Hvordan kan jeg sjekke min TV -garanti?

Hvor lang er garantien på en ONN Roku TV?

Kvalifisering. Roku -produktet ditt må være innenfor den opprinnelige produktgarantiperioden for erstatning for garanti, vanligvis ett (1) år fra kjøpsdatoen.

Hvordan vet jeg om Roku TV -en min har garanti?

Du kan finne denne informasjonen på originalemballasjen, eller du kan Gå til startskjermen og velg Innstillinger> System> Om. Nederst i hver artikkel på støtteapparatet kan du finne en «Check Support Options» -kobling der du kan be om agentassistert hjelp til de kvalifiserte Roku-produktene som er oppført nedenfor.

Hvordan registrerer jeg min Roku -garanti?

For å registrere den nye Roku -enheten din, vær så snill Besøk Roku -nettstedet på www.Roku.com. For teknisk støtte til Roku -enheten din, vennligst kontakt Roku teknisk support ved support.Roku.com.

Hvem er produsenten for ONN TV?

ONN er et Walmart-bare TV-merke laget av et av Walmarts private label-handelsnavn, DuraBrand, og deres garantireparasjonstjeneste blir håndtert av et amerikansk selskap som heter Elementelektronikk. ONN -TV er produsert minst delvis i Kina og Thailand.

Er min ONN -TV fortsatt under garanti?

Vær så snill Ring avgiftsfri kundeservicelinje på (844) 334-2355 for å få garantitjeneste og feilsøkingsinformasjon. Vennligst ha modellen og serienummeret ditt tilgjengelig, sammen med datoen for kjøp av produktet. Du kan også besøke oss online på: www.onntvsupport.com.

Hvor lenge er Roku TV -garanti?

ett (1) år
Roku garanterer spillerens maskinvare mot feil i materialer og utførelse under normal bruk i en periode på ett (1) år Fra kjøpsdatoen («Garantiperiode») hvis det brukes i samsvar med dokumentasjonen som er gitt med spilleren.

Hvordan vet jeg om jeg får en garanti på TV -en?

For de fleste TV -er kan du komme i kontakt med forhandleren for å kreve TV -garantien din. Hvis TV -produsentens garanti fremdeles er gyldig, kan du kontakte produsenten. For å få kontaktinformasjonen, Sjekk garantien eller nettstedet til forhandleren eller produsenten.

Hvordan hevder jeg garantien min på rokuen min?

For å returnere eller få garantitjeneste for maskinvaren din, må du først Få et RAMP -nummer for returvaregodkjenning (RMA) fra en kundesupportrepresentant (CSR) på Roku. Kontaktinformasjon for kundesupport finner du ved å besøke www.Roku.com/support. RMA -tall utløper tretti dager fra utstedelse.

Hvor er serienummeret på ons tv -tv?

Trykt på enheten TV -produktkodene dine er lokalisert på en etikett på bakpanelet på TV -en. Hvis du har en smart -TV, kan du også finne modellkoden og serienummeret gjennom innstillingsmenyen.

Hvordan returnerer jeg en ONN TV?

Siden ONN er et Walmart Internal-merke, ville du Ta det tilbake til Walmart, eller på annen måte få garantitjeneste fra Walmart eller deres utpekte garantitjeneste.

Har ofte TV -er garanti?

Ring den avgiftsfrie kundeservicelinjen på (844) 334-2355 for å få garantitjeneste og feilsøkingsinformasjon. Vennligst ha modellen og serienummeret ditt tilgjengelig, sammen med datoen for kjøp av produktet. Du kan også besøke oss online på: www.onntvsupport.com.

Hva står Onn for?

Onn

Forkortelse Definisjon
Onn Åpent nyhetsnettverk (online ressurs)
Onn Åpen nettverksnode
Onn Optisk nevralt nettverk (informatikk)
Onn Optometry News Network (EST. 2007)

Kan du fikse en Roku -TV?

Re: ødelagt på skjermen Hver Roku TV -produsent gir direkte støtte til produktene sine som kjører Roku OS. Du kan nå dem hit: http: // onntvsupport.com/#produkt_support-2 eller på 1-844-334-2355.

Har ONN TV garanti?

Ring den avgiftsfrie kundeservicelinjen på (844) 334-2355 for å få garantitjeneste og feilsøkingsinformasjon. Vennligst ha modellen og serienummeret ditt tilgjengelig, sammen med datoen for kjøp av produktet. Du kan også besøke oss online på: www.onntvsupport.com.

Kan du kreve garanti uten kvittering?

Kvitteringen er alt du har for å bestemme garantidekning, og uten den, Ingen garantireparasjoner kan tilbys.

Hvor lang er en Roku TV -garanti?

ett (1) år
Roku garanterer spillerens maskinvare mot feil i materialer og utførelse under normal bruk i en periode på ett (1) år Fra kjøpsdatoen («Garantiperiode») hvis det brukes i samsvar med dokumentasjonen som er gitt med spilleren.

Hva dekker Roku 2 års garanti?

Begrenset garanti Roku garanterer Spillerens maskinvare, inkludert fjernkontrollen (samlet, «maskinvare») mot feil i materialer og utførelse under normal bruk i en periode på to (2) år fra kjøpsdatoen (“Garantiperiode”).

Hva gjør ONN TV -garantideksel?

Denne garantien inkluderer «hjemme» -tjeneste (med forbehold om tilgjengelighet), som inkluderer et element autorisert tjenesteleverandør som reparerer produktet i den opprinnelige kundens hjem eller tar produktet for reparasjoner hos et element autorisert tjenesteleverandør og returnerer produktet til den opprinnelige kundens hjem.

Kan jeg returnere en ONN -TV til Walmart?

Walmarts returpolitikk normalt, varer kjøpt i våre butikker eller på Walmart.com kan returneres eller byttes innen nitti (90) kjøpsdager med eller uten kvittering.

Kan jeg returnere TV -en min til Walmart uten kvittering?

Hvis du ikke har kvitteringen, Du kan fremdeles returnere TV -en i originalemballasjen til Walmart innen 30 dager fra kjøpsdatoen. Men ikke-motvirkningsavkastning er bare kvalifisert for en utveksling for samme vare eller butikkkreditt. Walmart vil ikke tilbakebetale pengene til den opprinnelige betalingsmetoden hvis du mistet kvitteringen.

Hvordan uttaler du onn?

Uttale

  1. Ipa: /ɔn /
  2. Rhymes: -ɔn.

Hvordan programmerer du en universell fjernkontroll til en ONN -TV?

4: 577: 53 Programmering av denne ONN 6 -enhet Universal fjernkontroll til hvilken som helst enhet!YouTube

Hvorfor sluttet min Roku TV å fungere?

Hvis Roku -enheten din ikke fungerer, En enkel omstart kan ofte løse problemet. Du kan sette Roku tilbake til sin opprinnelige tilstand ved å utføre en tilbakestilling av fabrikken, men som vil tørke alle innstillinger, preferanser og data fra enheten.

Hva om jeg mistet garantikvitteringen?

Garantien din er basert på kjøpsdatoen din som er på salgskvitteringen. Måtte vi foreslå at du kontakter banken din eller kjøpsstedet, for å se om de kan produsere en kopi av salgstransaksjonen. Kvitteringen er alt du har for å bestemme garantidekning, og uten den, Ingen garantireparasjoner kan tilbys.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *