Hvordan får jeg tilgang til med skyen min på nettverket mitt?

Hvordan kobler jeg min sky til nettverket mitt?

Koble min sky hjem

 1. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din.
 2. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.
 3. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem.
 4. Vent til det hvite lyset tennes.

11. august 2021

Hvorfor kan jeg ikke se med skyen min på nettverket?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Hvordan finner jeg WD -stasjon på nettverket?

Gå til File Explorer og finn WD Cloud Drive. Det skal kalles wdmycloud. Høyreklikk på den offentlige mappen, og velg deretter alternativet Map Network Drive. Velg et tilgjengelig brev fra stasjonslisten (rullegardinmenyen), og sørg for å krysse av i ruten som sier koble til ved pålogging.

Hva er IP -adressen for WD min sky?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan får jeg tilgang til skyen min fra datamaskinen min?

Hvordan du konfigurerer min sky via datamaskin

 1. Slå opp min skyenhet.
 2. Koble skyenheten min til en ruter.
 3. Gå til www.Mycloud.com/oppsett.
 4. Klikk «Kom i gang»
 5. Skriv inn informasjonen du vil bruke til MyCloud.com -konto. …
 6. Sjekk e -posten din for bekreftelses -e -posten.
 7. Lag en MyCloud.com konto passord.

Kan jeg få tilgang til skyen min hjem hvor som helst?

Med My Cloud Home -appen kan du få tilgang til, laste opp og dele innholdet ditt hvor som helst med en internettforbindelse.

Hvordan får jeg tilgang til skyen min fra datamaskinen min?

2: 563: 47Video. Nå lanserer jeg My Cloud Desktop. Applikasjon når jeg koblet til, fant den en enhet på themorevideo. Nå lanserer jeg My Cloud Desktop. Applikasjon Når jeg koblet til, fant den en enhet i nettverket. Jeg kunne også logge inn med WDMyCloud.com. Konto, men siden det er funnet i nettverket vil jeg

Hvordan får jeg tilgang til WD MyCloud via FTP?

Trinn 1: Åpne WD MyCloud i nettleseren din ved å skrive http: // wdmycloud.Lokal i adressefeltet i nettleseren din. Innloggingen til WD MyCloud skal åpne. Vennligst logg inn med admin -kontoen din. Trinn 2: I den øvre menyen, vennligst klikk på pilen til høyre side og velg «Innstillinger».

Hvordan åpner jeg en sky hjem?

1: 119: 38 I bunnen av enheten kan du se disse gummiføttene vi trenger å fjerne. Disse de sitter fast i bunnen av enheten, kan du se disse gummiføttene vi trenger å fjerne. Disse sitter de ganske stramme. Så dette bare gir disse litt utnyttelse.

Kan jeg få tilgang til skyen min hjem hvor som helst?

Med My Cloud Home -appen kan du få tilgang til, laste opp og dele innholdet ditt hvor som helst med en internettforbindelse.

Er min sky en nas?

My Cloud ™ Home er en brukervennlig personlig skylagringsenhet som kobles direkte til Wi-Fi®-ruteren hjemme, slik at du kan lagre alt ditt digitale innhold på ett sentralt sted. I motsetning til en NAS, Det er en enkel sentralisert løsning for å sikkerhetskopiere bildene, videoene og filene dine, og få den lagret på ett sted.

Kan du få tilgang til med skyen min uten internett?

Enheten må være koblet til Internett for å fungere. Det kan høres rimelig ut – men Det er ingen måte å bruke det lokalt uten internettilgang. Jeg forstår at det er en «sky» enhet.

Hvordan konfigurerer jeg en statisk IP -adresse for mitt sky hjem?

Min skyhjem statisk IP -adressekonfigurasjon

 1. Klikk Start meny> Kontrollpanel> Nettverk og delingssenter eller nettverk og Internett> Nettverk og delingssenter.
 2. Klikk på Endre adapterinnstillinger .
 3. Høyreklikk på Wi-Fi eller lokal tilkobling.
 4. Klikk på egenskaper .
 5. Velg Internet Protocol versjon 4 (TCP/IPv4) .

Kan du bruke WD min sky som server?

My Cloud er den desidert enkleste NAS -serveren å sette opp som jeg har møtt; Du trenger bokstavelig talt bare å koble den til strømmen, hekte nettverksporten til en ruter (eller en bryter), og du er ferdig. Som standard kommer serveren med tre offentlige aksjemapper som heter Public, Smartware og Time Machine Backup.

Hvordan overfører jeg filer fra wd min sky til datamaskinen min?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hvordan får jeg tilgang til min sky hjem uten internett?

Hvordan får jeg tilgang til med skyen min uten internett?

 1. Det er noen få måter å få tilgang til din sky på min sky uten internettforbindelse.
 2. En måte er å lage en nettverksandel på datamaskinen din og koble til WD min sky derfra.
 3. En annen måte er å bruke WD min sky -app på telefonen eller nettbrettet for å få tilgang til filene dine.

Hvordan bruker jeg WD min sky som server?

Å slå på WD min sky dlna -server Gå til “Innstillinger” og deretter “Media i konfigurasjonen og slå på“ Media Streaming.” Dette lar deg lagre filmer, TV -serier, bilder og musikk på din sky og se dem på en hvilken som helst enhet på nettverket ditt.

Kan jeg få tilgang til med skyen min hvor som helst?

For øyeblikket er det ingen offisiell metode for ekstern sikkerhetskopiering annet enn å bruke WD -synkroniseringen til å synkronisere filer verken lokalt eller eksternt. Eller for å bruke den veldig usikre FTP -metoden for å ta sikkerhetskopi til My Cloud ved hjelp av tredjeparts backup/sync/clone -programvare. Tidsmaskin vil bare sikkerhetskopiere lokalt.

Hvordan får jeg tilgang til min sky via ftp?

Trinn 1: Åpne WD MyCloud i nettleseren din ved å skrive http: // wdmycloud.Lokal i adressefeltet i nettleseren din. Innloggingen til WD MyCloud skal åpne. Vennligst logg inn med admin -kontoen din. Trinn 2: I den øvre menyen, vennligst klikk på pilen til høyre side og velg «Innstillinger».

Hvordan bruker jeg WD min sky som en ekstern harddisk?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hvordan får jeg tilgang til mitt sky hjem lokalt?

Å åpne min sky -dashbord:

 1. Windows: Åpne en nettleser og skriv inn // DeviceName (eller IP -adresse for enheter) til nettadressefeltet.
 2. Mac OSX: Åpne en nettleser og skriv inn // Devicename. Lokal (eller IP -adresse) til nettadressefeltet.

Kan jeg bruke wd skyen min som ekstern harddisk?

Det første du trenger å vite om WD MyCloud er det Det er ikke en tradisjonell ekstern harddisk. Dette er ikke en enhet du kobler til en PC eller en bærbar PC og overfører filer til. Du bærer ikke dette med deg når du går fra sted til sted. MyCloud -enhetsvariantene tilbyr opptil 8 TB lagring.

Kan jeg bruke skyen min som Nas?

Hvis vi ser på WD mitt skyhjem som en NAS -enhet, føles det som et frustrerende produkt som har blitt dummet for langt og ikke klarer å leve opp til potensialet. men, Det er ikke ment å bli sett eller brukt som en NAS -enhet.

Hvordan får jeg tilgang til skylagring?

Hvordan koble til Google Cloud Storage

 1. Logg på Data Studio.
 2. Øverst til venstre klikker du på. Velg deretter datakilde.
 3. Velg Google Cloud Storage Connector fra listen.
 4. Hvis du blir bedt om det, autoriser tilgang til dataene dine.
 5. Skriv inn banen til dataene dine: Ta med bøtte -navnet og eventuelle overordnet mapper. …
 6. Øverst til høyre, klikk på Connect.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *