Hvordan får jeg tilgang til min sky eksternt?

Hvordan får jeg tilgang til min sky eksternt fra datamaskinen min?

1: 286: 51 Tiltak av din sky fra en nettleser, dele filkoblinger …YouTubestart av foreslått utklipp av foreslått utklipp Når du setter opp din wd min skyenhet, burde du ha satt opp en konto hos dem. Så klikk på OnMoreand Når du setter opp WD min skyenhet, burde du ha satt opp en konto hos dem. Så klikk på Logg på, så kommer du til å logge inn med den kontoen som du setter opp med enheten din i utgangspunktet.

Hvordan aktiverer jeg ekstern tilgang på min sky?

I de fleste tilfeller vil ekstern tilgang kreve deg Konfigurer My Cloud for Remote Access på My Cloud Dashboard> Innstillingssiden. Deretter aktiverer ekstern tilgang per bruker på skytilgangssiden på sky -dashbordet.

Hva er min sky -IP -adresse?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan kobler jeg til med min sky trådløst?

Koble min sky hjem

  1. Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din.
  2. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak.
  3. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem.
  4. Vent til det hvite lyset tennes.

11. august 2021

Hvorfor får jeg ikke tilgang til WD MyCloud?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Kan du få tilgang til wd mycloud uten internett?

Enheten må være koblet til Internett for å fungere. Det kan høres rimelig ut – men Det er ingen måte å bruke det lokalt uten internettilgang. Jeg forstår at det er en «sky» enhet.

Kan du få tilgang til med skyen min uten internett?

Enheten må være koblet til Internett for å fungere. Det kan høres rimelig ut – men Det er ingen måte å bruke det lokalt uten internettilgang. Jeg forstår at det er en «sky» enhet.

Hvordan får jeg tilgang til min sky eksternt fra Mac -en min?

Generelt for fjerntilgang må du Aktiver ekstern tilgang i sky -dashbordet mitt (hvis ikke aktivert). Og konfigurer en bruker for ekstern tilgang gjennom sky -dashbordet mitt. Da kan du enten bruke MyCloud.com webportal for ekstern tilgang til filene på min sky.

Kan jeg få tilgang til skyen min hjem hvor som helst?

Med My Cloud Home -appen kan du få tilgang til, laste opp og dele innholdet ditt hvor som helst med en internettforbindelse.

Hvordan får jeg tilgang til WD MyCloud via FTP?

Trinn 1: Åpne WD MyCloud i nettleseren din ved å skrive http: // wdmycloud.Lokal i adressefeltet i nettleseren din. Innloggingen til WD MyCloud skal åpne. Vennligst logg inn med admin -kontoen din. Trinn 2: I den øvre menyen, vennligst klikk på pilen til høyre side og velg «Innstillinger».

Kan jeg få tilgang til skyen min hjem hvor som helst?

Med My Cloud Home -appen kan du få tilgang til, laste opp og dele innholdet ditt hvor som helst med en internettforbindelse.

Hvordan får jeg tilgang til min sky -dashbord?

0: 143: 18wd min sky | Hvordan logge på grensesnittet – YouTubeyOutube

Er min sky avviklet?

Etter januar. 15, 2022, ekstern tilgang, sikkerhetsoppdateringer og teknisk support vil ikke lenger være tilgjengelig for skyen min 3 3. For kunder med bare mine sky OS 3-kompatible enheter, planlegger Western Digital å avslutte all støtte for tidligere generasjoner 15. april 2022.

Hvordan kobler jeg skyen min til datamaskinen min?

0: 422: 55Connect WD min sky eller NAS direkte til en Mac- eller Windows PC …YouTube

Kan jeg bruke skyen min som ekstern harddisk?

A: Skyen kan nås av enhetene dine fra hvilket som helst sted der du har WiFi -tilgang. Den eksterne HD får tilgang til datamaskinen den er koblet til eller på ditt lokale hjemnettverk hvis du installeres på ruteren din. EN: Ja det kan det.

Kan jeg bruke wd skyen min som ekstern harddisk?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Kan jeg koble skyen min direkte til Mac?

Hvis man ønsker å direkte koble en sky til datamaskinen sin ved å bruke min skyens Ethernet -port/kabel, kan man gjøre det. Hvis datamaskinen ikke har en Ethernet -port, kan man kjøpe en USB til Ethernet -adapter (eller hvis skrivebordet et Ethernet -nettverkskort) til datamaskinen deres.

Hvordan overfører jeg filer fra wd min sky til datamaskinen min?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Kan du få tilgang til med skyen min uten internett?

Enheten må være koblet til Internett for å fungere. Det kan høres rimelig ut – men Det er ingen måte å bruke det lokalt uten internettilgang. Jeg forstår at det er en «sky» enhet.

Hvordan ft jeg til skyen min?

Hvis du har portvideresending riktig konfigurert i ruteren (peker på IP -adressen til My Cloud) og du har FTP aktivert (satt til på) via dashbordet> Innstillinger> Nettverksdel. Da må du bruke Internett -IP -adressen din (ikke din lokale nettverks -IP -adresse) for å få tilgang til min sky ftp -server.

Kan du bruke WD min sky som server?

My Cloud er den desidert enkleste NAS -serveren å sette opp som jeg har møtt; Du trenger bokstavelig talt bare å koble den til strømmen, hekte nettverksporten til en ruter (eller en bryter), og du er ferdig. Som standard kommer serveren med tre offentlige aksjemapper som heter Public, Smartware og Time Machine Backup.

Har skyen min hjem et dashbord?

My Cloud Home har ikke dashbordet, og bruker en annen mobilapp enn min sky bruker. Hvis du har en skyenhet, så sjekk først for å se hvilken farge foran LED er.

Hva erstatter WD -synkronisering?

Goodsync er alt du trenger for å enkelt sikkerhetskopiere, synkronisere eller få tilgang til dataene som er lagret på WD NAS -enheten. Last ned gratis prøveperiode. Kjøp nå.

Hvordan får jeg tilgang til den gamle skyen min?

Gå til www.Mycloud.com. Logg inn med mycloud.com konto legitimasjon. Velg din skyenhet fra skyenheten. Naviger og klikk på filen og mappen for å få tilgang til innholdet ditt.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *