Hvordan får jeg sikkerhetskopieringskoder for Microsoft Authenticator?

Hvordan gjenoppretter jeg Microsoft Authenticator -koden min?

På kontoskjermen til Authenticator -appen, trykk på kontoen du vil gjenopprette for å åpne fullskjermvisning av kontoen. I fullskjermvisning, trykk på alternativet for å skanne en QR -kode for å gjenopprette helt.

Hvordan gjenoppretter jeg autentisator -appen min til en ny telefon?

Den gamle skolemåten fungerer fortsatt

  1. Installer autentisator på den nye telefonen.
  2. På datamaskinen din, besøk Googles to-trinns verifiseringsside og logg inn på Google-kontoen din. …
  3. Klikk på Endre telefonen i Authenticator App -delen. …
  4. Åpne autentisator -appen på den nye telefonen og trykk på Begynn> Skann strekkode.

26. desember 2021

Hva skjer hvis jeg mistet telefonen Microsoft Authenticator?

Hvis det bare er avregistrerer den gamle enheten din fra kontosikkerheten eller MyApps -portalen ikke fungerer, Du må slette appen fra den gamle enheten din. Men fordi du mistet den gamle enheten din, vil jeg anbefale å jobbe med vårt supportteam gjennom en Azure Support Request eller Microsoft 365 online supportprosess.

Hvordan finner jeg Microsoft Authenticator -koden og URL -en?

Legg merke til koden og URL -informasjonen på datamaskinen på den konfigurerte mobilappsiden. Hold denne siden åpen slik at du kan se koden og URL -en.

Hva skjer hvis jeg mister telefonen Microsoft Authenticator?

Hvis det bare er avregistrerer den gamle enheten din fra kontosikkerheten eller MyApps -portalen ikke fungerer, Du må slette appen fra den gamle enheten din. Men fordi du mistet den gamle enheten din, vil jeg anbefale å jobbe med vårt supportteam gjennom en Azure Support Request eller Microsoft 365 online supportprosess.

Hvordan registrerer jeg en ny enhet hos Microsoft Authenticator?

På enheten du vil stole på, Gå til siden Sikkerhetsinnstillinger og logger deg på Microsoft -kontoen din. Du blir bedt om å bekrefte identiteten din. Velg om du vil motta koden via e -post, tekst eller en autentisator -app. Når du har koden, skriv den inn i tekstboksen.

Hvordan bruker jeg Microsoft Authenticator uten telefon?

En autentisator -app kjører på smarttelefonen eller nettbrettet, og du trenger ikke internettilgang eller mobiltelefontjeneste for å bruke den til MFA….

  1. På datamaskinen din, klikk Neste, og skriv deretter inn koden du genererte på telefonen din.
  2. Etter å ha skrevet koden, klikker du på Kontroller.
  3. En suksessmelding vises på datamaskinen din.

Hva skjer hvis jeg mister telefonen med autentisator?

Hvis du ikke er logget inn andre steder, og du har mistet smarttelefonen med autentisatoren, gjort en tilbakestilling av fabrikken eller fått den stjålet (i utgangspunktet, hvis du ikke lenger har tilgang til den), eller hvis metoden ovenfor ikke fungerte , du vil ikke kunne gjenopprette autentisatoren. Det du kan gjøre nå er Gjenopprett tilgang til kontoen din.

Hva skjer hvis du mister tilgang til Microsoft Authenticator?

Hvis du ikke har tilgang til disse kodene, er den andre metoden å prøve å Gjenopprett kontoene dine. En måte å gjøre dette på er å sende en bekreftelses -e -post til en alternativ e -postadresse eller telefonnummer. Du kan også bruke en Microsoft Account Recovery Code.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *