Hvordan får jeg TV -guiden tilbake?

Hvorfor har TV -guiden min sluttet å fungere?

Mangler informasjon. Dette kan skyldes: Kanaltilgjengelighet i ditt område. Planlagte arbeider som foregår i ditt område.

Hva skjedde med TV Guide Channel?

Etter salget antydet rapporter at TV -guide ville fjerne programoppføringer fra magasinet, og skiftet dem helt til det nye Sister Cable Network Prevue Channel, som ville bli omdirigert som et resultat av United Video’s kjøp av TV Guide Magazine; Ledere i News Corporation uttalte senere at oppføringer …

Hvorfor sier kanalguiden min ingen informasjon?

Når guiden din viser «ingen data», betyr det det Guideinformasjonen laster fortsatt. Dette er en normal oppførsel når: du nettopp aktiverte mottakeren. Du bare koblet mottakeren tilbake.

Hvordan får jeg guiden tilbake på Samsung TV?

1: 132: 33Hvise å finne programguiden min på min Samsung TV – YouTubeyOutubestart av den foreslåtte Clipend av foreslåtte klippete. Og det jeg gjør er å klikke på flukten, så bringer det upmoresee jeg kommer hit, klikk på innstillinger. Og det jeg gjør er å klikke på flukten, så får den opp den boksen du må gå dit den står en guide.

Hvordan får jeg Freeview TV -guide?

App. TV -guiden er i midten av menyen langs bunnen av Freeview Mobile App (kalt guide). Bare trykk på den for å åpne. Du kan veksle mellom det som er på akkurat nå og hele guiden ved å tappe Triple Bar -ikonet øverst på venstre hjørne på guiden.

Når stoppet TV -guiden?

Opening Capital Era tvguidemagazine.com ble senere lagt ned på 1. juni 2010; TV Guide Magazine og Tvguide.Com inngikk deretter en avtale for å gjenopprette innhold fra magasinet til sistnevnte nettsted, som Lionsgate Entertainment hadde kjøpt sammen med TV -guide -nettverket i januar 2009.

Er det en app for TV -guide?

TV Guide Digital debuterte en ny, redesignet app for Android tirsdag. Nå kan du finne, dele og se favorittprogrammene dine – når som helst og hvor som helst. Last ned TV Guide -appen for Android TV Guide -apper for Android, iPhone, iPad og iPod Touch er allerede installert mer enn 9 millioner ganger.

Hvordan tilbakestiller du kanalguiden på Comcast?

Hvordan tilbakestiller jeg Xfinity Guide? Finn strømknappen på Xfinity -kabelboksen og hold den nede i omtrent 30 sekunder. Dette skal automatisk starte enheten automatisk og tilbakestille guiden.

Er det en guide for Samsung TV?

Merk: Du kan få tilgang til guiden ved å trykke inn på CH på en Samsung Smart Remote, eller ved å trykke på en standard fjernkontroll.

Har smarte TV -er TV -guide?

Smarte TV -er Disse lar deg skanne etter kanaler så lenge antennen din er koblet til RF -kontakten. Når du søker etter kanaler, vil du se hvilke kanaler som er tilgjengelige i ditt område og kan opprette en kanalguide derfra.

Er freeview -kanaler nede?

Freeview har problemer siden 05:20 GMT.

Hvorfor fungerer ikke EPG -en min?

EPG er bare tilgjengelig når informasjonen er gitt av din digitale TV -tjenesteleverandør. Ingen EPG tilgjengelig indikerer at tjenesteleverandøren din ikke gir EPG -informasjon. Feil EPG -skjerm kan være forårsaket av dårlig signalmottak. Juster antennens plassering og prøv igjen.

Hvilken søndagspapir har TV -guide?

Daily Mail relansering av Weekend Magazine, Storbritannias største TV -guide.

Hva er den beste TV -guide -appen?

Beste apper for å se hva som er på TV

 • BuddyTV Guide: TV Discovery and Listings for Cable, Satellite, Netflix, Hulu, iTunes og Amazon med fjernkontroll. av Buddytv. …
 • Hva er på TV? Hd. …
 • Neste episode. Av Nikolay Nachev. …
 • TV -show Tracker. av pixel-perfekte widgeter. …
 • TV-listing USA. …
 • TV Guide Mobile. …
 • TV -prognose ~ Din personlige TV -guide. …
 • Jeg.

Kan du fortsatt abonnere på TV -guide?

Etter den første løpetiden, vil abonnementet ditt på TV -guide magasinet automatisk fornye hver 52 utgave til gjeldende fornyelsesgrad $ 40.00. Abonnementene dine vil fortsette til du ber oss om å stoppe. Du vil motta en e -postpåminnelse, til adressen på filen, i forkant av hver fornyelse.

Hvorfor fungerer ikke guide på Comcast?

Hvis du prøver å oppdatere guiden på skjermen og fremdeles ikke har noe hell etter å ha kommet inn i postnummeret ditt på nytt og avsluttet tidssonen på nytt, Strømsyklus Xfinity -kabelboksen. Koble strømkabelen på baksiden av enheten, vent 10 sekunder, og koble den deretter inn igjen.

Hvorfor fungerer ikke guide -knappen min?

Trykk på en knapp på fjernkontrollen. Hvis lysdioden ikke blinker i det hele tatt, Bytt ut batteriene og prøv igjen. Hvis LED blinker rødt fem ganger på hvilken som helst knappetrykk, er dette en indikasjon på at batteriene er veldig lave og bør byttes ut. Hvis knappene fremdeles ikke svarer, kan du chatte med oss for å få hjelp.

Hva er innholdsguide i Samsung TV?

Samsung bemerket at TV -apparatene har en innholdsguide som vil Kurate en liste fra streaming -apper i India inkludert Netflix, Amazon Prime og Zee5. Selskapet hevdet at de nye TV -apparatene gir en komplett visuell opplevelse ved å gjøre smart -TV til et virtuelt musikksystem.

Hvordan får jeg kanalguiden på smart -TV -en min?

 1. 1 Trykk på Hjem -knappen på smartkontrollen din for å få tilgang til startskjermen.
 2. 2 Bruke retningsplaten på fjernkontrollen, naviger til live -TV.
 3. 3 Velg kanalliste.
 4. 4 Kanallisten vises på skjermen.

14. oktober 2021

Hvordan får jeg guiden tilbake på Sony TV -en min?

Trykk på Hjem-knappen, og velg deretter [Innstillinger] → [Systeminnstillinger] → [Generelt oppsett] → [Guide Key Behaviour] → [Start Guide and Search]. Du kan også velge [lanseringsveiledning] fra opsjonsmenyen for å endre til kringkastingsprogramguiden.

Hvor har Freeview -kanalene mine borte?

Manglende kanaler er vanligvis forårsaket av antenne eller satte opp feil. Merk av at du har antennekabelen din tilkoblet riktig til TV -en, sett toppboksen eller PVR.

Hvordan får jeg tapte kanaler tilbake på Freeview?

Sett kanalene dine på nytt

 1. Velg Innstillinger*
 2. Fra signal og tilkobling Velg TV -kanaler.
 3. Velg Retune -kanaler.

Hvordan får jeg EPG til å fungere?

Hvordan legge til EPG manuelt?

 1. Åpne fane IPTV -kanaler.
 2. Velg kanaler.
 3. Fokus på kanalen og trykk.
 4. Velg Administrer EPG.
 5. Fyll ut de nødvendige feltene. Kanal – Velg kanal fra listen for å aktivere EPG på annen kanal. Dato – Angi datoen for opprettet EPG. …
 6. Trykk på Lagre.

Hvordan får jeg tilgang til EPG?

Det er en meny på skjermen som forteller deg hvilke TV- og radioprogrammer som er tilgjengelige på TV-en din. Du finner normalt EPG av Trykk på en knapp, for eksempel ‘guide’, på TV/set-top box fjernkontroll.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *