Hvordan får jeg tilgang til skyen min lokalt?

Hvordan får jeg tilgang til min sky på mitt lokale nettverk?

 1. Åpne Windows File Explorer.
 2. Velg nettverk fra sidemenyen. …
 3. Dobbeltklikk på skyenheten min og logg inn med din lokale brukerkonto.
 4. Finn enhetens offentlige delte mappe.
 5. Dobbeltklikk på den delte delte mappen.
 6. Du kan nå dra og slippe filer inn i (og fra) den delte mappen.

Hvordan får jeg tilgang til skyen min fra datamaskinen min?

Gå til File Explorer og finn WD Cloud Drive. Det skal kalles wdmycloud. Høyreklikk på den offentlige mappen, og velg deretter alternativet Map Network Drive. Velg et tilgjengelig brev fra stasjonslisten (rullegardinmenyen), og sørg for å krysse av i ruten som sier koble til ved pålogging.

Hvordan får jeg tilgang til min sky hjem uten internett?

Hvordan får jeg tilgang til med skyen min uten internett?

 1. Det er noen få måter å få tilgang til din sky på min sky uten internettforbindelse.
 2. En måte er å lage en nettverksandel på datamaskinen din og koble til WD min sky derfra.
 3. En annen måte er å bruke WD min sky -app på telefonen eller nettbrettet for å få tilgang til filene dine.

Kan jeg få tilgang til med skyen min hvor som helst?

Med My Cloud Home -appen kan du få tilgang til, laste opp og dele innholdet ditt hvor som helst med en internettforbindelse.

Hva er standard IP -adresse til WD min sky?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Kan jeg bruke skyen min som ekstern harddisk?

A: Skyen kan nås av enhetene dine fra hvilket som helst sted der du har WiFi -tilgang. Den eksterne HD får tilgang til datamaskinen den er koblet til eller på ditt lokale hjemnettverk hvis du installeres på ruteren din. EN: Ja det kan det.

Kan jeg bruke wd skyen min som ekstern harddisk?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hva er min sky -IP -adresse?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan laster jeg ned filer fra wd min sky til datamaskinen min?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hvordan får jeg filer av min sky?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er å koble sammen skyen min direkte til datamaskin Vis Ethernet, og deretter kopiere og lime inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hvordan får jeg tilgang til WD MyCloud via FTP?

Trinn 1: Åpne WD MyCloud i nettleseren din ved å skrive http: // wdmycloud.Lokal i adressefeltet i nettleseren din. Innloggingen til WD MyCloud skal åpne. Vennligst logg inn med admin -kontoen din. Trinn 2: I den øvre menyen, vennligst klikk på pilen til høyre side og velg «Innstillinger».

Hvordan kobler jeg til skyen min?

Koble min sky hjem Plasser wd skyen min i nærheten av ruteren din. Koble strømadapteren til My Cloud Home og til et gratis strømuttak. Koble nettverkskabelen til din sky hjem og ruter eller modem. Vent til det hvite lyset tennes.

Hvordan laster jeg ned ting fra skyen?

Last ned filer og mapper fra iCloud Drive for å laste ned en fil fra iCloud Drive, enten Åpne filen eller klikk på nedlastingsknappen ved siden av navnet. Når du laster ned en mappe, laster alt i den mappen også ned.

Hvordan kartlegger jeg med skyen min på Windows 10?

3: 306: 08Hvise å kartlegge WD MyCloud Drive til hjemmenettverket mitt – YouTubeyOutube

Hvordan åpner jeg en sky hjem?

1: 119: 38Hvise å rytes Western Digital My Cloud Home Nas Drive – YouTubeyOutube

Hvordan overfører jeg filer fra wd min sky til datamaskinen min?

Kopier det du vil ta sikkerhetskopi og lime den til den tilkoblede USB -stasjonen. Denne måten er enkel og enkel å betjene, alt du trenger å gjøre er Koble til mitt sky hjem direkte til Computer Vis Ethernet, og kopier deretter og lim inn filer til den tilkoblede eksterne lagringen.

Hvordan finner jeg min sky -IP -adresse?

1.1 eller 192.168. 0.1 som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvordan henter jeg data fra skylagring?

Last ned et objekt fra en bøtte

 1. I Google Cloud Console, gå til siden Cloud Storage. …
 2. I listen over bøtter, klikk på navnet på bøtta som inneholder objektet du vil laste ned. …
 3. Naviger til objektet, som kan være plassert i en mappe.
 4. Klikk på nedlastingsikonet tilknyttet objektet.

Hvordan gjenoppretter jeg fra skyen?

Cloud har noen få alternativer for å hjelpe hans bedring. Han kan Bruk hans gode lufthastighet og hans over gjennomsnittet retningsluft Dodge for å ta tak i avsats. Han kan knipse til avsatsen hvis han bruker klimhazzard nær avsatsen, eller hvis han starter klima over avsatsen og faller med nedreffet.

Hvorfor får jeg ikke tilgang til min sky?

Gå til kontrollpanel> Credential Manager> Windows -legitimasjon, og klikk Legg til en Windows -legitimasjon på nedre høyre side. Steg 2. Skriv inn brukernavnet og passordet til skyen min i følgende vindu og klikk Lagre. Senere kan du starte datamaskinen på nytt og se om mine skyvinduer 10 ikke får tilgang til er løst.

Er det en stasjonær app for skyen min?

Med Wd min sky desktop -app, Du har rask og enkel ekstern tilgang til dataene på min skyenhet. WD My Cloud (for Desktop) -appen er tilgjengelig fra WDs Learning Center -nettsted. Nedlasting og installasjon var en lek på Windows 7 -bærbar PC. Installasjonsprogrammet plasserer en wd min skysnarvei på skrivebordet.

Hva er standard IP for WD MyCloud?

1.1 eller 192.168. 0.1 Som standard på de fleste rutere. Du kan få tilgang til disse ved å åpne http: // 192.168.1.1 eller http: // 192.168.0.1 i nettleseren din. Standard IP, brukernavn og passord finner du også i brukerhåndboken til ruteren din.

Hvor ligger skylagringen?

I stedet for å bli lagret direkte på din egen personlige enhet (harddisken på den bærbare datamaskinen, for eksempel eller telefonen), lagres skybaserte data andre steder- på servere som eies av store selskaper, vanligvis – og blir gjort tilgjengelig for deg via Internett.

Hvordan kan vi få data fra sky?

Med skyen, Den fysiske serveren elimineres og dataene blir lagret på serverne innen datasentre. Serveren som lagrer en bestemt brukers data leies/leies på månedlig basis til brukeren. Denne bruken kan økes eller reduseres, og kunden faktureres bare i henhold til bruken.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *