Hvordan kan jeg få Gmail bekreftelseskode uten telefonnummer?

Hvordan får jeg bekreftelseskode uten telefonnummer?

0: 172: 06 Bruk 2 -trinns bekreftelse uten telefonen din – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått utklipp kan generere et sett med ti backup -koder på sikkerheten. Delen av kontosiden din. De fungerer mer du kan generere et sett med ti backup -koder på sikkerheten. Delen av kontosiden din. De fungerer akkurat som kodene du mottar på telefonen.

Kan du bekrefte en Google -konto uten telefonnummer?

Det er ikke lenger mulig å opprette en ny Gmail -konto uten å bekrefte et mobiltelefonnummer. Hvis du ikke har tilgang til et telefonnummer som kan motta enten tekstmeldinger eller telefonsamtaler, kan du enten få tilgang til et midlertidig telefonnummer, eller bruke en venn eller familiemedlemmets telefon til verifiseringsprosessen.

Hvordan kan jeg få bekreftelseskoden min for Gmail uten telefon?

Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre på Gmail-siden din, klikk på «min konto» -knapp.”Skriv inn kontopassordet ditt hvis du blir spurt, og klikk på» 2-trinns verifisering «på neste skjermbilde. På 2-trinns verifiseringsside kan du opprette og skrive ut et sett med backup-koder.

Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail-kontoen min uten 2-trinns bekreftelse?

Hvis du ikke har et annet trinn eller glemt passordet ditt

  1. For å oppgi en e -postadresse eller telefonnummer der du kan nås.
  2. For å legge inn en kode sendt til e -postadressen eller telefonnummeret ditt. Denne koden hjelper deg med å sikre at du får tilgang til den e -postadressen eller telefonnummeret.

Hvordan kan jeg få SMS -bekreftelse uten telefon?

Hvordan slår jeg av to trinns bekreftelse uten å logge på?

Hvordan omgår jeg mobilverifisering?

Hvordan omgår jeg Gmail -verifisering?

Hvordan får jeg min 8 -sifret sikkerhetskopi for Gmail?

Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail -kontoen min hvis jeg ikke kan bekrefte Google -kontoen min?

Hva om du mister telefonen med tofaktorautentisering?

Hvordan kan jeg få meldinger fra det gamle telefonnummeret mitt?

Hvordan får jeg koden sendt til telefonen min?

Hvordan får jeg sikkerhetskopiet for 2-trinns verifisering?

Hvordan slår jeg av 2-trinns verifisering på Gmail uten telefon?

Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail -kontoen min hvis jeg ikke kan bekrefte Google -kontoen min?

Kan du omgå Google verifisering?

Hvordan får jeg en engangssikkerhetskode for Google?

Hvordan omgår du Gmail -verifisering?

Hvordan omgår jeg google verifisering?

Er det en app der jeg kan bruke det gamle telefonnummeret mitt?

Hvordan kan jeg få tekstmeldingene mine på nettet?

Hvordan finner jeg min 6 -sifrer autentiseringskode?

Hvorfor mottar jeg ikke bekreftelseskoder på e -posten min?

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *