 8. Installer Kindle -driveren.

Hvordan tvinger jeg Kindle til USB -modus?

Plugg den større enden av USB -kabelen til en tilgjengelig USB -port eller en drevet USB -hub koblet til datamaskinen din, og den mindre enden til Kindle. Når den er koblet til datamaskinen din, vil Kindle gå inn i USB -stasjonsmodus, og du vil ikke kunne bruke enheten.

Hvordan synkroniserer jeg Kindle med USB?

Hvordan overføre biblioteket Kindle Books via USB

 1. Gå til «Administrer innholdet og enhetene» på Amazons nettsted «Administrer innholdet og enhetene».
 2. Finn tittelen i listen «Innhold», og velg deretter. .
 3. Velg Last ned og overføring via USB i popup-vinduet.
 4. Følg Amazons spørsmål om å fullføre overføringen.

18. oktober 2021

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *