Hvordan får jeg obs for å gjenkjenne min andre skjerm?

Hvordan bruker jeg doble skjermer med OBS?

3: 4311? Jeg aktiverer det og drar den ut til sideboomen, vi har nå to skjermer, så hvis du trengte å la oss bare si å legge til en annen skjerm, vil du gå for å vise fangst.

Hvordan legger jeg til en skjerm til OBS?

0: t. Og trykker på den pluss -knappen for å legge til en skjermbildefangst i Display Capture i dag. Jeg. Og trykk på den pluss -knappen for å legge til en skjermbildefangstfangst i dag. Jeg skal legge til en vertikalt orientert skjerm for å vise deg hva mulighetene.

Hvordan registrerer jeg min andre skjerm?

I «skjermopptak» -modus, klikk på alternativet «Velg et innspillingsområde» i menyen, og klikk deretter på et tomt område på Windows -skrivebordet for å velge hele dual Monitor som opptaksområde. Hvis du deretter trykker på Record Start -knappen (eller hurtigtasten F12), vil hele dual skjermen bli spilt inn (anbefalt).

Kan OBS -utdata til en skjerm?

Som standard vil OBS Studio sende ut Monitor -lyden til standardavspillingsenhet. For å endre overvåkningsutgangsenheten, åpner du OBS Studio -innstillingene og klikker på lydfanen. Finn overvåkningsenhet og velg lydenheten som overvåket lyden vil spilles av.

Hvorfor fanger ikke OBS ikke skjermen min?

Løsning 2 (for vinduer som ikke er oppdatert til 1903) Trinn 3) Under grafisk ytelse Preferanse Klikk Bla gjennom og finn din Obs -kjørbar. Trinn 4) Klikk på OBS -studio, deretter alternativer. For å aktivere skjermbilde, klikker du på strømsparing. For vindusfangst og spillfangst, klikker du på høy ytelse.

Hvordan setter jeg opp doble skjermer for streaming?

Hvis du ikke har en dockingstasjon og begge skjermer har en DisplayPort -port, kan du Koble de to skjermene med en DisplayPort -kabel. Når alt er koblet til, og PCen eller den bærbare datamaskinen er slått på, vil begge monitorene vise to separate stasjonære maskiner.

Hvordan endrer jeg monitor 1 til 2?

Angi den primære og sekundære skjermen

  1. Høyreklikk på skrivebordet ditt og velg «Display». …
  2. Velg skjermen du ønsker å være hoveddisplayet ditt fra skjermen du ønsker å være hoveddisplayet.
  3. Merk av i boksen som sier «Gjør dette til min viktigste skjerm.»Den andre skjermen vil automatisk bli den sekundære skjermen.
  4. Når du er ferdig, klikker du på [Bruk].

Hvordan endrer jeg skjermutgangen min i OBS?

For å endre overvåkningsutgangsenheten, Åpne OBS -studioinnstillingene og klikk på lydfanen. Finn overvåkningsenhet og velg lydenheten som overvåket lyden vil spilles av.

Hvordan legger jeg til HDMI til OBS?

6: 2710: 07setup obs Studio ved hjelp av HDMI Capture Card + Sony Camerayoutube

Hvorfor viser OB bare en svart skjerm?

Sjekk for motstridende programvare En annen grunn til at du kanskje opplever den svarte skjermen på OBS -programvaren din, er at du har ekstra programvare som kjører i bakgrunnen, som også er relatert til skjermbilde og videoopptak.

Hvordan registrerer jeg skjermen på Windows 10 med OBS?

0: 021: 48 Hvordan spille inn skjermen med OBS på Windows 10 – YouTubeyOutube

Hvordan bruker jeg doble skjermer med HDMI?

Koble monitorene til datamaskinen din Ta en standard HDMI -kabel, kjør den ene enden fra PC -ene, og kjør den andre til den første skjermens inngang. Windows vil automatisk oppdage skjermen. Som standard vil den første skjermen tilkoblet være den viktigste. Gjenta denne prosessen for din andre skjerm.

Hvorfor har streamere 2 skjermer?

Fordelene med dobbeltmonitorer å ha to skjermer er nesten nødvendig hvis du planlegger å gjøre Twitch Streaming. Denne måten Du kan spille på en primær skjerm og bruke streamingverktøy på en sekundær monitor. Du kan enkelt se en prat og svare på seerne dine i sanntid.

Hvorfor kan ikke PCen min oppdage den andre skjermen min?

En buggy, utdatert eller ødelagt grafikkdriver kan forårsake problemer som kan forhindre at Windows 10 oppdager en annen skjerm automatisk. Den enkleste metoden for å løse dette problemet er å oppdatere, installere eller nedgradere sjåføren på nytt.

Hvorfor er begge monitorene mine identifisert som 1?

Man må koble begge skjermer direkte i to forskjellige porter – Ellers hvis du prøver å dele en av portene, vil datamaskinen bare kjenne igjen begge skjermer som en….ettersom begge er i hovedsak koblet til den ene porten!

Hva overvåker enhetens OBS?

Den lar deg legge lyden til en OBS -kilde til en lydenhet ved å legge til lydmonitorfilteret på kilden i OBS -studio. Dette kan være nyttig i forskjellige brukssaker: Overvåking av en kilde på flere enheter. Overvåking av lyd uten forsinkelser av synkronisering med video.

Hvordan bruker jeg HDMI 2 på OBS?

0: 5510: 07setup obs Studio ved hjelp av HDMI Capture Card + Sony Camerayoutube

OB gjenkjenner HDMI -inngang?

Noen hovedkort har en HDMI -inngang. Hvis du har noe som sier hdmi-in, kan du få dette til å fungere. OBS er på datamaskinen din, den kan ikke se din PS3 på skjermen din, Den kan bare se hva datamaskinen sendes ut med mindre du får en fangstenhet, for eksempel en HDMI-in-port for å registrere PS3-signalet på datamaskinen.

Hvorfor kan ikke OBS se skjermen min?

Naviger til fanen «Administrer 3D -innstillinger» og åpne delen «Programinnstillinger». Bla gjennom listen over programmer og klikk på OBS -skjermbildefunksjonen. Hvis du ikke finner den, klikker du på «Legg til» -knappen og søk etter en OBS .exe -fil. Velg riktig grafikkprosessor for skjermfangningsaktiviteten.

Hvorfor fungerer ikke Display Capture på OBS?

Klikk på Verktøy> Sjekk for oppdateringer og oppdater til den siste OBS -versjonen. Forsikre deg om at Windows Build er 1903 eller senere. Velg den nye fangstmetoden. Hvis Windows 10 (1903 og oppover) er gråtonet, må du oppdatere Windows først.

Hvordan registrerer jeg skjermen min med OBS 2020?

5: 1011: 04Hvise å bruke OBS Studio til Record Screen – YouTubeyOutube

Kan du kjøre 2 skjermer av 1 HDMI -port?

Den enkleste måten å kjøre to skjermer med en HDMI -port er ved å bruke en HDMI -splitter. Imidlertid fungerer dette bare hvis du vil se displayet som viser lignende innhold på alle tilkoblet skjermer (duplikatinnhold). En HDMI -splitter er en slags meklerapparat som har to eller flere HDMI -porter i den.

Hvordan setter jeg opp en annen datamaskin for streaming?

For dette trenger du de to PC -ene, et fangstkort og en HDMI -kabel.

  1. Koble fangstkortet til strøm -PCen ved hjelp av den medfølgende USB -kabelen.
  2. Plugg den ene enden av HDMI -kabelen til en HDMI -utgang på Gaming PCs grafikkort.
  3. Koble den andre enden av HDMI -kabelen til inngangen på fangstkortet ditt.

2. september 2021

Skal du streame med 2 skjermer?

Å ha to skjermer er nesten nødvendig hvis du planlegger å streame Twitch. På denne måten kan du spille på en primær skjerm og bruke streamingverktøy på en sekundær monitor. Du kan enkelt se en prat og svare på seerne dine i sanntid.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *