Hvordan får jeg tilgang til skyen min fra Windows Explorer?

Hvordan får jeg tilgang til med skyen min fra PC -en min?

Gå til File Explorer og finn WD Cloud Drive. Det skal kalles wdmycloud. Høyreklikk på den offentlige mappen, og velg deretter alternativet Map Network Drive. Velg et tilgjengelig brev fra stasjonslisten (rullegardinmenyen), og sørg for å krysse av i ruten som sier koble til ved pålogging.

Hvordan får jeg tilgang til skyen min lokalt?

Å åpne min sky -dashbord:

  1. Windows: Åpne en nettleser og skriv inn // DeviceName (eller IP -adresse for enheter) til nettadressefeltet.
  2. Mac OSX: Åpne en nettleser og skriv inn // Devicename. Lokal (eller IP -adresse) til nettadressefeltet.

Hvordan legger jeg til med skyen min til Windows 10?

0: 083: 47Hvise å konf Western Digital og i dag skal vi gjennom hvordan du setter opp en sky ved hjelp av en Windows -datamaskin. Det første du skal gjøre er å koble til

Fungerer skyen min med Windows 10?

Den enkleste og mest effektive løsningen for dette problemet er å ganske enkelt Legg til en Windows -legitimasjon for din WD min sky -konto i legitimasjonslisten på Windows 10 -datamaskinen. For å gjøre det, må du: høyreklikk på Start-menyen for å åpne Winx-menyen. Klikk på kontrollpanelet i Winx -menyen for å åpne det.

Hvordan kartlegger jeg en wd min skystasjon?

3: 306: 08Hvise å kartlegge WD MyCloud Drive til hjemmenettverket mitt – YouTubeyOutube

Hvordan overfører jeg filer fra wd min sky til datamaskinen min?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hva er IP -adressen til min sky?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan finner jeg min sky -IP -adresse?

1.1 eller 192.168. 0.1 som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvorfor kan jeg ikke koble meg til min sky?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Hvorfor får jeg ikke tilgang til min sky?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Hvordan får jeg filer fra wd min sky?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hvordan kobler jeg til skyen min?

Koble min sky hjem Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem. Vent til det hvite lyset tennes.

Hvordan får jeg tilgang til min sky via ftp?

Trinn 1: Åpne WD MyCloud i nettleseren din ved å skrive http: // wdmycloud.Lokal i adressefeltet i nettleseren din. Innloggingen til WD MyCloud skal åpne. Vennligst logg inn med admin -kontoen din. Trinn 2: I den øvre menyen, vennligst klikk på pilen til høyre side og velg «Innstillinger».

Hva er standard IP for wd min sky?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Er min sky avviklet?

Etter januar. 15, 2022, ekstern tilgang, sikkerhetsoppdateringer og teknisk support vil ikke lenger være tilgjengelig for skyen min 3 3. For kunder med bare mine sky OS 3-kompatible enheter, planlegger Western Digital å avslutte all støtte for tidligere generasjoner 15. april 2022.

Hva er min sky -IP -adresse?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan åpner jeg en sky hjem?

1: 119: 38Hvise å rytes Western Digital My Cloud Home Nas Drive – YouTubeyOutube

Hvordan aktiverer jeg FTP på skyen min?

Hvis du har portvideresending riktig konfigurert i ruteren (peker på IP -adressen til My Cloud) og du har FTP aktivert (satt til ON) via Dashboard> Innstillinger> Nettverksdel. Da må du bruke Internett -IP -adressen din (ikke din lokale nettverks -IP -adresse) for å få tilgang til min sky ftp -server.

Støtter jeg skyhjemmet mitt FTP?

Jeg har nettopp kjøpt skyen min og fant det bare FTP støttes ikke. Hvorfor er poenget med å ha et «nytt forbedret produkt», men med mindre funksjoner !? Riktig jeg bruker 2 MyCloud Old Environment Gen1 & Gen2 siden Gen1 ikke støtter oppgraderingen jeg kjøpte den nye .

Hvordan finner jeg IP -adressen til WD min sky?

1.1 eller 192.168. 0.1 som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse innen Åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hva erstatter WD -synkronisering?

Goodsync er alt du trenger for å enkelt sikkerhetskopiere, synkronisere eller få tilgang til dataene som er lagret på WD NAS -enheten. Last ned gratis prøveperiode. Kjøp nå.

Hva er forskjellen mellom skyen min og skyen min?

Forskjeller mellom skyen min og skyen min noen raske forskjeller: MyCloud Home har 1 GB RAM (i stedet for 256 MB i MyCloud) MyCloud Home har firekjerneprosessor (i stedet for dual-core i MyCloud) MyCloud Home har en Realtek RTD1295PBCG A53-prosessor (i stedet for Mindspeed Comcerto M86261G12 i Mycloud)

Hva er standard IP -adresse til WD My Cloud Home?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan ft jeg til skyen min?

Hvis du har portvideresending riktig konfigurert i ruteren (peker på IP -adressen til My Cloud) og du har FTP aktivert (satt til på) via dashbordet> Innstillinger> Nettverksdel. Da må du bruke Internett -IP -adressen din (ikke din lokale nettverks -IP -adresse) for å få tilgang til min sky ftp -server.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *