Hvordan får jeg tilgang til skyen min fra datamaskinen min?

Hvordan får jeg tilgang til skyen min fra datamaskinen min?

Gå til www.Mycloud.com. Logg inn med mycloud.com konto legitimasjon. Velg din skyenhet fra skyenheten. Naviger og klikk på filen og mappen for å få tilgang til innholdet ditt.

Hvordan kobler jeg min sky hjem til PCen min?

Koble min sky til datamaskinens nettverksport. Kraft på min sky. Etter en kort periode vil den fremre LED blinke hvit (eller lignende farge) som indikerer ingen nettverkstilkobling. Åpne datamaskinens filbehandling (Windows Explorer/Mac Finder) og se om datamaskinen vil finne og få tilgang til My Cloud.

Hvordan logger jeg på skyen min?

0: 253: 18wd min sky | Hvordan logge på grensesnittet – YouTubeyOutubestart av den foreslåtte utklippen av den foreslåtte Clipnow du virkelig må gjøre er å skrive i skyen min.com fremover slash oppsett det skrev inn, så hva dette er morenow du virkelig må gjøre er å skrive inn skyen min.com fremover slash oppsett det skrev inn, så hva dette skal gjøre er. De kommer til å finne harddisken i nettverket ditt.

Hvordan kobler jeg min sky direkte til den bærbare datamaskinen min?

0: 422: 55Connect WD min sky eller NAS direkte til en Mac- eller Windows PC …YouTubestart av foreslått utklipp av foreslått utklipp som trenger å stille en statisk IP på min sky så vel som på Windows -enheten. Så hva må du trenge å sette en statisk IP på min sky så vel som på Windows -enheten. Så det du vil gjøre er å komme inn i innstillingene dine. Se etter nettverk. Og gå fra DHCP til statisk.

Hvordan bruker jeg skyen min hjem?

0: 261: 53My Cloud Home How-To | Oppsett – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg tilgang til skyen min på Windows 10?

0: 083: 47Hvise å konf

Hvordan får jeg tilgang til mitt sky hjem lokalt?

Å åpne min sky -dashbord:

  1. Windows: Åpne en nettleser og skriv inn // DeviceName (eller IP -adresse for enheter) til nettadressefeltet.
  2. Mac OSX: Åpne en nettleser og skriv inn // Devicename. Lokal (eller IP -adresse) til nettadressefeltet.

Hva er standard IP -adresse til WD My Cloud Home?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan får jeg tilgang til min sky hjem uten internett?

Hvordan får jeg tilgang til med skyen min uten internett?

  1. Det er noen få måter å få tilgang til din sky på min sky uten internettforbindelse.
  2. En måte er å lage en nettverksandel på datamaskinen din og koble til WD min sky derfra.
  3. En annen måte er å bruke WD min sky -app på telefonen eller nettbrettet for å få tilgang til filene dine.

Hva er forskjellen mellom skyhjemmet mitt og skyhjem -duoen min?

WD mitt skyhjem kommer i 2TB, 3TB, 4TB, 6TB og 8 TB kapasiteter. For brukere som vil ha mer lagring eller større sikkerhet, kan de velge min skyhjem duo. Disse har to stasjoner og kan konfigureres i enten RAID 0 eller RAID 1, avhengig av dine behov.

Hvorfor får jeg ikke tilgang til min sky?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Hvordan får jeg tilgang til filer på skyen min?

1: 412: 55my Cloud Home – How -To | Last opp innhold fra mobil – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg tilgang til skyen min fra Windows Explorer?

2: 473: 47Hvise å konf

Hvordan får jeg tilgang til filer på med skyen min?

1: 286: 51 Tiltak av din sky fra en nettleser, deling … – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg tilgang til min sky lokalt?

1: 046: 51 Akkcessing din WD min sky fra en nettleser, dele filkoblinger …YouTube

Hvordan bruker jeg med skyen min hjem?

1: 061: 53My Cloud Home How-To | Oppsett – YouTubeyOutube

Er mitt sky hjem bedre enn skyen min?

Forskjeller mellom skyen min og skyen min noen raske forskjeller: MyCloud Home har 1 GB RAM (i stedet for 256 MB i MyCloud) MyCloud Home har firekjerneprosessor (i stedet for dual-core i MyCloud)

Hvordan får jeg tilgang til mine skyfiler?

1: 046: 51 Akkcessing din WD min sky fra en nettleser, dele filkoblinger …YouTube

Hvordan får jeg tilgang til mapper på med skyen min?

0: 502: 21WD MyCloud Quick Direct Access Network Drive -mappe fra PCYOUTUBE

Hvordan får jeg tilgang til skyen min lokalt?

Å åpne min sky -dashbord:

  1. Windows: Åpne en nettleser og skriv inn // DeviceName (eller IP -adresse for enheter) til nettadressefeltet.
  2. Mac OSX: Åpne en nettleser og skriv inn // Devicename. Lokal (eller IP -adresse) til nettadressefeltet.

Hvordan bruker jeg skyen min hjem?

0: 261: 53My Cloud Home How-To | Oppsett – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg tilgang til med skyen min på Windows 10?

0: 333: 47Hvise å konf

Hvordan får jeg tilgang til skyen min lokalt?

Å åpne min sky -dashbord:

  1. Windows: Åpne en nettleser og skriv inn // DeviceName (eller IP -adresse for enheter) til nettadressefeltet.
  2. Mac OSX: Åpne en nettleser og skriv inn // Devicename. Lokal (eller IP -adresse) til nettadressefeltet.

Hvordan overfører jeg filer fra wd min sky til datamaskinen min?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *