Hvordan kan jeg få 5.1 lyd fra den bærbare datamaskinen min?

Hvordan får jeg HDMI -lyd fra 5.1 til den bærbare datamaskinen min?

Bruk HDMI -utgangen til GPU. (Dette er hva jeg vil anbefale hvis du bruker en HDMI -skjerm). For alternativ 1, koble kabelen og sett ‘Realtek Digital Output’ som standardenhet, høyreklikk deretter den, gå til egenskaper, og i den høyre fane velger du DTS eller Dolby Digital eller 5.1 (eller noe sånt).

Kan en bærbar PC -utgang 5.1 Surround lyd?

Digital lyd (HDMI), da lydenheten din skal støtte flerkanals lydutgang. Høyttaleren vil ikke. Monitoren eller TV -en din må sannsynligvis være koblet til surroundsystemet, slik at bare høyttalere ikke fungerer. Optisk lyd ut er veldig sjelden på bærbare datamaskiner og 5.1 analog lyd ut er aldri tilgjengelig på bærbare datamaskiner.

Hvordan aktiverer jeg min surroundlyd på den bærbare datamaskinen min?

Test surroundlyd i Windows 10

  1. Åpne lydkontrollpanelet. …
  2. Åpne kategorien avspilling.
  3. Velg surround Sound -aktivert kort og klikk på Konfigurer.
  4. Forsikre deg om at høyttalerne er på, og at du har satt volumet deretter.
  5. Klikk på testknappen.

Har min PC 5.1 lydkort?

Lydkortet Det er ikke spesielt sannsynlig at PCen din har et surroundlyd -aktivert kort som standard Så du må sjekke. Søk etter enhetsbehandleren din på datamaskinen din, åpne den og se under pilen «Sound, Video and Game Controllers». Hvis du har et lydkort, vises det her.

Kan jeg få 5.1 fra HDMI?

Hvordan kobler jeg mine 5.1 høyttalere til datamaskinen min?

Hvordan aktiverer jeg 5.1 i krom?

Hvordan får jeg dolby digital på datamaskinen min?

Har YouTube 5.1 lyd?

Er hdmi bue bedre enn hdmi?

Kan jeg koble til 5.1 høyttalere til den bærbare datamaskinen min?

Hvordan setter jeg opp 5.1 høyttalere?

Hvorfor er 5.1 fungerer ikke?

Kan pc output dolby digital?

Kan en PC -utgang Dolby?

Hvordan får du 5.1 på YouTube?

Hvilken streamingtjeneste har 5. 1 lyd?

Er lyd bedre gjennom optisk eller hdmi?

Hvordan vet jeg om jeg har hdmi bue?

Hvordan kan jeg koble til 5.1 høyttalere til den bærbare datamaskinen min uten lydkort?

Hvordan kobler jeg 5.1 høyttalere til min PC?

Kan vi koble til 5.1 høyttalere til bærbar PC?

Hvordan får jeg mine 5.1 omgir lyd til jobb?

Hvordan tvinger jeg PCen min til Dolby Digital?

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *