Hvordan kan jeg se iMessages på iCloud på PC?

Kan jeg få tilgang til iMessage fra iCloud på PC?

Logg på Apple ID og se iMessages på iCloud på PC når telefonen er tapt, skadet, systemet krasjet osv. Sjekk meldinger og iMessages fra iTunes Backup, samt bilder, videoer osv. Skann iPhone og sjekk iMessages uten sikkerhetskopieringsfiler. Støtter Mac -datamaskin og Windows PC.

Kan jeg få tilgang til iMessages på en PC?

iMessage for PC er tilgjengelig i Chrome Web Store Bare installer den og lær hvordan du bruker iMessage for PC.

Hvordan kan jeg få tilgang til iMessage fra Apple på PC?

Bruk iMessage på PC ved hjelp av Chrome Remote Desktop, og alltid på Mac

 1. For å komme i gang, trenger du en MAC som kjører iMessage og en PC som alltid er koblet til Internett.
 2. Installer Chrome på begge enhetene, og last deretter ned Chrome Remote Desktop Extension på begge enhetene.

Kan jeg få tilgang til iMessage fra iCloud?

Med iOS 11.4 iMessages er nå tilgjengelig på iCloud. Dette betyr at meldingene dine synkroniseres på alle enhetene dine. Meldinger du mottar eller sletter på iPhone -en din, vil også overføre til Mac eller iPad. Vær oppmerksom på at alle de gamle meldingene dine ikke lenger vil være tilgjengelige før innstillingene på iCloud.

Hvordan henter jeg iMessages fra iCloud?

Gå gjennom de første trinnene, og Velg Restore fra iCloud Backup på appene og dataskjermen. 7. Logg på iCloud for å få tilgang til sikkerhetskopiene, og velg deretter den siste sikkerhetskopien før du slettet tekstmeldingene du vil gjenopprette.

Kan jeg få iPhone -meldinger på PCen min?

Vil ha iMessage for Android eller Windows? Dessverre er du heldig. Apples Messages -app fungerer bare på Apple -enheter som Mac, iPhones og iPads.

Kan jeg få iPhone -meldingene mine på PCen min?

Vil ha iMessage for Android eller Windows? Dessverre er du heldig. Apples Messages -app fungerer bare på Apple -enheter som Mac, iPhones og iPads.

Hvordan får jeg tekstmeldinger fra telefonen min til datamaskinen min?

For å se androidens innhold på PC -en, først Åpne droidoverføring på datamaskinen din og følg trinnene for å koble android. Du kan bruke enten en USB-kabel eller et Wi-Fi-nettverk for å gjøre tilkoblingen. Når du er tilkoblet, åpner du meldingsdelen for å se en liste over alle samtalene som er lagret på Android -enheten din.

Kan jeg få iPhone -tekstmeldinger på PCen min?

Vil ha iMessage for Android eller Windows? Dessverre er du heldig. Apples Messages -app fungerer bare på Apple -enheter som Mac, iPhones og iPads.

Hvordan ser jeg iMessage History?

Å finne gamle iMessages:

 1. Åpne meldinger. …
 2. Dra fingeren nedover over midten av skjermen for å avsløre en søkefelt. …
 3. Trykk på søkefeltet og skriv inn nøkkelord fra meldingen, eller navnet på noen i samtalen. …
 4. Trykk på Search. …
 5. Velg meldingen du lette etter for å gå til samtalen.

23. juni 2018

Hvorfor kan jeg ikke se meldingene mine på iCloud?

For ditt privatliv, Meldinger i iCloud er ende-til-ende kryptert, Noe som betyr at du ikke kan se eller få tilgang til meldinger på nettet via nettleser.

Hvordan ser jeg gamle iMessages?

Å finne gamle iMessages:

 1. Åpne meldinger. …
 2. Dra fingeren nedover over midten av skjermen for å avsløre en søkefelt. …
 3. Trykk på søkefeltet og skriv inn nøkkelord fra meldingen, eller navnet på noen i samtalen. …
 4. Trykk på Search. …
 5. Velg meldingen du lette etter for å gå til samtalen.

23. juni 2018

Hvorfor kan jeg ikke se meldingene mine på iCloud?

For ditt privatliv, Meldinger i iCloud er ende-til-ende kryptert, Noe som betyr at du ikke kan se eller få tilgang til meldinger på nettet via nettleser.

Hvordan kan jeg se telefonmeldingene mine på datamaskinen min?

For å se androidens innhold på PC -en, først Åpne droidoverføring på datamaskinen din og følg trinnene for å koble android. Du kan bruke enten en USB-kabel eller et Wi-Fi-nettverk for å gjøre tilkoblingen. Når du er tilkoblet, åpner du meldingsdelen for å se en liste over alle samtalene som er lagret på Android -enheten din.

Hvordan kan jeg lese iPhone -tekstmeldinger på Windows?

0: 132: 00Hvise å se iPhone -meldinger på PC 2022 (2 måter) – YouTubeyOutube

Kan jeg få iPhone -meldingene mine på PCen min?

Vil ha iMessage for Android eller Windows? Dessverre er du heldig. Apples Messages -app fungerer bare på Apple -enheter som Mac, iPhones og iPads.

Hvordan kan jeg få iPhone -tekstene mine på datamaskinen min?

Slå på iCloud -meldinger på enhetene dine.

 1. Klikk på «Innstillinger»> [Ditt navn]> «ICLoud» på din iPhone og slå på «Meldinger»>.
 2. Åpne Mac -appen på Mac -en din, og velg «Meldinger»> «Innstillinger» fra menylinjen. Bytt til fanen «iMessages» og klikk på avkrysningsruten ved siden av «Aktiver meldinger i iCloud».

Hvordan kan jeg se iPhone -meldingene mine på iCloud?

Gå til Innstillinger> [Ditt navn]> iPhloud på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Slå på meldinger. Eventuelle meldinger som for øyeblikket er lagret i iCloud, er nå tilgjengelige på enheten din, og eventuelle nye meldinger du mottar på enheten din vil bli lagret i iCloud. For å se meldinger lagret i iCloud, Åpne meldingsappen.

Hvordan trekker jeg ut iMessages fra iCloud Backup?

Pakk ut tekstmeldinger fra iPhone -sikkerhetskopi Velg en sikkerhetskopi fra listen over tilgjengelige sikkerhetskopier som du vil få tilgang til. Klikk på fanen Meldinger. Velg meldingene du vil lagre, og klikk på «Kopier meldinger» eller «Kopier til Mac».

Kan jeg laste ned min Imessage -historie?

Du kan laste ned din iMessage chat -historie fra forskjellige enheter og lagre det for ettertiden.

Hvordan ser jeg meldinger på iCloud nettsted?

Øverst på innstillingsmenyen, trykk på navnet ditt for å komme til Apple ID -menyen.

 1. Trykk på navnet ditt og Apple ID. Melanie Weir/Business Insider.
 2. Velg «iCloud» i Apple ID -menyen. …
 3. Bytt «Meldinger» -knappen til ON -posisjonen. …
 4. Klikk på avkrysningsruten ved siden av «Aktiver meldinger i iCloud» og velg om du vil «synkronisere nå.»»

24. september 2020

Hvordan kan jeg sjekke iPhone -meldingene mine på nettet?

På iPhone, iPad eller iPod Touch, Gå til Innstillinger> [Ditt navn]> iCloud. Slå på meldinger. Eventuelle meldinger som for øyeblikket er lagret i iCloud, er nå tilgjengelige på enheten din, og eventuelle nye meldinger du mottar på enheten din vil bli lagret i iCloud. For å se meldinger som er lagret i iCloud, åpner du Meldinger -appen.

Hvordan henter jeg opp tekstmeldinger fra iCloud?

Åpne innstillingsappen på enheten din.

 1. Øverst på innstillingsmenyen, trykk på navnet ditt for å komme til Apple ID -menyen. …
 2. Trykk på «iCloud.»» …
 3. Under «Apps ved hjelp av iCloud,» bla ned til «Meldinger» og slå over bryteren til ON -posisjonen, og gjør den grønn.

Hvordan laster jeg ned iMessages fra iCloud til Windows?

Velg og klikk på alternativet for meldingene på høyre side. Steg 2. Ha en forhåndsvisning av iMessages på iPhone/iPad og velg alt eller bare hva du vil laste ned til PC. Klikk Send til PC -knappen for å laste ned din Imessage -historie til PC.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *