Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail -passordet mitt uten sikkerhetskopi?

Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail -passordet mitt uten bekreftelseskode?

Gmails standardgjenopprettingsprosedyre

 1. Gå til Gmail-påloggingssiden og klikk på «Glemt passord» -lenken.
 2. Skriv inn det siste passordet du husker. Hvis du ikke kan huske en, klikker du på «Prøv et annet spørsmål.”
 3. Skriv inn den sekundære e -postadressen du brukte når du setter opp Gmail -kontoen din for å få en tilbakestilling av e -post.

8. nov 2021

Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail-kontoen min uten 2-trinns bekreftelse?

Hvis du ikke har et annet trinn eller glemt passordet ditt

 1. For å oppgi en e -postadresse eller telefonnummer der du kan nås.
 2. For å legge inn en kode sendt til e -postadressen eller telefonnummeret ditt. Denne koden hjelper deg med å sikre at du får tilgang til den e -postadressen eller telefonnummeret.

Hvordan finner jeg min 8 -sifret sikkerhetskopi?

0: 402: 11Hvise å finne Google 2 -trinns verifiseringskopieringskoder – YouTubeyOutubestart av foreslått utklipp av foreslått utklipp med Google -kontoen din når du blir bedt om det. Du vil lande på 2-trinns verifisering. Skjerm. Trinn 4More med Google -kontoen din når du blir bedt om det. Du vil lande på 2-trinns verifisering. Skjerm. Trinn 4 Bla nedover dette skjermen til du kommer til sikkerhetskopieringskoder. Og klikk deretter Vis koder i sikkerhetskopien.

Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail -kontoen min hvis jeg ikke kan bekrefte Google -kontoen min?

Hvis du ikke får muligheten til å bekrefte at det er deg, kan du:

 1. Hold deg logget på Google -kontoen din på Android -telefonen din i minst 7 dager. …
 2. Legg til et telefonnummer til gjenoppretting på Google -kontoen din og vent minst 7 dager. …
 3. Legg til en sikkerhetsnøkkel til Google-kontoen din hvis du slo på 2-trinns verifisering og vent minst 7 dager.

Hvordan får jeg min 8 -sifret sikkerhetskopi for Gmail?

Følg de enkle trinnene:

 1. Åpne Gmail -kontoen din på enheten din og klikk på Google -kontoen.
 2. Nå, klikk på sikkerhetsikonet.
 3. Under signeringen på Google, klikk på 2-trinns verifiseringsalternativ.
 4. Etter det bør du se etter sikkerhetskodekodene.
 5. Klikk på oppsett eller vis koder, nå kan du laste ned kodene.

Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail -passordet mitt uten telefonnummer og alternativ e -post?

Sjekk ut disse trinnene for å prøve å hente eller tilbakestille Gmail -passordet ditt:

 1. Gå til Google Account Recovery.
 2. Skriv inn e -postadressen.
 3. Klikk på ‘Prøv en annen måte’- dette vil bringe opp en gjenopprettingsmetode du sannsynligvis ikke har tilgang til.
 4. Klikk på ‘Prøv en annen vei’ igjen.
 5. Vent 48 timer.
 6. Sjekk e -posten din for en gjenopprettingslenke.

Hvordan finner jeg min 6 -sifrer autentiseringskode?

Du trenger å Installer Google Authenticator -appen på smarttelefonen eller nettbrettet. Det genererer et sekssifret nummer, som endres hvert 30. sekund. Med appen trenger du ikke å vente noen sekunder på å motta en tekstmelding.

Hvordan får jeg sikkerhetskopiet for 2-trinns verifisering?

Lag og finn et sett med sikkerhetskodekoder

 1. Gå til Google -kontoen din.
 2. Til venstre klikker du på sikkerhet.
 3. Under «Logg på Google», klikker du på 2-trinns verifisering. Det kan hende du må logge på.
 4. Under «Sikkerhetskopieringskoder», fortsett å fortsette .
 5. Herfra kan du: Få sikkerhetskopikoder: For å legge til sikkerhetskopieringskoder, klikker du på Backup -koder.

Er det noen annen måte å gjenopprette Gmail -konto?

Du kan fremdeles være i stand til å gjenopprette tilgangen til kontoen din innen Kontroller identiteten din manuelt. Skriv inn e -postadressen din og klikk Fortsett. Hvis du blir bedt om å oppgi det siste passordet du husker, klikker jeg ikke. Klikk på Bekreft identiteten din som ligger under alle de andre alternativene.

Hvordan kan jeg få bekreftelseskode uten telefon?

0: 172: 06use 2 -trinns verifisering uten telefonen din – YouTubeyOutube

Kan jeg ringe Google for å gjenopprette kontoen min?

Unngå kontoer og passordgjenopprettingstjenester for din sikkerhet, Du kan ikke ringe Google for å få hjelp til å logge på kontoen din. Vi jobber ikke med noen tjeneste som hevder å gi konto eller passordstøtte. Ikke gi ut passordene dine eller bekreftelseskoder.

Hvordan får jeg tilgang til Gmail -kontoen min uten telefonnummer?

Mulige alternative bekreftelsesalternativer Få en sikkerhetskode på en påmeldt telefon eller nettbrett (Selv om det er frakoblet). Få en kode fra Google Authenticator -appen. Få en bekreftelseskode sendt til en e -postadresse for gjenoppretting. Få en bekreftelseskode sendt til en mobiltelefon.

Hvordan kan jeg få bekreftelseskoden min uten en annen enhet?

Hvis du ikke har en pålitelig enhet, kan du få en bekreftelseskode sendt til det pålitelige telefonnummeret ditt som en tekstmelding eller telefonsamtale. Klikk fikk ikke en bekreftelseskode på skiltet på skjermen. Velg å få koden sendt til det pålitelige telefonnummeret ditt.

Hvorfor mottar jeg ikke bekreftelseskoder på telefonen min?

5 grunner til at telefonen ikke får bekreftelsestekster Transportør eller e -posttjeneste som leveres kan ha blokkert slike meldinger. Bekreftelsesmeldingene er blokkert av telefonen din. Den dårlige nettverkstilkoblingen kan også være en grunn. SMS -postkassen din har ikke tilstrekkelig plass til å motta slike meldinger.

Hvordan kan jeg bekrefte Gmail -kontoen min uten telefonnummer?

Hvordan du hopper over verifisering av telefonen på google

 1. Gå til Gmail.
 2. Klikk på Opprett en konto.
 3. Skriv inn ditt fulle navn og Gmail -brukernavn.
 4. Opprett et sterkt passord.
 5. Trykk på neste.
 6. La telefonnummerfeltet være tomt.
 7. Skriv inn e -postadressen til gjenoppretting (valgfritt)
 8. Fullfør konfigurering av kontoen din.

Hvordan kan jeg gjenopprette Gmail -passordet mitt hvis jeg endrer telefonnummeret mitt?

Gå til delen «Måter vi kan bekrefte at det er du» (se over) og klikk på «Gjenopprett e -post.”Klikk på“ Legg til gjenopprettingstelefon ”og skriv inn telefonnummeret i popup-boksen. Google vil sende deg en bekreftelseskode på det telefonnummeret. Skriv den inn i popup-boksen.

Hvordan kan jeg få SMS -kode uten telefon?

Topp apper for å motta SMS på PC

 1. MightyText. MightyText -appen er som en fjernkontrollenhet som lar deg sende og motta tekster, bilder og e -postmeldinger fra PCen din eller til og med et nettbrett. …
 2. Pinger TextFree Web. Pinger tekstfri webtjeneste lar deg sende tekster til ethvert telefonnummer gratis. …
 3. Deskms. …
 4. Pushbullet. …
 5. MySMS.

Hvordan endrer jeg enheten min for google verifisering?

Endre hvilken telefon du vil sende autentisatorkoder

 1. Gå til Google -kontoen din på Android -enheten din.
 2. På toppen, trykk på Security.
 3. Under «Logg på Google», trykk på 2-trinns verifisering. Det kan hende du må logge på.
 4. Under «Tilgjengelige andre trinn,» Finn «Authenticator App» og trykk på endringstelefon.
 5. Følg trinnene på skjermen.

Hvordan finner jeg enhetskoden min?

Bekreft identiteten din ved hjelp av Android -enheten din

 1. På telefonen din, finn Google -innstillingene dine. Avhengig av enheten din, enten: …
 2. Trykk på Administrer Google -kontoen din.
 3. Bla til høyre og trykk på sikkerhet. Sikkerhetskode. …
 4. Du finner en 10-sifret kode.
 5. Skriv inn koden på telefonen du vil logge på og trykk på Fortsett.

Hvorfor mottar jeg ikke bekreftelseskoder på e -posten min?

Sjekk spam- eller søppelmappen – ISP- eller bedriftsdomenet ditt kan konfigureres til å levere kommersiell post til spam- eller søppelmappen som standard. Sjekk for skrivefeil – Kontroller stavemåten for e -postadressen og be om en annen bekreftelses -e -post som skal sendes til den korrigerte adressen hvis det var en skrivefeil.

Hvordan slår jeg av to trinns bekreftelse uten å logge på?

Slå av 2-trinns verifisering

 1. På din Android -telefon eller nettbrett, åpner du innstillingsappen for enhetens innstillinger. Administrer Google -kontoen din.
 2. På toppen, trykk på Security.
 3. Under «Logg på Google», trykk på 2-trinns verifisering. Du må kanskje logge på.
 4. Trykk av å slå av.
 5. Bekreft ved å tappe slå av.

Hvordan kan jeg få en bekreftelseskode uten telefonnummer?

0: 172: 06use 2 -trinns verifisering uten telefonen din – YouTubeyOutube

Hvordan omgår jeg mobilverifisering?

Populære måter å omgå telefonbekreftelse på

 1. Bruke en brennertelefon for å omgå telefonbekreftelse.
 2. Bruke Google -søk for å finne falske tall og unngå telefonbekreftelse.
 3. Bruke en telefon som tilhører noen andre for å omgå telefonbekreftelse.
 4. Bruke Google Voice for å unngå bekreftelsesnummerbekreftelse.

Hvordan kan jeg få bekreftelseskoden min uten tjeneste?

Hvis du setter opp 2-trinns verifisering, kan du Bruk Google Authenticator -appen til å motta koder. Du kan fremdeles motta koder uten internettforbindelse eller mobiltjeneste.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *